Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@05:55:43 GMT

۲۰ معدن خراسان رضوی متروکه است

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۹۸۷۵۴

۲۰ معدن خراسان رضوی متروکه است

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: این استان دارای ۸۵۰ معدن فعال و ۲۰ معدن فلزی و غیرفلزی غیر فعال و متروکه است.

به گزارش قدس آنلاین، محبعلی ترکاشوند اظهار کرد: زمانی که پنج سال از پایان اعتبار پروانه بهره برداری یک معدن بگذرد و در این مدت هیچ فعالیتی در آن صورت نگیرد معدن متروکه تلقی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: از عللی که باعث می شود یک معدن متروکه تلقی شود این است که یا صاحب آن قادر به پرداخت حقوق دولتی نیست یا ذخایر آن به اتمام رسیده یا مسئول فنی نداشته و توسط دولت سلب صلاحیت برای ادامه فعالیت شده است. سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: هم اینک مطالعات پهنه اکتشافی ژئوفیزیک هوائی در هشت پهنه معدنی در شهرستان های سبزوار، جغتای، خواف و گناباد در حال انجام است که یک سوم از مساحت استان را شامل می شود. ترکاشوند افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت انجام مطالعات اکتشافی را برعهده شرکت دولتی ایمیدرو گذاشته و این سازمان با کمک شرکت های بخش خصوصی در حال انجام شناسایی ذخایر معدنی در هشت پهنه مزبور به وسعت ۳۹ هزار کیلومترمربع است. وی ادامه داد: هدف عمده این مطالعات اکتشافی بیشتر شناسایی ذخایر معدنی فلزی در خراسان رضوی است که این استان به لحاظ برخورداری از این گونه ذخایر به ویژه سنگ آهن شرایط مناسبی دارد. تاکنون برای ۸۷۸ محدوده معدنی دارای پروانه اکتشاف در خراسان رضوی پروانه بهره برداری صادر شده که این معادن دارای دو میلیارد و ۸۶۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تن ذخیره مواد معدنی است و میزان استخراج اسمی آنها در سال ۲۹ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۶۰۰ تن می شود. برای معادن دارای پروانه بهره برداری در خراسان رضوی چهار میلیارد و ۴۴۵ میلیون و ۷۰۳ هزار ریال سرمایه گذاری شده و در این معادن برای ۹ هزار و ۵۲۶ نفر شغل ایجاد شده است. منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معدن خراسان رضوی معدن متروکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۹۸۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از تصویب صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ در شهرستان اسفراین خبر داد.

رضا شکاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تشکیل جلسه شورای عالی محیط زیست در روز گذشته در تهران، اظهار کرد: در این شورا با صدور مجوز زیست‌محیطی در این معدن موافقت شد و باید در ادامه کار، ارزیابی‌های لازم در منطقه انجام شود. در ارزیابی‌ها نیز باید مواردی مانند پوشش گیاهی، جانوری، اقلیم و ... به‌صورت دقیق بررسی شود.

وی ادامه داد: البته ارزیابی‌ها توسط متخصصان محیط زیست انجام و آماده شده است و باید در استان و بعد از آن در سازمان تایید شود.

شکاریان بیان کرد: معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که این منطقه چسبیده به پارک ملی ساریگل و منطقه شکارممنوع «شاه جهان» است. این اداره کل درخواست داده بود که در صورت تصویب صدور مجوز برای معدن یادشده، منطقه شکار ممنون «شاه جهان» ارتقا یابد.

وی اضافه کرد: در این جلسه، موضوع ارتقای منطقه شمال غرب سالوک که شکار ممنوع است، به منطقه پناهگاه حیات وحش و حفاظت‌شده مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، معدن سرب و روی آلبلاغ در منطقه حفاظت‌شده ساریگل اسفراین قرار دارد که در چند سال گذشته به علت حضور غیرمجاز سودجویان در این منطقه، جان تعدادی از آنها به علت ریزش حفره‌های کنده‌شده توسط آنها گرفته شد. از سوی دیگر برداشت‌های غیرمجاز از این معدن موجب شد تا مسؤولان به دنبال گرفتن مجوزهای اکتشاف، بهره‌برداری و زیست‌محیطی باشند تا برداشت‌ها اصولی انجام شود و مزیت اقتصادی آن عاید مردم منطقه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • مسدود شدن جاده خوسف - معدن قلعه زری
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی