Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد میرعرب روز  چهارشنبه در حاشیه کارگاه زراعت چوب در آستانه اشرفیه  در مصاحبه با خبرنگار ایرنا  اظهار داشت: همانگونه که رییس جمهوری گفتند طرح زراعت چوب در این سال ها  مغفول مانده است اما با تاکید رییس سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزدرای  این طرح در کشور قوت بیشتری گرفته و در کل کشور به دنبال این هستیم که بین 50 تا 70میلیارد تومان تسهیلات به توسعه بخش زراعت چوب پرداخت شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای توسعه زراعت چوب در کشور برای سال جاری حدود 18میلیون نهال هم مورد نیاز است که بخشی از آن فراهم  شده است و موسسه تحقیقات منابع طبیعی کشور نیز در این زمینه کمک خوبی کرده است .

مجری طرح توسعه زراعت چوب کشور گفت: در حال حاضر بین 5/5تا شش و نیم میلیون مترمکعب چوب مورد نیاز است و تا پایان برنامه ششم هم این نیاز به 13میلیون مترمکعب خواهد رسید و این فرصت خوبی ایجاد می کند که زراعت چوب همگام با صنعت توسعه پیدا کند که در صورت تولید آن در داخل  ، بخشی از واردات ارز جلوگیری خواهدشد.

وی یادآورشد:در حال حاضر 221هزار هکتار باغ های زراعت چوب در کشور وجود دارد که هر سال بر این سطح اضافه می شود و یکی از مقاصد مهم با توجه به ظرفیتی  که در این زمینه وجود دارد توسعه آن در  استان گیلان است که می تواند تاثیرگذاری داشته باشد زیرا بسیاری از صنایع چوب در این استان قراردارند .

میرعرب با اشاره به اینکه درختانی مانند صنوبر و اوکالیپتوس از گونه های پر رشد هستند که عمده ترین نهال کشت زراعت را تشکیل می دهند گفت:در استان هایی که شرایطی استان های شمالی را برای توزیع نهال ندارند برای توسعه زراعت چوب از آب های غیر متعارف استفاده خواهدشد .

وی ادامه داد: در استان تهران هیات وزیران مصوبه بسیار خوبی تحت عنوان طرح نکاشت را تصویب کرده است که بخشی از هزینه طرح نکاشت را دولت متقبل شده است که تولیت آن با عهده وزارت کشور است.

وی تصریح کرد:بخش دیگر آب های غیر متعارف در سایر استان ها بحث تصفیه خانه هاست که در قزوین عرصه بسیار خوبی در این زمینه مشخص شده است که دراین طرح آب آن از تصفیه خانه شهر قزوین تامین می شود.

وی با اشاره به طرح تنفس جنگل اظهار داشت: در گذشته نیز از خیلی  جنگل های کشور برداشت چوب انجام نمی شد و طبق آمار آخرین برداشت از جنگل کمتر از 10درصد بوده است و بیشترین نیاز صنعت چوب همواره از زراعت چوب و باغ ها تامین می شده است و طرح تنفس فرصت استثنایی را برای توسعه زراعت چوب بوجود آورده است .

وی گفت:در حال حاضر 221 هزار هکتار اراضی کشور زیرکشت زراعت چوب قرار دارند و هر سال هم به آن اضافه می شود و علاوه برتوسعه زراعت چوب در سه استان شمال کشور، استان های نظیرخوزستان که منابع آبی خوبی دارد ،ایلام ، چهارمحال بختیاری و لرستان که  اقلیم مناسبی برای توسعه زراعت چوب دارند در اولویت برنامه ها ریزی ها قرار دارند.

کارگاه زراعت چوب روز چهارشنبه با حضورمدیرکل منابع طبیعی، مراتع و آبخیزداری گیلان، مجری طرح توسعه زراعت چوب کشور، دهیاران و شوراهای اسلامی و جمعی از صنوبرکاران بخش رودبنه لاهیجان در ناصرکیاده بالای این بخش برگزار شد.

استان گیلان 565هزارهکتار جنگل طبیعی دارد که از سال 1396طرح توقف قطع درختان جنگلی تحت عنوان طرح تنفس در این استان به مدت 10سال اجرا شده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری لاهیجان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال

ایسنا/همدان شهردار نهاوند از رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری و بازگشت به بیت‌المال این اراضی خبر داد.

مجید یوسفی‌نوید در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در دهه ۶۰ شهرداری نهاوند زمین ۱۵ هکتاری برای ایجاد شهرک مشاغل مزاحم را خریداری و هزینه آن را هم پرداخت کرد اما از همان سال‌ها تاکنون زمین بدون سند و در اختیار مالکان بوده است و به تصرف شهرداری نهاوند در نیامده بود.

وی ادامه داد: برخی افراد سودجو هم در این میان با اقدام به کشت و کار در این اراضی آن را به تصرف خود درآورده بودند و این زمین تقریبا حدود چهار دهه بلاتکلیف بوده است.

یوسفی‌نوید افزود: با اقدامات انجام شده، شهرداری نهاوند موفق به گرفتن سند این اراضی و رفع تصرف از آن با اخذ سند تک برگ ۱۳ هکتار این اراضی و بازگشت به بیت‌المال شد.

وی تأکید کرد: از دیگر موارد تملک اراضی، واقع در طرح بلوار دوچشمه توسط شهرداری نهاوند است که سبب اتصال بلوار شهید سلیمانی به بلوار دوچشمه شد و سبب باز شدن گره ترافیکی در پیک ترافیک در این منطقه شده است.

یوسفی‌نوید در ادامه به پرداخت بدهی ۱۱ ساله شهرداری نهاوند به اداره دخانیات اشاره کرد و گفت: میدان سردار شهید سلیمانی که در سال‌های گذشته تملک، تخریب و تبدیل به فضای سبز شده بود، به علت عدم پرداخت مبلغ ملک به حساب دخانیات که صاحب زمین بود، مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

شهردار نهاوند یادآور شد: طی سال‌های گذشته عدم پرداخت این بدهی بارها باعث مسدود شدن حساب شهرداری، توقف عملیات عمرانی و ... شده بود که این بدهی همچنان باقی بوده که به‌تازگی مبلغ بدهی بعد از حدود ۱۱ سال تسویه شد.

به گفته وی، این اقدام در راستای رفع مشکلات قدیمی که مانع از توسعه شهر می‌شوند، توسط شهرداری و با پیگیری‌های زیاد انجام گرفت و هم‌اکنون این ملک متعلق به شهروندان و شهرداری نهاوند است.

یوسفی‌نوید با بیان اینکه نهضت آسفالت در خیابان‌های نهاوند همچنان ادامه دارد، اضافه کرد: لکه‌گیری، اصلاح، ترمیم و نوسازی آسفالت معابر، کوچه‌ها و خیابان‌ها برای بهبود سیمای شهر و تردد راحت شهروندان همچنان در دستور کار واحد فنی و عمران شهرداری نهاوند قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با پایان یافتن روکش کامل آسفالت بلوار شهید قدوسی، لکه‌گیری و مرمت آسفالت در میدان تازه احداث سپاه، میدان هفت تیر(شهرک شهید حیدری)، بلوار استقلال و میدان نیروی انتظامی در حال اجرا است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • رفع تصرف و بازگشت ۱۳ هکتار از اراضی شهرداری نهاوند به بیت‌المال
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور