Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنالیز نرخ‌گذاری قیمت نان، بهره‌برداری از ۱۸ طرح گردشگری تا پایان سال، ثبت نزدیک به شش هزار تخلف توسط بازرسان صمت، کاهش ۳۴ درصدی کشتار دام، تحصیل طلاب غیرایرانی از ۱۳۶ ملیت، امضای تفاهم‌نامه دانشگاه ادیان و مذاهب با ۱۰۱ مرکز علمی در دنیا، وصول یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال فرار مالیاتی، تامین ۷۰ درصد نیاز واحدهای دامی به علوفه از خارج استان، آغاز اجرای طرح رتبه‌بندی مرغ در کشتارگاه، لزوم توجه به موضوع استانداردسازی فعالیت‌های عمرانی، لزوم نظارت مستمر بر تولید مصالح ساختمانی،  کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش ۳۰ درصدی ساخت و ساز، جذب ۲۳۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید، ضرورت دایر شدن بازارچه‌های صنایع دستی،لزوم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در تبیین راهکارهای علمی توسعه، و کاهش ۲۳ درصدی کانون‌های بیماری دام؛ از دیگر اخبار هفته گذشته این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۲۸ روستا به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند

مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات قم گفت: از ۲۲۵ روستای استان، ۱۷۲ روستا دارای ارتباط  تلفنی ثابت و ۱۲۸ روستابه اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.

سید رضا موسوی هفته گذشته درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به مولفه‌های توسعه اینترنت پرسرعت در قم افزود: در حوزه دسترسی به اینترنت پرسرعت ثابت هم اکنون بیش از  ۹۰ هزار پورت دایر در این استان وجود دارد.

۲ شهرک صنعتی خصوصی ساخته می‌شود

رئیس سازمان صنعت، ‌ معدن و تجارت قم گفت: مجوز ۲ شهرک صنعتی خصوصی در قم صادر و برنامه‌ریزی برای ساخت پنج ناحیه صنعتی جدید در روستاهای این استان انجام ‌شده است.

محمود سیجانی هفته قبل در گفت‌وگو با ایرنا افزود: اولویت دولت افزودن شهرک‌های صنعتی جدید نیست، بلکه اولویت توسعه شهرک‌های موجود است که در این زمینه توسعه شهرک‌های صنعتی ازجمله شهرک‌های شکوهیه، محمودآباد و سلفچگان آغاز شده است.

۳۲۸ مصوبه برای حل مشکلات واحدهای تولیدی اجرایی می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: در شش ماه نخست سال جاری بیش از ۲۰ جلسه ستاد تسهیل رفع موانع تولید برگزار و ۳۲۸ مصوبه نیز برای حل مشکلات واحدهای تولیدی تصویب شده است.

مهرداد غضنفری امرایی هفته قبل درگفت وگو با ایرنا افزود: از این تعداد تاکنون بیش از ۵۰ درصد مصوبات اجرایی شده و بقیه مصوبات نیز طبق پیش بینی زمانی در دست اجراست.

امکانات قم برای برگزاری باشکوه مراسم اربعین بسیج می‌شود

استاندار قم با اشاره به تشکیل منظم جلسات ستاد اربعین گفت: تلاش می‌کنیم که همه ظرفیت‌ها و امکانات استان را برای برگزاری باشکوه اربعین به کار گرفته شود.

بهرام سرمست در جلسه ستاد اربعین افزود: این جلسه‌ها به‌ منظور بسیج امکانات و ظرفیت‌ها به‌ صورت منظم و موثر برگزارشده است.

آیت‌الله یزدی: قضات در قم باید از تجربه بالایی برخوردار باشند

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در قم باید  قضاتی به کار گرفته شوند که از تجربه‌ خوب و بالایی برخوردار باشند تا بتوانند با رعایت شرع و مواد قانونی، به شکلی مستند و محکم اقدام به صدور حکم کنند.

آیت‌الله محمد یزدی در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین علی مظفری رئیس ‌کل دادگستری قم افزود: قم مرکز حوزه و جهان تشیع است و دارای شرایط و خصوصیات ویژه‌ای است که آن را از دیگر استان‌ها متمایز می‌کند.

طلاب از ۱۳۶ ملیت در جامعه المصطفی مشغول تحصیل هستند

رئیس جامعه المصطفی(ص) العالمیه گفت: پیش از انقلاب اسلامی جمعیت طلاب و فضلای غیرایرانی در حوزه علمیه قم حدود ۸۰۰ تن از ۱۳ ملیت بود، اما امروز ده‌ها هزار تن از ۱۳۶ ملیت در جامعه المصطفی مشغول کسب علوم دینی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی، در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب، با تاکید بر اینکه حوزه علمیه به مهم‌ترین مراکز علمی و دینی دنیا تبدیل شده است، افزود: جامعه المصطفی امتداد حضور بین المللی حوزه علمیه و دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در تکمیل این مسیر در حال حرکت است.

۱۰۱ تفاهم‌نامه میان دانشگاه ادیان و مراکز علمی دنیا امضا شده‌ است

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با اشاره به امضای ۱۰۱ تفاهم‌نامه با دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر دنیا گفت: ۴۵۷ هیات از ۵۳ کشور جهان در این دانشگاه حضور یافته اند، ضمن اینکه ۴۵ سفیر کشورهای خارجی از این دانشگاه بازدید و از نزدیک با فعالیت‌های این دانشگاه آشنا شده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، در آیین شروع سال تحصیلی این دانشگاه، با بیان اینکه حوزه علمیه، مرکز تنومند، تناور و بالنده فکری در جهان اسلام است، افزود :حوزه علمیه به اولین مرکز علمی و دینی جهان تبدیل شده ضمن اینکه که نگاه‌ها پس از انقلاب به این مرکز عظیم علمی بسیار متفاوت شده است.

یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال فرار مالیاتی وصول ‌شده است

مدیرکل امور مالیاتی قم گفت: از سال گذشته تاکنون یک هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال از محل کشف فرارهای مالیاتی و تراکنش‌های بانکی، مالیات در این استان وصول‌ شده است.

سهراب امدادی ‌فرد هفته گذشته در گفت‌وگو با ایرنا افزود: سال گذشته بیش از سه هزار پرونده شناسایی‌ شد که قسمتی وصول‌ شده و قسمت دیگر در حال رسیدگی و وصول است.

۷۰ درصد نیاز واحدهای دامی به علوفه از خارج استان تامین می‌شود

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در حال حاضر ۷۰ درصدد علوفه و سایر نهاده‌های دامی مورد نیاز واحدهای دامی قم از خارج از این استان و کشورهای دیگر تامین و وارد می شود.

عباس پورمیدانی در جلسه الگوی کشت افزود: هم اینک قم توانایی تامین و تولید ۳۰ درصد علوفه برای واحدهای دامی استان را دارد.

طرح رتبه‌بندی مرغ در کشتارگاه آغاز شد

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: طرح رتبه‌بندی مرغ با هدف افزایش کیفیت محصولات طیور در کشتارگاه مرغ این استان آغاز شد.

مهدی رفیعی محمدی هفته قبل در گفت‌وگو با ایرنا افزود: پیش از اجرای این طرح، کشتارگاه‌ها به سه رتبه «بی»، «آ» و «آ پلاس» تقسیم‌بندی شده‌اند که کشتارگاه‌های با رتبه «بی» دارای پروانه دامپزشکی هستند، کشتار را طبق روال قبل انجام می‌دهند و تمام استانداردهای کشتار را دارند.

موضوع استانداردسازی فعالیت‌های عمرانی با جدیت دنبال شود

استاندار قم با تاکید بر اهمیت توجه به موضوع استاندارد در حوزه های گوناگون گفت: استانداردسازی فعالیت های عمرانی از اولویت های مهم در این استان است و باید با جدیت پیگیری شود.

بهرام سرمست در جلسه شورای استاندارد قم افزود: موضوع استاندارد هنوز به عنوان موضوع های اساسی شناخته نشده است و نیاز به اطلاع رسانی، فرهنگ سازی و آموزش در سطوح مختلف دارد.

تولید مصالح ساختمانی باید مورد نظارت مستمر قرار گیرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: استاندارد بودن مصالح ساختمانی تولیدی در قم موضوعی مهمی برای این استان و کل کشور است، از این رو باید نظارت مستمر و دقیقی بر آن صورت گیرد.

محسن بهشتی در جلسه شورای استاندارد قم افزود: تولید مصالح ساختمانی به شکل سنتی از قدیم در قم جایگاه ویژه ای داشته و اکنون نیز تولید مصالح به روش سنتی و صنعتی در این استان فعال است.

۳۳۰‌ دستگاه بالابر فاقد تاییدیه استاندارد است

مدیرکل استاندارد قم گفت: از مجموع ۶۹۲ دستگاه بالابر موجود در دستگاه های دولتی و مراکز عمومی این استان ۳۳۰ مورد فاقد تاییدیه استاندارد است.

مجید آوری فرد در جلسه شورای استاندارد قم افزود: در حال حاضر ۴۳ شرکت نصاب بالابر دارای پروانه از سازمان صنعت، معدن و تجارت در قم فعالیت می‌کنند.

ساخت مرکز انتقال خون پردیسان نیازمند مشارکت خیرین است

مدیرعامل سازمان انتقال خون قم گفت: روند احداث مرکز انتقال خون پردیسان به عنوان یکی از زیرساخت های مهم بهداشتی و درمانی استان، ‌ نیازمند مشارکت نیکوکاران است.

مرتضی نوریان هفته پیش در گفت وگو با ایرنا، با تاکید بر ضرورت ورود خیرین سلامت برای احداث مرکز انتقال خون در استان افزود: با توجه به روند افزایش مراکز درمانی در سطح قم، سرمایه گذاری برای جذب توریسم درمانی و افزایش گرایش شهرهای اطراف برای انجام کارهای درمانی در قم موجب شده تا سرمایه گذاری برای افزایش مراکز انتقال خون در این استان ضروری باشد.

۴۰ سمن در امور خیریه فعالیت می‌کنند

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم گفت: ۴۰ سازمان مردم‌نهاد (سمن) در این استان در امور خیریه فعالیت می‌کنند.

رضا ملک‌زاده هفته گذشته در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: ۳۰۰ سمن در قم فعال هستند که در زمینه‌هایی ازجمله محیط‌زیست، امور اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، مباحث دینی و مذهبی، فرهنگ و هنر، حمایت از کودکان، حمایت از بیماران، حمایت از معلولان و امور زنان فعالیت می‌کنند.

باید مراکز توانبخشی و نگهداری سالمندان توسعه پیدا کنند

مدیرکل بهزیستی قم، با اشاره به فعالیت سه مرکز شبانه روزی و روزانه خدمات دهی و نگهداری سالمندان در این استان گفت: توسعه مراکز نگهداری و ویزیت توانبخشی سالمندان قم ضروری است.

هادی کریمی اصل هفته قبل درگفت وگو با ایرنا افزود: در حال حاضر ۲۰۰ سالمند در ۲ مرکز شبانه روزی نگهداری می‌شوند و ۵۰ تن از خدمات تنها مرکز روزانه قم و ۱۰۰ تن نیز از خدمات ویزیت در منزل به طور متناوب استفاده می‌کنند.

توسعه حمل‌ونقل ریلی برای سرمایه‌گزاران توجیه شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم، با تاکید بر فراهم شدن شرایط لازم برای توسعه حمل‌ونقل ریلی در این استان گفت: این موضوع باید به لحاظ اقتصادی برای سرمایه‌گزاران متقاضی توجیه شود.

مهرداد غضنفری امرایی در جلسه کارگروه توسعه صادرات قم افزود: این اراده در نزد مدیرکل و دست‌اندرکاران راه‌آهن استان وجود دارد و پیگیر حل موضوع هستند، ولی ما نیز باید مسیر را دنبال کنیم.

جمع‌آوری سگ‌های ولگرد نیازمند اقدام منسجم دستگاه‌های متولی است

معاون عمرانی فرمانداری قم گفت: برای جمع‌آوری سگ‌های ولگرد باید اقدام هماهنگ توسط نیروی انتظامی، شهرداری، دامپزشکی و مرکز بهداشت استان انجام شود.

علی طالبی در جلسه کارگروه کنترل جمعیت حیوانات ناقل بیماری افزود: از ابتدای امسال ۳۲۰ مورد گزارش؛ توسط سگ‌های دارای صاحب گزارش‌ شده که باید این افراد را، نسبت به قوانین ملی و شرعی در رابطه با نگهداری سگ و مخاطرات آن به‌ درستی آشنا کرد.

سید عبدالله میرابراهیمی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم نیز در این جلسه گفت: در کنار احترام به ‌حق حیات حیوانات ناقل بیماری و سگ‌های ولگرد، باید حدود فعالیت و زیست‌بوم این حیوانات در مجموعه مدیریت کلان استان مشخص شود.

۴۵ درصد اشتغال روستاییان در بخش کشاورزی است

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قم گفت:‌ کشاورزی به‌ تنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.

سجاد چهرگانی هفته پیش در گفت‌وگو با ایرنا، ‌ افزود: به دلیل اهمیت حوزه کشاورزی بر چرخه اقتصادی زندگی روستاییان و کمک به توسعه کسب‌وکار ایشان، ‌ از مدت‌ها قبل با همکاری سازمان جهاد کشاورزی انجام اقدام‌هایی همچون احیای قنات‌ها، پرداخت تسهیلات با نرخ مناسب و اجرای طرح‌های آبیاری نوین در سطح مزارع و باغات روستاییان در دستور کار قرارگرفته است.

آنالیز دقیق نرخ‌گذاری قیمت نان انجام شد

معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری قم گفت: آنالیز دقیق نرخ‌گذاری قیمت نان در استان انجام گرفته است و قیمت جدید آن برای اجرا به صورت رسمی ابلاغ می شود.

مهرداد غضنفری امرایی در جلسه کارگروه آرد و نان و گندم افزود: سقف نرخ‌گذاری نان در قم نباید بالاتر از قیمت گذاری نان در استان تهران بیشتر باشد.

وضعیت روزبازارها مطلوب نیست

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: باید تجدیدنظر ویژه ای در ساماندهی و بهبود وضع نامطلوب شکلی و محتوایی روزبازارهای استان انجام گیرد.

مهرداد غضنفری امرایی در جلسه ستاد تنظیم بازار قم افزود: در وضع فعلی معایب شکلی و محتوایی روزبازارها بیشتر از مزیت‌های آن است.

۱۸ طرح گردشگری تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قم گفت: ۱۸ طرح گردشگری این استان تا پایان سال ۹۸ به بهره‌برداری خواهد رسید.

حمید یزدانی در جلسه تنظیم بازار قم افزود: از این طرح‌ها، ‌ هشت طرح به صورت کامل آماده بهره برداری است.

بازرسان نظارتی در مراکز تجاری مستقر می‌شوند

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: بازرسان نهادهای نظارتی این استان برای مبارزه با تخلفات و رسیدگی به شکایت‌های مردمی در مراکز تجاری و صنفی مستقر می شوند.

محمود سیجانی در جلسه تنظیم بازار قم افزود: در این شرایط وجود بازرسان مقیم برای حفظ ثبات در بازار تاثیرگذار است.

۵ روز بازار استانداردسازی شد

معاون خدمات شهری شهرداری قم گفت: ۱۱ روز بازار در سطح شهر قم فعال است که از این بین

پنج روز بازار استانداردسازی و فعالان آنان ساماندهی شدند.

سید امیرسامع در جلسه ستاد تنظیم بازار قم افزود: ایجاد ۱۸ فروشگاه همشهری در سطح شهر یکی از تجربه‌های موفق شهرداری در ایجاد بازارهای روز بوده ‌است.

ساخت و ساز ۳۰ درصد رشد یافت

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان قم، با اشاره به رونق دوباره ساخت و ساز در این استان گفت: در شش ماه نخست امسال ساخت و سازهای قم نسبت به مدت مشابه سال قبل بین ۲۰ تا ۳۰ درصد رشد پیدا کرده است.

امین مقومی در جلسه تنظیم بازار قم افزود: این رشد در ساخت و ساز در بخش متراژ طرح های عمرانی قابل توجه تر بوده است.

آسیب‌های اجتماعی کاهش یافته ‌است

فرماندار قم گفت: میزان آسیب‌های اجتماعی در قم به شدت کاهش یافته و این توفیق بیش از هر چیزی مرهون آگاهی و هوشیاری مردم و احساس مسئولیت خانواده‌ها و تلاش همه خدمتگزاران است.

مرتضی حیدری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان قم، با اشاره به کاهش ۴۳ درصدی آمار سرقت در قم  افزود: قم از نظر آسیب‌ها و ناهنجاری اجتماعی در میان استانهای کشور در رتبه بیست و هفتم قرار دارد.

بازارچه صنایع دستی دایر شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم، با تاکید بر ضرورت ساخت بازارچه صنایع دستی در استان گفت: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به احداث و بهره برداری از بازارچه های صنایع دستی اقدام کند.

مهرداد غضنفری امرایی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم افزود: راه اندازی بازارچه های صنایع دستی برای رونق تولید و ایجاد ظرفیت های اشتغال اهمیت دارد.

۲۳۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید جذب شد

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، با اشاره به روند معرفی و جذب تسهیلات رونق تولید گفت: از ابتدای شهریوماه امسال ۲۳۷ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید برای پرداخت به بانک‌های استان معرفی شده است.

محمود سیجانی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم افزود: در بخش صنعت تاکنون ۲۳ پرونده به میزان ۱۱۲ میلیارد تومان به بانک‌های استان معرفی شده است.

ضریب ایمنی شهرک صنعتی شکوهیه بهبود می‌یابد  

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قم، وضعیت ایمنی شهرک صنعتی شکوهیه را رو به بهبود ذکر کرد و گفت: چهار دستگاه ماشین آلات آتش نشانی در این شهرک موجود است که امسال یک دستگاه و سال آینده، ۲ دستگاه دیگر به این ظرفیت افزوده خواهد شد.

اسرافیل شعاعی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم، با بیان فعال بودن ۲ دستگاه ماشین آلات آتش نشانی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان افزود: برنامه نصب ۱۰ عدد شیرآلات آتش نشانی در ۲ سال آینده در این منطقه عملیاتی می شود، در حال حاضر ۲۱ شیر آتش نشانی در این شهرک موجود است.

۵۸۳۰ تخلف توسط بازرسان سازمان صمت ثبت شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: بازرسان این سازمان از ابتدای امسال تا پایان شهریورماه، پنج هزار و ۸۳۰ تخلف صنفی را ثبت کردند.

محمود سیجانی هفته گذشته در گفت‌وگو با ایرنا افزود: طی شش ماه نخست امسال در مجموع تعداد ۴۶ هزار و ۲۰۳ مورد بازرسی توسط بازرسان این سازمان انجام شد.

کشتار دام ۳۴ درصد کاهش نشان می‌دهد

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: در نیمه نخست امسال کشتار دام سبک ۳۴ و کشتار دام سنگین ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال در این استان کاهش ‌یافته ‌است.

مهدی رفیعی محمدی هفته قبل در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در نیمه نخست امسال ۱۴۳ هزار راس گوسفند و بز و سه هزار و ۹۰۰ راس گاو و گوساله در کشتارگاه‌های دام قم کشتار شده‌ است.

۲۴ کیلومتر از محورهای روستایی آسفالت می‌شود

معاون فنی و امور پیمان های اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای قم گفت: تا پایان امسال ۲۴ کیلومتر از محورهای روستایی این استان که در بخش‌های جعفریه، ‌کهک و مرکزی قرار دارد، آسفالت خواهد شد.

علی روشن هفته پیش در گفت وگو با ایرنا افزود: از مجموع محورهای روستایی قم، ۶۸۰ کیلومتر آسفالت، ۳۱۶ خاکی و ۶۱ کیلومتر شوسه است.

دانشگاه‌ها در تبیین راهکارهای علمی توسعه نقش‌آفرین باشند

استاندار قم بر ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها و مراکز علمی این استان در تبیین راهکارهای علمی و عملی توسعه قم تاکید کرد.

بهرام سرمست در نشستی با رئیس دانشگاه پیام نور استان، ایجاد دفتر ارتباط استانداری با دانشگاه‌ها در مسیر مشارکت نهادهای علمی و پژوهشی استان در توسعه قم را راهگشا دانست.

کانون‌های بیماری دام ۲۳ درصد کاهش ‌یافته است

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: در نیمه نخست امسال انواع کانون‌های بیماری دام سبک و سنگین در این استان نسبت به مدت مشابه پارسال، ‌۲۳ درصد کاهش ‌یافته است.

مهدی رفیعی محمدی هفته گذشته در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در این مدت بیماری تب برفکی در دام سبک ۸۶ درصد و طاعون نشخوارکنندگان کوچک ۴۳ درصد کاهش ‌یافته و موردی از ابتلا به بیماری آبله بز و سِل گزارش نشده است.

حدود ۷۵ هزار زائر اربعین در مصلای قدس اسکان یافتند

مسئول قرارگاه مردمی اربعین قم گفت: از روز پنجم ماه صفر تاکنون حدود ۷۵ هزار زائر ایرانی و غیرایرانی در مصلای قدس شهر قم اسکان ‌یافته و پذیرایی شده‌اند.

مهدی قربانی کرم در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر مقدس قم افزود: قم عمود اول پیاده‌روی اربعین است و در چهارمین سال افتخار میزبانی زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در قرارگاه مردمی اربعین را داریم.

۷۴۰۶/  ۶۱۳۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولوی ظهر پنج شنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان با نماینده معزز ولی فقیه در استان چهارمحال وبختیاری اظهار کرد: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پول، پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی سال گذشته بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۱۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی افزود: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی اذعان داشت: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

کد خبر 6088574

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • راه اندازی نخستین بازارچه صنایع دستی دربنای تاریخی ملک زاهدان بزودی
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد