Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای تقویت صنایع دریایی کشور همه عوامل باید همت کنند، که وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و برنامه لازم نیز تدوین و ابلاغ شده است. تاریخ انتشار: 10:21 - 25 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۹۶۴۱ به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از شاتا، رضا رحمانی در بازدید از مجتمع کشتی سازی شهید محلاتی در گفتگو با خبرنگاران، بیان کرد: امروز توفیق داشتیم که بازدیدی از صنایع دریایی استان بوشهر داشته باشیم و همچنین نشست‌ای با صنعتگران و فعالان اقتصادی این استان نیز خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه امسال همه برنامه‌های ما در راستای سال رونق تولید است، تصریح کرد: باید در این مسیر از حداکثر ظرفیت‌های تولید داخلی بهره برداری کنیم، از ظرفیت بسیار خوبی در صنایع مختلف برخورداریم و صنایع دریایی نیز از جمله این موارد است که امروز مورد بازدید قرار گرفته و مسائل آن از نزدیک بررسی می‌شود.

در صنایع دریایی از ظرفیت‌های داخلی استفاده شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه خوشبختانه در صنایع دریایی به فناوری‌های به روز دنیا دست یافته ایم، بیان کرد: مسئله مهم در این صنایع این است که تمامی ارگان‌ها و بخش‌هایی که از کشتی‌ها و صنایع دریایی استفاده می‌کنند سفارشات خود را به واحد‌های تولید کننده داخلی خود ما بدهند چرا که در انواع کلاس‌های مختلف نیز ظرفیت‌های سفارش به واحد‌های داخلی وجود دارد.

توسعه صنایع دریایی از برنامه‌های وزارت صمت است

رحمانی ادامه داد: واحد‌های تولید کننده داخلی در صنایع دریایی ظرفیت‌های تولیدی بیش از این دارند و در همین راستا یکی برنامه‌های توسعه‌ای وزارت صمت توسعه صنایع دریایی است.

برای تامین مالی و سفارش سازی در حوزه صنایع دریایی برنامه داریم

او تصریح کرد: برای تقویت صنایع دریایی کشور همه عوامل باید همت کنند تا در حوزه تامین مالی و همچنین سفارش سازی اقدامات بهتری انجام گیرد و البته وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و برنامه لازم نیز تدوین و ابلاغ شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت‌های تولید انواع کشتی در کشور به خصوص در استان‌های جنوبی همچون هرمزگان و بوشهر، گفت: همگی باید به این باور برسیم که با تقویت توان داخلی در این صنعت می‌توانیم نیاز کشور را به سهولت تامین کنیم و اینجاست که اهداف رونق تولید به ویژه در رفع مشکل بیکاری جوانان، به ثمر می‌نشیند.

به دنبال رفع مشکلات تامین مالی توسعه صنایع دریایی هستیم

رحمانی با اعلام اینکه برای حمایت از تولیدات داخلی در بخش‌هایی که تولیدات در سطح کشور وجود دارد، واردات کالا‌های مشابه را ممنوع و محدود کرده ایم، افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی صنایع دریایی تامین مالی است که در همین راستا طی جلسات متعدد با بانک‌ها به دنبال رفع این مشکل هستیم و همچنین توسعه صنایع دریایی پیگیری لازم را برای تامین مالی واحد‌های کشتی سازی انجام می‌دهد.

او در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اهمیت ایجاد صنایع پایین دستی پتروشیمی در استان بوشهر همچنین تصریح کرد: با توجه به اهمیت ایجاد ارزش افزوده در صنایع پتروشیمی و جلوگیری از خام فروشی در این محصولات برنامه‌ای در دست اقدام است که امیدواریم با پیگیری لازم در شهرستان‌های مختلف استان بوشهر صنایع پایین دستی پتروشیمی ایجاد شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صنعت دریایی بنادر کشتی سازی مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین

محمد محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در اقدامی جهادی و در راستای تداوم ارائه خدمات به مناطق محروم و دور افتاده، با اجرای خط انتقال جدید و اصلاح شبکه داخلی روستای دره دول بخش ماژین شهرستان دره شهر از نعمت آب شرب سالم و پایدار بهره مند شدند.

وی افزود: برای آبرسانی به این روستا خط انتقالی بطول ۳۵۰۰ متر، لوله سایز ۶۳ اجرا و همچنین شبکه داخلی روستا بطول ۵۰۰ با اعتباری بالغ بر ۵۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات داخلی شرکت اجرا گردید.

وی اظهار داشت: همچنین یک باب مخزن ۵۰ مترمکعبی توسط بسیج سازندگی و با همکاری فرمانداری با هزینه بالغ ۱۷۰ میلیون تومان احداث گردید.

مدیرعامل آبفای استان با بیان اینکه این پروژه در یک مسیر بسیار سخت و صعب العبور با کمک بخشداری، دهیاری و نیروهای مردمی اجرا گردید، تصریح کرد: خدمت بی منت افتخار ماست که موجب رضایتمندی مردم شد.

کد خبر 6096787

دیگر خبرها

  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین