Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص طب سنتی ایرانی گفت: مسافرین اربعین باید از خوردن غذاهای شور و تند پرهیز کنند و از پیاده روی با معده پر خودداری کرده و اگر ناچار به حرکت هستند باید مقدار غذای کمتری میل نمایند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر "حسین کارگر" در این خصوص گفت: مسافرین اربعین باید قبل از سفر چند روزی خود را به شرایط سفر عادت دهند و شروع به پیاده روی کنند و به تدریج بر مقدارآن بیفزایند تا بدن عادت کرده و یک دفعه با یک فشار مضاعف مواجه نشوند؛ به خصوص در افراد دارای اضافه وزن حتماً باید این مهم رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: غذای سفر باید مقوی باشد مانند غذاهای حاوی گوشت و تخم مرغ، چرا که رنج سفر قوای بدنی انسان را کاهش می دهد لذا باید غذای مقوی میل شود تا جبران انرژی از دست رفته را بنماید.

وی اضافه کرد: مسافرین اربعین باید از خوردن غذاهای شور و تند پرهیز کنند واز پیاده روی با معده پر خودداری کرده و اگر ناچار به حرکت هستند باید مقدار غذای کمتری میل نمایند.

این متخصص طب سنتی در خصوص نوشیدن آب در طول مسیر هم گفت: اگر حس می کنید که آب محل مسافرت به شما نمی سازد می توانید ضرر آب را با اضافه نمودن مقدار خیلی کم سرکه برطرف سازید.

دکتر کارگر در خصوص استفاده از خوراکی ها جهت رفع تشنگی هم گفت: از جمله خوراکی هایی که رفع تشنگی و عطش می کنند عبارتند از: دوغ، آلو، تمر هندی و قره قروت.

وی در خصوص پوشش افراد در زیر آفتاب هم گفت: در گرما و آفتاب باید مسافر تمام بدن و خصوصاً سر را با پوششی نازک بپوشاند.

وی توصیه ی دیگری هم کرد وگفت: مسافرین اربعین لازم است که بعد از طی مقداری مسافت،  پاها را از کفش و جوراب در آورده و قدری ماساژ ملایم دهند.

این عضو هیئت علمی در خصوص تاول زدن پاها در طول مسیر هم گفت: یکی از موارد شایعی که در پیاده روی های طولانی ایجاد می شود تاول زدن پاها است، که  بهتر است تاول را با سوزنی استریل سوراخ و مایع آن را خارج نموده و بعد به روی آن گلنار (گل انار فارسی) سائیده بپاشید.

 

وی همچنین  در خصوص خستگی  مسافرین در طول مسیر هم توصیه ای کرد و گفت:  توصیه می شود افراد زمانی که خسته شدند انگشتان پاها را چرب کنند یا این که پاها را تا زانو با آب شستشو دهند البته در هوای سرد با آب گرم و بالعکس که این کار خستگی را تا حد خیلی زیادی رفع می کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیاده روی طب سنتی عضو هیئت علمی دانشگاه کفش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ | چه کسانی نباید با جوراب بخوابند؟
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • پشت پرده مسلمان شدن مورایس سرمربی سپاهان
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور افتتاح شد
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • بزرگترین سلامتکده طب سنتی کشور در شیراز افتتاح شد