Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@17:49:18 GMT

انتظار داشتیم اینستکس زودتر کارش را انجام دهد

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۰۶۱۷۴

«حمید بعیدی نژاد» روز جمعه در حاشیه همایش فرصت‌ها و چشم انداز روابط اقتصادی ایران و انگلیس که با حضور نمایندگانی از دو هیأت متشکل از ۵۰ شرکت تجاری، کشاورزی و صنایع دامی از ایران و ده‌ها شرکت انگلیسی و با حضور نمایندگانی از وزارت امور خارجه و وزارت تجارت بین‌الملل انگلیس در لندن برگزار شد، به سوالات خبرنگاران ایرانی پاسخ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، حضور پرتعداد شرکت‌های ایرانی و انگلیسی در این همایش را نشان دهنده ظرفیت های موجود برای توسعه همکاری های اقتصادی عنوان کرد و گفت: یکی از ویژگی‌هایی که ما در روابط جدید خود با انگلیس می‌بینیم، ظرفیتی است که شرکتهای کوچک و متوسط دارند. ما همواره ذهن‌مان بر شرکت‌های خیلی بزرگ مانند شرکت نفت و گاز «شل» و «بریتیش پترولیوم» متمرکز بوده اما واقعیت آنست که شرکت های کوچک و متوسط می‌توانند در زمینه ی کسب درآمدهای حاصل از صادرات و استارت‌آپ‌ها برای کشور بسیار سود آوری داشته باشند. آنها همچنین می توانند با شرکت های انگلیسی کارشان را در زمینه صادرات، توسعه دهند و باعث افزایش روندی شوند که اینک در ایران برای طراحی اقتصاد بدون نفت شروع شده است.

بعیدی نژاد افزود: بنابر این، ما باید تمرکز ذهن‌مان را از آن مسائل گذشته که فقط به شرکت های خیلی بزرگ فکر می کردیم خارج کنیم و در عرصه شرکت‌های کوچک و متوسط کار کنیم که ظرفیت بسیار زیادی وجود دارد. این شرکت ها از قابلیت ریسک پذیری بالاتری برخوردار هستند و می توانند در تبادل های اقتصادی شرکت کنند.

وی همچنین عنوان کرد شرکت های کوچک و متوسط، ارزیابی ریسک شرکت های خیلی بزرگ که به دلایل مسائل سیاسی وارد تعاملات نمی شوند را ندارند؛ خیلی راحت‌تر می توانند مسائل خودشان را مدیریت کنند چون در سطوح کوچکتری هستند و انگیزه های بیشتری دارند و می توانند با انرژی و وقت بیشتری که برای این موضوع می‌گذارند، این تبادلات را تسریع بخشند.

سفیر کشورمان گفت:‌ حجم روابط اقتصادی دو کشور از طریق شرکت‌های کوچک و متوسط که به دلیل قابلیت‌ها و انعطاف هایی که دارند و توانسته‌اند تبادلات خوبی را با  طرف های انگلیسی داشته باشند، به چند صد میلیون پوند بالغ شده، بدون این که جایی به طور مشخص ثبت شده باشد.

وی با بیان اینکه «شرکت های ثبت تجارت نیز توجه‌شان به شرکت های بزرگ و تبادلات خیلی بزرگ است، افزود: اما شرکت‌های کوچک و متوسط با حجم تبادلات کوچک و درعین حال با تعدد زیاد، توانسته اند حجم تبادل خوبی را به خودشان اختصاص دهند و فکر می کنیم؛ هم می‌توانند باعث نشاط در فعالیت‌های اقتصادی و توسعه صنعتی کشور باشند و هم این که در حوزه های بسیار متنوعی کار کنند.

بعیدی نژاد ادامه داد:‌ امروز در این همایش به نظر من این اراده را از طرف شرکت های انگلیسی و ایرانی -که ظرفیت های زیادی در این حوزه وجود دارد و می توانیم از آن ها استفاده کنیم- دیدیم.

سفیر کشورمان در پاسخ به این سؤال که شرکت ها در چه زمینه ای تمایل به فعالیت دارند، و سفارت چه تمهیداتی را برای تسهیل این فعالیت در پیش گرفته است، گفت:‌ یکی از جلوه های ابعاد جدید، تنوع است؛ یعنی در یک حوزه خاصی نیست و بسیار طیف وسیعی را شامل می شود. ما می توانیم از حضور ایرانی های مقیم نیز که تجربه دارند و صاحب دانش هستند و محیط را بخوبی شناخته و توانسته اند با شرکت های انگلیسی ارتباط نزدیکی پیدا کنند، به نحو احسن استفاده کنیم.

وی همچنین عنوان کرد: طرف انگلیسی نیز باید در نظر بگیرد که با توجه به گرایش‌های توسعه اقتصادی ایران، نباید فقط به بازار اقتصادی ایران به عنوان یک بازار واردات نگاه کند؛ بلکه امروز  ایران دارد به تولید محصولاتی فکر می‌کند که صادرات محور هستند.

بعیدی نژاد ادامه داد: ما به محصولاتی فکر می کنیم که بتوانیم در این جا صادرات داشته باشیم و در بسیاری از حوزه‌ها این ظرفیت وجود دارد. محصولات غذایی ایران به مرور در سوپر مارکت‌های انگلیس در حال مشاهده است و این ظرفیت وجود دارد که صنایع غذایی ایران به مرور و صنایع کشاورزی ایران و بسیاری از محصولات ایران در این جا وارد شوند.

وی با بیان اینکه در زمینه فناوری برتر نیز ظرفیت های زیادی‌ وجود دارد، اظهار کرد: هیأتی که از انگلیس برای بحث مدرن سازی رآکتور اراک به ایران رفتند، نخستین هیأت فنی تخصصی هسته ای انگلیسی در طول تاریخ روابط ایران و انگلیس به شمار میرود.

این نشان می‌دهد که ما در زمینه های علوم و فنون پیشرفته مانند بحث انرژی هسته ای می‌توانیم تبادلات جدیدی را با طرف های انگلیسی داشته باشیم. بنابر این، ما مرتب به شرکت ها و وزارت تجارت انگلیس می گوییم که باید به ایران به عنوان یک مقصد جدید همکاری های برابر فکر کنند و نه به عنوان محلی برای واردات کالاهای انگلیسی.

سفیر کشورمان در پاسخ به سؤال ایرنا درباره وضع ساز وکار ویژه مالی اروپا موسوم به اینستکس و اینکه این ابزار در تحولات تجاری مورد اشاره چه نقشی دارد، گفت: به دلیل این که ما انتظار داشتیم اینستکس زودتر کارش را در آن مقطعی که لازم بود انجام دهد، متأسفانه آغاز نکرد و با تأخیر زیادی مواجه شد؛ دیگر انتظار و امید زیادی در ایران در این زمینه وجود ندارد تا ما نیز به تبع آن، امید داشته باشیم اینستکس بزودی راه بیافتد.

وی افزود: اما خود آن ها فارغ از آن که می‌دانند ایران با یأس دارد تحولات اینستکس را دنبال می کند، با علاقه مندی به دنبال این هستند که این ساز وکار را بیشتر فعال کنند تا ظرفیتی برای تبادلات ایران و کشورهای اروپایی و حتی غیر اروپایی فراهم شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۰۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟

ام‌جی سایبرستر ازجمله خودرو‌هایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

به گزارش خبرآنلاین، خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودستر‌های نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک L مانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس در کشور ساخت
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟