Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@06:18:16 GMT

مسئولان توجهی به ایمنی معادن زغال سنگ ندارند

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۰۲۸۱

مسئولان توجهی به ایمنی معادن زغال سنگ ندارند

دبیر انجمن زغال سنگ ایران با انتقاد از اینکه تاکنون اتفاق خاصی در حوزه ایمنی معادن ذغال سنگ بوجود نیفتاده است، گفت: چندین بار برای کمک به معادن زغال سنگ درخواست داده‌ایم اما تاکنون توجهی به این موضوع نشده است. ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۱ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

سعید صمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص حادثه ریزش معدن زغال سنگ طبس با اشاره به اینکه این معدن دولتی بوده و تحت پوشش شرکت تهیه و تولید مواد معدنی است، اظهار داشت: پیمانکار این معدن شرکت سامان کاوش طبس است اما عملاً پیمانکار این مجموعه یعنی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی باید پاسخگوی این حادثه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاض مسئولان دستگاه های مختلف از جمله وزارت کار به محل مراجعه کرده و مشغول بررسی این حادثه هستند.

وی با بیان اینکه هنوز جزئیات این حادثه مشخص نیست، گفت: قرار بود در بحث ایمنی برای معادن زغال سنگ اقدامات لازم انجام شود اما متأسفانه هیچ یک از این موضوعات اجرایی نشده است به عنوان نمونه در تأمین چوب معادن باید همکاری لازم صورت می گرفت ولی هنوز نیاز چوب معادن تأمین نشده است این درحالی است که هرتن ذغال سنگ 40 کیلو چوب نیاز است.

صمدی با اشاره به اینکه در چهار منطقه معدنی نیز باید پایگاه‌های امداد و نجات استقرار پیدا می‌کرد، اضافه کرد: این موضوع نیز هنوز اجرایی نشده علاوه براین تجهیزات ایمنی معادن نیز هنوز به روز نشده است. این موضوعات عاملی شده تا معادن ذغال سنگ مدام در معرض خطر بوده و مسئولان هیچ توجهی به این موضوع نداشته باشند.

دبیر انجمن زغال سنگ ایران با انتقاد از اینکه تاکنون اتفاق خاصی در حوزه ایمنی معادن ذغال سنگ بوجود نیفتاده است، تصریح کرد: چندین بار برای کمک به معادن زغال سنگ درخواست داده ایم اما تاکنون اقدامات ایمنی این معادن با توجهی روبه رو است.  

به گزارش تسنیم، عصر پنجشنبه 25 مهرماه معدن سامان کاوش طبس دچار حادثه شد و براثر آن دوکارگر جان خود را از دست دادند.  این کارگران که مشغول کار در یکی از کارگاه‌های این معدن بودند با ریزش آن در زیر خاک مدفون شدند.

رمضان کریتی ‌ثانی معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی خراسان جنوبی در خصوص این حادثه گفته است: این 2 کارگر که به منظور تخریب و پیش‌روی به عمق معدن رفته بودند دچار ریزش معدن شدند. گروه بعد از کارگران فوت شده، با توجه به تاخیر کارگران به محل مراجعه می‌کنند و متوجه ریزش و جان باختن همکاران خود شده و با پیکر بی‌جان آنان مواجه می‌شوند.

 انتهای پیام/

R1012125/P/S7,78/CT1 واژه های کاربردی مرتبط معادن ذغال سنگ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معادن ذغال سنگ معادن ذغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد

حذف انرژی زغال‌سنگ و چالش‌های موجود در استخدام کارگران ماهر برای پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر، قیمت برق در استرالیا را تا سال ۲۰۳۰ به بالاترین حد تاریخی خواهد رساند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس یک گزارش جدید، خروج تدریجی نیروگاه‌های زغال‌سنگ از رده تولید و کمبود نیروی کار ماهر برای پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در استرالیا، قیمت برق را تا سال ۲۰۳۰ افزایش می‌دهد و به بالاترین حد تاریخی می‌رساند. با این حال استرالیا پس از عبور از این بحران به شرایط تعدیل هزینه خواهد رسید و ممکن است تنها به‌صورت گهگاه ملزم به افزایش هزینه برق شود.

فرازونشیب‌های قیمت برق استرالیا تا پایان دهه

پیش‌بینی می‌شود با حذف واحدهای زغال‌سنگ قیمت انرژی در سراسر مناطق استرالیا تا پایان دهه به بالای ۱۰۰ دلار استرالیا (۵۲.۳ پوند) به ازای هر مگاوات ساعت برسد. این مبلغ در نیوساوت‌ولز و کوئینزلند با افزایش بیشتر به ۱۷۰ دلار (۸۸.۹ پوند) تا پایان سال ۲۰۲۸ و ۱۶۴ دلار استرالیا (۸۵.۸ پوند) تا سال ۲۰۲۹ خواهد رسید. از سوی دیگر تا این زمان کمبود نیروی کار مانع استقرار پروژه‌های تجدیدپذیر ضروری می‌شود و فشار بر قیمت برق را تشدید می‌کند.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که استرالیا طی دو دهه آینده به بیش از ۷۰ هزار کارگر ماهر برای ایجاد و نگهداری زیرساخت‌های انرژی‌های تجدیدپذیر جدید نیاز خواهد داشت که این رقم در سال ۲۰۲۳ حدود ۴۰ هزار نفر بود. پرداختن به این کمبود از طریق طرح‌هایی مانند برنامه‌های بازآموزی و افزایش بودجه برای مؤسسات، بسیار مهم تلقی می‌شود.

با این حال استرالیا پس از عبور از این دوره بحرانی با کاهش قیمت برق در اوایل دهه ۲۰۳۰ مواجه خواهد شد، زیرا منابع انرژی تجدیدپذیر در سراسر آن رایج‌تر و جایگزین انرژی تولید شده توسط سوخت‌های فسیلی می‌شوند، هرچند این اقدام ممکن است منجر به کاهش سرعت ورود ظرفیت جدید، همراه با افزایش تقاضا از طریق برق‌رسانی اقتصادی و بسته شدن واحدهای زغال‌سنگ باقی‌مانده شود که ممکن است در برهه‌ای از زمان با افزایش مجدد قیمت برق همراه باشد.

کد خبر 747142

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • امدادرسانی آتش نشانان در حادثه تصادف در منظریه
  • ورود ناگهانی خودروی در حال سوختن به محوطه یک رستوران در رشت
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد