Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نیوزویک در گزارشی به موضوع تیراندازی‌ در مدارس آمریکا پرداخته و می‎گوید خانواده‌های قربانیان در فلوریدا به شدت مخالف مسلح شدن معلمان هستند. تاریخ انتشار: 22:00 - 25 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۶۰۳۴ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ حمل سلاح در ایالت فلوریدا به معلمان این اجازه را می‎دهد سلاح خود را به داخل کلاس درس بیاورد که این موضوع با مخالفت دانش آموزان و خانواده‎ها رو به رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نیوزویک، برنامه موسوم به Coach Aaron Feis Guardian Program که در سال ۲۰۱۸ معرفی شده است سیاستی است که بر اساس آن به مراکز زیر نظر آموزش و پرورش آمریکا اجازه می‌دهد تا کارمندان، نگهبانان امنیتی و اکنون معلمان مدارس مسلح شوند. این سیاست برای تمامی مدارس در ایالت فلوریدا قابل اجرا است.
پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه پارکلند فلوریدا که ۱۴ دانش آموز و ۳ نفر از کارکنان مدارس کشته و ۱۷ نفر دیگر زخمی شدند، این برنامه به عنوان بخشی از لایحه امنیت عمومی دبیرستان Marjory Stoneman Douglas معرفی و به تصویب رسید.
اصلاحیه لغو ممنوعیت حمل سلاح برای معلمان در داخل کلاس‌ها در ماه می ۲۰۱۹ به دست یکی از نمایندگاه جمهوریخواه به امضا رسید.
اما این در حالی است که اجماع بین بازماندگان تیراندازی مرگبار مدرسه پارکلند و خانوداه‌های دانش آموزان نشان می‌دهد که مسلح کردن معلمان روشی اشتباه برای برطرف کردن معضل تیراندازی‌های جمعی است که شهروندان آمریکایی تقریباً هر روز آن را به چشم مشاهده می‌کنند.
خانواده‌های قربانیان بر این باورند که افزودن سلاح گرم به واقعیت‎های روزمره خشونت مدارس فاجعه‌ای بیش نیست.
یکی از خانواده‌های قربانیان که فرزند خود را در آن حادثه از دست داده، می‌گوید که "دولت آمریکا از کشته شدن فرزندم برای آوردن سلاح بیشتر به مدارس استفاده کرده است."
گفته می‌شود اکثر مدارس فلوریدا تاکنون طرح مسلح کردن معلمان را رد کرده‎اند از جمله مدرسه Marjory Stoneman Douglas که تیراندازی جمعی در آن اتفاق افتاد. تصور اینکه چه عواقب وحشتناکی با مسلح کردن معلمان به وجود می‎آید چندان هم دور از ذهن نیست.
مخالفان این طرح می‌گویند وارد کردن سلاح گرم به مدارس می‌تواند باعث شود تا معلمان در زمان عصبانیت بر روی دانش آموزان اسلحه بکشند. علاوه بر آن، ممکن است بر سر سهل انگاری معلمان سلاح به دست دانش آموزان اقتاده و فاجعه‌ای دیگر رقم بخورد.
طبق این طرح، معلمان آمریکایی قبل از استفاده از سلاح باید ۱۴۴ ساعت آموزش ببینند و آزمایش‎های روانشناسی و اعتیاد را انجام دهند. اما این در حالی است که این میزان از آموزش ناکافی بوده و قابل مقایسه با آموزش مجریان قانون نیست.
خانواده‌های قربانیان تیراندازی در آمریکا بر این باورند که طرح برطرف کردن معضل خشونت با شکست رو به رو شده است. این خانواده‌ها خواستار این هستند که مقام‎های آمریکایی محدودیت‌های سختگیرانه تری برای خریداران سلاح اعمال کنند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسلحه آمریکا تیراندازی مدارس قربانیان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۷۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سازمان فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بامداد پنجشنبه تایید کرد که نیرو‌های مسلح یمن چند موشک و پهپاد به سمت یک کشتی آمریکایی شلیک کردند.

سنتکام، اما مانند ادعا‌های گذشته، این‌بار نیز مدعی شد که یک موشک و ۴ پهپاد پرتاب‌شده از یمن را بر فراز خلیج عدن رهگیری کرده است.

در این بیانیه آمده است: «موشک شلیک شده توسط یمنی‌ها احتمالاً یک کشتی متعلق به یک شرکت آمریکایی با ۱۸ آمریکایی و ۴ یونانی را هدف گرفته بود».

پیش از این در شامگاه چهارشنبه، «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرده بود نیروی دریایی این کشور طی عملیاتی نظامی کشتی آمریکایی «MAERSK YORKTOWN» را با چند موشک دریایی مناسب در خلیج عدن هدف قرار داده است.

سریع همچنین گفت که نیروی پهپادی این کشور طی دو علمیات نظامی دیگر یک ناوشکن جنگی آمریکایی را در خلیج عدن و کشتی اسرائیلی «MSC VERACRUZ» را در اقیانوس هند با پهپاد مورد اصابت قرار داده که تمام عملیات‌ها با موفقیت انجام شده است.

نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرده اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به باریکه غزه و کشتار مردم این منطقه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی و کشتی نیرو‌های ائتلاف حامی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

دیگر خبرها

  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • لشگرکشی گارد مسلح به دانشگاه ها؛ اعتراض‌ دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه به خشونت کشید | ببینید
  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تیراندازی تفنگ و تپانچه بادی نیرو‌های مسلح در کرمان
  • صدور مجوز حمل سلاح برای معلمان مدارس در تنسی آمریکا
  • ایالت تِنسی لایحه حمل سلاح برای آموزگاران را تصویب کرد!
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • یک سال پس از تیراندازی مرگبار در مدرسه نشویل آمریکا