Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، امیر خدابخش سلیمانی جانشین ستاد اربعین ارتش در مرز چذابه گفت: بیمارستان صحرایی ارتش هر آن چه برای یک بیمارستان نیاز باشد از اتاق عمل تا داروخانه را دارد و بیش از ۸۰ نفر نیروی متخصص و پرستار به صورت سه شیفته  فعالیت می‌کنند.

او افزود: امسال با توجه به جانمایی خوب این بیمارستان روبه‌روی گیت نیروی انتظامی و مدخل ورود و خروج زائران حسینی این خدمات‌رسانی‌ها بهتر است، چون زائران به محض بازگشت از سفر در صورت وجود علائم بیماری سریعا به بیمارستان اعلام و اقدام لازم برای آن‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی بیان داشت: بالغ بر ۵ هزار نفر به بیمارستان صحرایی ارتش در مرز چذابه مراجعه کننده داشتیم، این بیمارستان ۶۰ تخت‌خوابی در شرایط بحرانی امکان بستری ۱۰۰ نفر در بخش‌های مختلف را دارد.

جانشین ستاد اربعین ارتش در مرز چذابه تصریح کرد: پزشک‌های عمومی و متخصص، اطفال، بیهوشی، زنان و زایمان، رادیولوژی، آی سی یو، جراح پلاستیک، مغز و اعصاب، قلب، دندانپزشک، آزمایشگاه و پرستار زن و مرد در این بیمارستان فعال هستند.

این مقام مسئول گفت: برای پوشش امنیتی جاده عبدالخان تا بستان، جاده نفت، جاده برگشت از پایانه تا یادمان چذابه و همچنین پوشش امنیتی مرز نیز فعالیت داریم.

انتهای پیام/م

خدمات دهی درمانی به زوار اربعین 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اربعین محرم 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، وی افزود: هفته ملی ماما با شعار هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و جامعه مامایی برای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌ می کند.   صیادی خاطر نشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده است و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.    رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: استان البرز در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه ۲ کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است.    وی با عنوان اینکه طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد گفت:  این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد و یکی از اولویت‌های دانشگاه در ارتقا جامعه مامایی افزایش تعداد ماما شاغل در بیمارستان کمالی است که به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

دیگر خبرها

  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • مراسم اربعین شهدای حادثه کنسولگری ایران برگزار شد
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه واژگونی خودروی پرشیا در جاده ماکو بازرگان
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • مراسم تشییع شهدای گمنام در نیروی زمینی ارتش در تهران
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد