Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عملیات ساخت این کارگاه در مساحت ۸۰۰ مترمربع در هشت ماه به پایان خواهد رسید که برای اجرای آن ۶ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره روستایی با کارمزد ۶ درصد منظور شده است.

صمد ایزانلو با بیان اینکه با اتمام ساخت این کارگاه برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی می شود، گفت: صنعتگر مجری این طرح پیش از این در کارگاه کوچک خود کاشی هایی با کیفیت تولید می کرد که برای تزیین مناره و گنبد مساجد، بافت های سنتی و اماکن مذهبی کاربرد داشت و بخشی از آن به خارج از کشور از جمله آفریقای جنوبی و عربستان صادر می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نیاز این منطقه به استفاده از کاشی های سنتی با رنگ و لعاب زیبا، اصالت، سنتی و جذاب بودن و تطبیق این کاشی ها با روحیات و خلقیات مردم را از ویژگی های این تولیدات دانست و گفت: همین امر باعث خواهد شد که این هنر جایگاه خود را حفظ کرده و گسترش یابد و کسانی که در این حرفه اشتغال دارند از درآمد نسبتا خوبی برخوردار هستند.

هم اکنون در استان خراسان شمالی تنها یک کارگاه تولید کاشی سنتی در بجنورد با تولیداتی نظیر کاشی سنتی هفت رنگ، آجر معقلی، رسمی بندی و کاربندی، معرق کاشی، مقرنس کاری، تولید آجر، خشت و جوک لعابدار فعالیت دارد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرهای تجسمی صنایع دستی مصالح ساختمانی خراسان شمالی میراث فرهنگی شیروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۰۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین‌نژاد ظهر سه‌شنبه در کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی خراسان شمالی که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با تاکید بر تقویت صادرات در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: افزایش تولید و در کنار آن تقویت صادرات سبب رونق اقتصادی و دلگرمی تولیدکنندگان و صادرکنندگان است.

وی در ادامه با بیان اینکه افزایش تولید با بازاریابی جهانی باعث رونق اقتصاد شده، افزود: تمام تولیدات سطح استان استخراج و متناسب با آن بازارهای جدید جهانی شناسایی شود.

حسین‌نژاد اظهار کرد: اکنون بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات استان هستند و کشورها متناسب با نیازمندی‌های آن‌ها پالایش شود تا صادرات استان بازار جهانی پیدا کند.

وی تصریح کرد: در سال گذشته رونق تولید و صادرات و تراز تجاری روند مطلوب داشت که در سال جاری قوی‌تر و با یک جهش بیشتر دنبال شود.

کد خبر 6087071

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند