Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور با بیان اینکه توسعه زیر ساخت‌ها در گذرگاه‌های مرزی همایش اربعین امسال را شتاب بخشید گفت: زیر ساخت‌های ایجاد شده در مرزهای چهارگانه با میزان جمعیت زائران قابل تطبیق است و مشکلات زائران امسال کاهش بسیاری داشته‌است.

به گزارش گروه سیاسی برنا، «عبدالرضا رحمانی» فضلی روز پنجشنبه در نشست ستاد اربعین در فرمانداری خرمشهر ضمن تقدیر از دستگاههای اجرایی و دست اندرکاران در مدیریت خدمات رسانی به زائران حسینی افزود: استان هایی چون خوزستان ، ایلام و کرمانشاه پرچمدار و جلودار نهضت حسینی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این حرکت عظیم و بی نظیر ابتدا با لطف خداوند و خود امام حسین (ع) مدیریت می شود، گفت: جابجایی چهار میلیون زائر ظرف مدت ۲۰ روز بین ۲ کشور و فراهم کردن کلیه امکانات و زیرساخت های مختلف و هماهنگی با کشور مقابل با وجود مشکلاتی که دارد همگی لطف خداست و توفیق خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی است.

رحمانی فضلی افزود: این حقانیت امام حسین (ع) و تحقق شعار " هل من ناصر ینصرنی" است و همه خدمت رسانان به زائران اربعین از ناصران و حامیان این حقیقت هستند.

وی در ادامه گفت: مقطع کوچکی که توفیق خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی را پیدا می کنیم در طول تاریخ به صورت دست به دست رسیده و زنجیر شده است.

وزیر کشور افزود: این موضوع به صورت جهانی و کاملا انسانی در قلب ها و فطرت پاک همه جهانیان تبلور پیدا کرده و موضوع امام حسین (ع) فراتر از یک نگاه قومی، محلی، منطقه ای است بلکه این حقیقت حتما جایگاه ظهور و بروز و جایگاه تجلی آن قلب های انسان ها است .در اربعین همه نوع آدم با هر نوع دین و گرایشی شرکت می کنند.

رحمانی فضلی افزود: مقام معظم رهبری به ابعاد معنوی و فرهنگی اربعین تاکید بسیاری داشته و باید مقدمه را فراهم کنیم تا حقیقت و واقعیت با ابعاد فرهنگی خودش را معرفی کند چرا که ملت های بسیاری تشنه این حقایق هستند.

وی در ادامه گفت: در چند سال اخیر حداقل نسبت به سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر افزایش جمعیت زائر داشتیم؛ این روند فزاینده و رو به رشد هر سال رقم می خورد و نشان دهنده ظرفیت های بالقوه اربعین است که در عین حال باید آسیب شناسی هم شود.

 وزیر کشور تصریح کرد: امسال ۲ حادثه در سطح کشور به لطف خدا مدیریت شد که یکی از آنها سیلاب بود که تمام دنیا متوجه حادثه عظیم سیل و آثار آن بودند ولی چون مردم پای کار آمدند با کمترین هزینه آن را مهار و اکنون هم در حال انجام به تعهدات در حوزه بازسازی هستیم.

رحمانی فضلی ادامه داد: رویداد بعدی نیز اربعین حسینی است و این نوع مدیریت در جمهوری اسلامی ایران باید به یک الگو تبدیل شود و اگر همین انگیزه را در حوزه های اشتغال، تولید، سیاسی و فرهنگی داشته باشیم می توانیم امور را با سرعت بیشتری پیش ببریم.

وی با بیان اینکه موضوع سیل و اربعین به انسجام و وحدت ملی تبدیل شده است گفت: در این دوره همه دشمنان به انتخابات به چشم یک چالش نگاه می کنند و تصور دارند می توانند نارضایتی ها را حول محور انتخابات توطئه چینی کنند ولی یقینا با وحدت مردم این حرکت را به یک حرکت انسجام بخش تبدیل می کنیم و انشاالله موفق می شویم.

وزیر کشور که محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی وی را همراهی می کرد صبح پنجشنبه با حضور در نقطه صفر مرزی در شلمچه روند تردد زائران اربعین از شلمچه به شهرهای نجف و کربلا و بازگشت زائران را بررسی کرد و در جریان روند خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در این گذرگاه مرزی قرار گرفت.

رحمانی فضلی همچنین از چند موکب مستقر در مرز شلمچه دیدن کرد و از نزدیک در جریان خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی قرار گرفت.

از ابتدای ماه صفر تاکنون سه میلیون و ۴۰۰ هزار زائر از مرزهای چهار گانه کشور راهی عتبات عالیات شدند و ۲ میلیون نفر نیز به کشور بازگشتند.

 حرکت زائران اربعین حسینی از مرزهای چهارگانه کشور که از اول ماه صفر آغاز شده همچنان ادامه دارد.

چذابه در ۱۱۰کیلومتری شمال غرب اهواز و شلمچه در ۱۵کیلومتری غرب خرمشهر ۲ گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین می باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال سیل مشکلات مقام معظم رهبری وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان

علی رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین گفت: برای اولین بار تفاهمنامه‌ای تخصصی به منظور توسعه رسته کفش دانسفهان با استان قم امضا شد؛ رسته کفش دانسفهان یکی از رسته‌هایی است که در سال‌های اخیر در استان قزوین شکل و توسعه یافته است. با توجه به نابالغ بودن رسته از لحاظ شاخص‌های اقتصادی و نو پا بودن این صنعت، تفاهمنامه‌ای با استان پیشرو این صنعت در کشور یعنی قم امضا شد.

وی افزود: با امضای این تفاهم نامه مواردی، چون انتقال دانش تجربی و ساختار اکتسابی، تربیت مربیان و طراحان کفش، ایجاد انجمن و نهاد‌های تخصصی، توسعه بازار، ارتقای تکنولوژی تولید، استاندارد سازی محصول، اتصال به بازار‌های صادراتی و ارتقای کیفیت محصول در دستور کار دو استان قرار خواهد گرفت.

رحمانی با اشاره به حضور استان قزوین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، بیان کرد: حضور در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری استان بود که در این راستا مذاکرات تجاری و غیرتجاری با هیئت‎های خارجی و داخلی حاضر در نمایشگاه صورت گرفت.

وی افزود: گسترش روابط اقتصادی و تجاری بین استان قزوین و هیات‌های تجاری چین و قزاقستان، گسترش روابط اقتصادی و تجاری و رونق صادرات حوزه شوینده و چرم به افغانستان و ترکیه، گسترش همکاری در حوزه صنایع و قطعات خودرو با هیئت تجاری چینی، گسترش روابط اقتصادی با کشور یمن و مسئله خواهر خواندگی قزوین با یکی از شهر‌های یمن از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری استان قزوین در نمایشگاه بود. 

رحمانی بیان کرد: همچنین تاجرانی از کشور‌های اتیوپی، عراق، ارمنستان، گرجستان، اقلیم کردستان عراق، ایالت سند و ایالت بلوچستان پاکستان و آفریقای جنوبی از غرفه استان قزوین در نمایشگاه بازدید کردند که مقرر شد در حوزه‌های صادراتی زیتون، کشمش، صنعت ساختمان، شوینده، شیشه قزوین و انرژی خورشیدی همکاری لازم با این کشور‌ها صورت بگیرد.

معاون اقتصادی استاندار در ادامه با اشاره به بازدید هیات ازبکستان از غرفه قزوین عنوان کرد: در این بازدید نیز مسئله برگزاری نمایشگاه در تاشکند و معرفی محصولات استان قزوین در این نمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت؛ همچنین در بازدید هیات تجاری سریلانکا ظرفیت‌های صادراتی استان قزوین در حوزه کشمش، زیتون و محصولات حلال مورد ارزیابی و گفتگو قرار گرفت.

وی یادآور شد: استان قزوین به عنوان یکی از قطب‌های صنعتی کشور به منظور توسعه متوازن منطقه‌ای نیازمند توسعه در تمامی حلقه‌های زنجیره ارزش لجستیک (حمل و نقل، نگهداری) است بنابراین به منظور تسهیلگری در لجستیک و مسائل مربوط با آن قراردادی با استان بوشهر منعقد شد. 

رحمانی در ادامه با اشاره به مذاکرات هیئت‌های داخلی استان قزوین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، عنوان کرد: در نشست‌های برگزار شده ضمن معرفی ظرفیت‌ها و تبادل اطلاعات در زمینه پتانسیل‌های صادراتی استان مقرر شد که روابط اقتصادی و تجاری استان قزوین با استان‌های بوشهر، خوزستان، فارس و گیلان توسعه یابد، همچنین در حوزه صادرات صنایع دستی با استان‌های خراسان رضوی و البرز نیز تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد. 

وی گفت: همچنین طی بازدید مدیرکل کارآفرینی شهرداری تهران و دبیر اشتغال قرارگاه امام حسن (ع) از غرفه قزوین، موضوعات سرمایه‌گذاری در شهر‌ها با محوریت اشتغال حاشیه شهر و اشتغال زنان سرپرست خانوار مورد بحث و گفتگو قرار گرفت. 

رحمانی تاکید کرد: بازدید روسای کمیسیون‌های کشاورزی و کسب و کار‌های نوین اتاق بازرگانی قزوین در زمینه توسعه صادرات و توجه ویژه به کسب و کار‌های نوین و انعقاد قرار داد و تفاهم نامه تامین مالی غیر بانکی با صندوق سرمایه گذاری سینا Vc در جهت حمایت از واحد‌های دانش بنیان شوینده از دیگر برنامه‌های جانبی در نمایشگاه بود که طی آن مقرر شد شورای راهبری جهت توسعه صنعت شوینده تا انتهای اردیبهشت ماه تشکیل شود.

معاون اقتصادی استانداری قزوین بیان کرد: در راستای تکمیل حلقه‌های مفقوده زنجیره ارزش استان به ویژه صنعت شیشه و شوینده، تفاهمنامه‌ای هم فیمابین استانداری قزوین و استانداری فارس توسط معاونین هماهنگی امور اقتصادی امضا شد.

رحمانی افزود: براساس مفاد این تفاهمامه مقرر گردید اقدامات مشترکی در خصوص صنایع اولویت دار استان‌ها (شیشه، شوینده، زیتون و انگور) با هدف توسعه زنجیره‌های ارزش راهبردی انجام گیرد.

این مسئول گفت: در همین خصوص با توجه به این که استان قزوین قطب تولید شوینده و شیشه کشور و از طرف دیگر استان فارس یکی از بزرگترین تامین کنندگان کربنات سدیم کشور می‌باشند، برنامه‌های عملیاتی همچون نقش پذیری هراستان در طول زنجیره، ارتقا دانش فنی، انتقال تکنولوژی، سرمایه گذاری مشترک در خصوص استخراج منابع معدنی، بهبود خلوص مواد معدنی در راستای تولیدات با کیفیت صادراتی، مدلسازی در خصوص مردمی سازی معادن و توسعه بازار ذیل این تفاهم نامه پیگیری خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر
  • همایش زائران حج تمتع خراسان جنوبی به روایت تصویر
  • جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند
  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • همایش متمرکز آموزشی حجاج استان قم برگزار شد
  • حاجی علیزاده: امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • علت افزایش قیمت ریالی حج بالارفتن نرخ ارز در کشور است
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان