Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اختلال دوقطبی (BD)، که افراد زمانی آن را افسردگی مانیک می‌نامیدند، از حدود ۲۰ سالگی شروع می‌شود.

BD که با قسمت‌های چرخه‌ای افسردگی و شیدایی مشخص می‌شود، تقریباً ۲٫۸ درصد از بزرگسالان در ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

هنوز مشخص نیست که چرا BD در بعضی افراد رخ می‌دهد و در برخی دیگر رخ نمی‌دهد، اگرچه شواهد نشان می‌دهد که سیستم دوپامین ممکن است نقش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال، لوودوپا – دارویی از پارکینسون که گیرنده‌های دوپامین را فعال می‌کند – می‌تواند در بعضی از افراد باعث تحریک شیدایی شود.

علاوه بر این، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد در شخصی که مبتلا به BD است و از حالت افسردگی به حالت جنون تغییر می‌کند، میزان بیشتری از گیرنده‌های دوپامین وجود دارد.

پارکینسون، شرایطی است که با لرزش، سفتی و وضعیت ناپایدار، بیشتر در افراد مسن دیده می‌شود.

علائم بیماری پارکینسون به علت مرگ سلول‌های تولید کننده دوپامین در قسمتی از مغز به نام جوهره نیگرا رخ می‌دهد.

درمان فعلی برای BD شامل دارو‌های ضد درد، دارو‌های ضد صرع و لیتیم است.

افرادی که این دارو‌ها را برای مدت طولانی مصرف می‌کنند می‌توانند دچار پارکینسونیسم ناشی از دارو شوند که به قول دانشمندان “از نظر بالینی از بیماری پارکینسون قابل تشخیص نیست. ”

اخیراً، گروهی از محققان تحقیق کردند که آیا BD احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون در آینده را افزایش می‌دهد یا خیر؟

برای تحقیق، دانشمندان یک بررسی منظم و متاآنالیز در مطالعات موجود انجام دادند.

“یافته‌های این بررسی منظم و متاآنالیز نشان می‌دهد که در مبتلایان به BD بعداً احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. ”

اگرچه نتیجه گیری نویسندگان واضح است، اما این مطالعه محدودیت‌های بسیاری دارد. آن‌ها توضیح می‌دهند که این تشخیص ممکن است به دلیل تشخیص نادرست پارکینسون ناشی از دارو به عنوان بیماری پارکینسون باشد، و همچنین متذکر می‌شوند که در این مطالعه و در تحلیل آن‌ها بین پارکینسون و پارکینسونیزم تفاوت قائل نیستند.

منبع: شفقنا 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت پارکینسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۵۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از دستگیری دو پزشک قلابی طب سنتی توسط ماموران کلانتری ۱۲ خبر داد و گفت: در بازرسی از محل فعالیت این افراد انواع دارو، عرقیجات غیربهداشتی و مهر، پروانه و گواهینامه‌های جعلی کشف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان محمود حافظی امروز_پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه جلوگیری از فعالیت مؤسسات غیرمجاز ضامن سلامتی مردم است، اظهار کرد: پلیس در راستای تحقق برنامه‌های پیشگیرانه و مقابله با اقداماتی که سلامتی مردم را به خطر می‌اندازد از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی با بیان اینکه مأموران کلانتری ۱۲ با انجام تحقیقات از فعالیت غیرمجاز دو پزشک قلابی که بدون مجوز و تحت عنوان طب سنتی نسبت به پذیرش بیمار و تجویز دارو در یک منزل مسکونی اقدام می‌کردند، مطلع شده و موضوع را مورد پیگیری قرار دادند، افزود: پلیس به آدرس محل مورد نظر اعزام و این افراد را دستگیر کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از کشف انواع دارو، عرقیات غیربهداشتی و غیرمجاز و مهر، پروانه و گواهینامه‌های جعلی در بازرسی از این منزل خبر داد و گفت: متهمان ۳۱ و ۴۱ ساله در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی خود اعتراف و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی و محل فعالیت آن‌ها پلمب شد.

حافظی از مردم خواست، برای درمان به مراکز پزشکی معتبر مراجعه کرده و در صورت برخورد با افراد سودجو و متقلب، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 750068

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید