Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهرابی گفت: هنرمندان و فرهنگ وران فارس، هم گام با همه آزادگان جهان، در بزرگداشت این آیین جهانی، هنر خویش را به کارزار اربعین خواهند آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «صابر سهرابی» با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی (ع) گفت: اربعین حسینی(ع)، روزی است که جاماندگان از نهضت خونین عاشورا، با حضور خود، به ستم پیشگان همه دوران ها اعلام می کنند که خون ستم دیدگان در همیشه تاریخ، بر شمشیرهای ستمگران و ستم پیشگان پیروز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: اربعین نشان یکپارچگی همه آزادگان است که گرداگرد هم می آیند تا در سوگ بزرگ پیشوای آزادگی جهان هم پیمان شوند که راه او ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: از این رو هنرمندان و فرهنگ وران فارس، هم گام با همه آزادگان جهان، در بزرگداشت این آیین جهانی،  هنر خویش را به کارزار اربعین خواهند آورد.

سهرابی تصریح کرد: هنرمندان خوشنویس و نقاش شیرازی غرفه ای را برای ارائه آثار هنری خود در این روز برپا خواهند کرد که این غرفه از ساعت ۹ صبح روز شنبه ۲۷ مهرماه مصادف با اربعین حسینی، در خیابان ۹ دی شیراز روبروی خانه هنر منطقی نژاد با عنوان «غرفه هنر حماسه» میزبان سوگواران حسینی خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: همچنین انجمن نمایش فارس با 2 ویژه برنامه نقالی و نمایش خیابانی در خیابان ۹ دی شیراز به بیان حماسه عاشورا تا اربعین حسینی خواهد پرداخت.

دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس اضافه کرد: انجمن نمایش فارس با همکاری بسیج هنرمندان نیز به نمایش ورود کاروان اسرای عاشورا به کربلا و روایت حماسه های آنان در مسیر راهپیمایی روز اربعین می‌پردازند.

وی اعلام کرد: همچنین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با همکاری بسیج هنرمندان استان فارس در روز اربعین اقدام به پخش بیش از 2 هزار سربند با شعارهای اربعینی به کودکان و نوجوانان خواهد کرد.

پایان پیام/664

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی زائران اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین مرز بین المللی شلمچه حب الحسین یجمعنا اربعین ۹۸ منطقه آزاد اروند نماز جمعه اربعین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود

ایسنا/فارس رئیس هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان فارس می گوید: اگر زورخانه پولاد به عنوان قدیمی‌ترین زورخانه کشور ثبت ملی شود، دیگر تهدیدی مثل تغییر کاربری شامل آن نخواهد شد.

سید حسن حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه زورخانه پولاد قدیمی‌ترین زورخانه جنوب کشور است، گفت: در سال ۱۳۹۸ مالک شخصی که ۳ دُنگ آن را در اختیار دارد، مراجعه کرد و این زورخانه را در اختیار گرفت.

وی افزود: مالک شخصی قصد تغییر کاربری مجموعه را داشت اما با پیگیری روسای قبلی هیئت‌های شیراز و فارس، این اتفاق نیفتاد و از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم هم از طریق اداره میراث فرهنگی، شورای شهر و استانداری پیگیری کردیم تا این تغییر کاربری رخ ندهد.

حسینی با بیان اینکه هنوز این زورخانه ثبت یونسکو نشده اما اجازه تغییر کاربری هم به آن داده نشده است، گفت: از آنجایی که این زورخانه در بافت تاریخی شیراز واقع شده است، مالک شخصی به دنبال این است که آن را به فضایی تجاری مثل سفره‌خانه سنتی تغییر دهد. بنابراین از مدیرکل میراث فرهنگی استان که همواره هم پای کار هستند خواهش می‌کنیم که این میراث ناملموس که جزو فرهنگ تاریخی استان ماست را ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه‌هایی در بافت تاریخی شیراز با قدمت ۷۰ و ۸۰ ساله داریم که چون ثبت ملی شده‌اند، خطر تغییر کاربری هم تهدیدشان نمی‌کند، گفت: زورخانه پولاد حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و جزو ۵ زورخانه قدیمی کشور است، پس باید با جدیت تمام در حفظ آن بکوشیم.

متولی ورزش زورخانه‌ای استان فارس با بیان اینکه در سطح شیراز ۲۶ و در استان فارس ۸۴ زورخانه وجود دارد، گفت: ۸ زورخانه نیاز به بازسازی دارند و برای ۱۷ زورخانه نیز جانمایی صورت گرفته و قرار است ساخته شوند.

حسینی با اشاره به اینکه هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای فاقد درآمد است، گفت: با توجه به اینکه خودم در رشته‌های متفاوت رزمی کار کرده‌ام  و حالا چندسالی است که در ورزش زورخانه‌ای خادمی می‌کنم، می‌دانم که در تمامی رشته‌ها درآمد زایی وجود دارد ولی در زورخانه‌های ما ورزشکاران هیچ شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند که این یکی از دشواری‌های ما در زمینه درآمدزایی است.

وی با اشاره به اینکه ورزش زورخانه‌ای تنها ورزش ایرانی است که در یونسکو ثبت شده است، گفت: هر کشوری، هنر رزمی و ورزش رزمی قدیمی خودش را در یونسکو ثبت کرده است و چیزهایی که در یونسکو ثبت می‌شوند، به نوعی در ارتقای فرهنگ بشریت نقش داشته‌اند.

حسینی در پایان گفت: این ورزش جزو فرهنگ ناملموس ما و فرهنگ معنوی دنیاست. حالا تفاهم‌نامه‌ای را در حال پیگیری هستیم و با مدیرکل میراث فرهنگی هم هماهنگ کرده‌ایم که زورخانه پولاد به یکی از مقاصد گردشگری گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود تا هم درآمدزایی داشته باشد و هم گردشگران با میراث فرهنگی ناملموس ما آشنا شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • در فقدان خاموشی یک صدای ناب از موسیقی شریف خراسان