Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@14:00:23 GMT

وجود مشکلات در کشور به دلیل نبود احزاب واقعی است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۴۵۸۸

وجود مشکلات در کشور به دلیل نبود احزاب واقعی است

رئیس هیات موسس حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: وجود مشکلات در کشور به دلیل نبود احزاب به معنای واقعی است؛ آنان که نمی‌خواهند کشور پیشرفت کند، اجازه نمی‌دهند تا حزب به معنای واقعی شکل بگیرد.

به گزارش ایمنا، رسول منتجب‌نیا شامگاه شنبه در مراسم ویژه اربعین در جمع شماری از اصلاح‌طلبان استان زنجان با بیان این‌که امروز در شرایط خاصی قرار گرفته‌ایم، افزود: ما نظامی داریم برخاسته از انقلاب مردمی و اسلامی و رهبری حضرت امام(ره) که پاک‌ترین، سالم‌ترین و خالص‌ترین انسان معاصر بعد از معصومین (ع) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که پایه های محکمی برای نظام جمهوری اسلامی تعبیه شده است، اظهار کرد: متاسفانه امروز چالش‌هایی برای نظام، انقلاب و کشور در داخل و در سطح بین الملل وجود دارد و فشارهایی بر مردم هست که ما به عنوان فعالان سیاسی و دلسوزان نظام نمی توانیم نسبت به آن‌ها بی تفاوت بمانیم و خودمان را کنار بکشیم.

رئیس هیات موسس حزب جمهوریت با بیان این‌که رسالت فعالان سیاسی و اجتماعی در این برهه خیلی سنگین است، گفت: ما نمی توانیم در این شرایط بی تفاوت باشیم چرا که بی تفاوتی در فرهنگ اسلام به معنای مرگ است.

منتجب نیا ادامه داد: در این شرایط باید برای به حداقل رساندن مشکلات مردم دست به دست هم دهیم و فریاد مردم را به مسئولان برسانیم که برخی شان پنبه در گوش گذاشته اند و نمی خواهند بفهمند که بر مردم چه می گذرد؛ البته اگر در جایی دیدیم که اعتراض و فریادی به ناحق هست باید افراد را توجیه کنیم. کسانی که حزب، رسانه و تریبون دارند موظف هستند این روزها به وظیفه حساس خودشان عمل کنند.

وی با بیان این‌که تشکیل حزب، ظرفیتی است که قانون اساسی در اختیار ما گذشته است، گفت: باید تلاش کنیم حزب فراگیر و به معنای واقعی در کشور تشکیل بدهیم. ما در کشور حزب به معنای واقعی کلمه اگر هم داشته باشیم، بسیار اندک است، حزب پروانه ای، حزب فولکس واگنی و حزب اتوبوسی نمی تواند دردی از جامعه دوا کند.

رئیس هیات موسس حزب جمهوریت با بیان این‌که فلسفه وجودی حزب، کادرسازی است، گفت: ما باید بتوانیم از رهگذر فعالیت حزبی، جوانان را جذب کنیم  و آنان را پرورش دهیم تا برای مسئولیت های مختلف آماده شوند.

منتجب نیا به ضرورت توسعه کیفی احزاب به جای توسعه کمی تاکید کرد و اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا احزاب را به جایگاه خودشان برگردانیم، اگر در کشور ۱۰ حزب به معنای واقعی کلمه داشته باشیم، بسیاری از مشکلات حل می شود. تشکیل حزب و فعالیت حزبی یک وظیفه مقدس است و یک بازی سیاسی نیست، ما با تشکیل حزب می خواهیم رسالت انبیا را انجام بدهیم، می خواهیم انسان بسازیم، می خواهیم برنامه مدیریت صحیح جامعه را تدوین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تا در کشور چند حزب قدرتمند به وجود نیاید، تا فعالان سیاسی حزب را به معنای واقعی نفهمیم و محقق نکنیم و حکومت هم کمک نکند تا احزاب قدرتمند شکل بگیرد و نظام حزبی در کشور پیاده شود، روز به روز از خیلی از آرمان ها فاصله خواهیم گرفت.

رئیس هیات موسس حزب جمهوریت ایران اسلامی از برگزاری کنگره این حزب تازه تاسیس در ۹ آبان امسال خبر داد و گفت: پس از برگزاری کنگره، حزب جمهوریت ایران اسلامی به صورت رسمی تر و گسترده در کشور فعالیت خواهد داشت.

اصلاحات نیازمند آسیب شناسی گسترده است

منتجب نیا در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالات و اظهارنظرهای شماری از اصلاح طلبان استان زنجان گفت: فقدان برنامه و وحدت رویه در اصلاح طلب ها، یک واقعیت است. در مقطعی ۲ قوه در کشور در اختیار اصلاح طلبان بود، ولی کار اساسی  و زیربنایی برای اصلاحات در کشور انجام نشد. ما حتی نتوانستیم اصلاحات را برای مردم تعریف کنیم، این‌که اصلا چه می گوییم و تعریف روشنی از اهداف و چارچوب های اصلاحات ارائه ندادیم.

وی افزود: در درون، اصلاحات نیاز به یک جراحی شدید، بازنگری عمیق و یک آسیب شناسی گسترده دارد که متاسفانه گوشی بدهکار نیست و همین طور داریم پیش می رویم و مردم هم روز به روز وقتی می بینند ما حرف می زنیم و جور دیگر عمل می کنیم، طبیعی است که از اصلاحات فاصله می گیرند.

رئیس هیات موسس حزب جمهوریت با بیان این‌که نباید بذر ناامیدی را در جامعه بپاشیم، خاطرنشان کرد: با امید فراوان باید برای اصلاح تلاش کنیم.

منبع: ایرنا

کد خبر 393790

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رسول منتجب نیا حزب جمهوری اسلامی اصلاح طلبان اصلاحات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • داوطلبان هلال احمر ایثارگران واقعی هستند
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند