Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آرش مرادی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: درحال حاضر در ۱۰ شهرستان تابعه استان همدان ۱۲۲ قرارداد اجرای طرح آب و فاضلاب روستایی در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه بر مبنای پروژه های در حال اجرا از ابتدای سال جاری تا کنون توانستیم حفاری ۱۹ چاه را در روستاهای زیرمجموعه استان همدان به اتمام برسانیم؛ عنوان کرد: در بازه زمانی شش ماهه کف کشی و لایروبی سه حلقه چاه و تجهیز ۱۱ حلقه چاه دیگر نیز عملیاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به اینکه در نیمه نخست سال جاری نصب دو مورد سیستم هشداردهنده و ۸۰ متر فنس کشی اجرایی شد؛ گفت: لایروبی و بهسازی ۵ دهنه چشمه؛ نصب ۳۷۷ مورد شیرآلات و نصب یک هزارو ۴۳۱ انشعاب در بازه زمانی مذکور عملیاتی شده است.

مرادی همچنین به اصلاح و توسعه ۲۹ کیلومتر شبکه آبرسانی اشاره کرد و یادآورشد: در نیمه نخست سال جاری اجرای ۲۵ کیلومتر خط انتقال و سه و نیم کیلومتر خط برق امکان پذیر شد.

وی همچنین ضمن اشاره به احداث 2 ایستگاه پمپاژ با ظرفیت یک لیتر در ثانیه در روستاهای نعمت آباد و فتح آباد اشاره و عنوان کرد: دو ایستگاه مذکور به زودی وارد مدار خواهند شد ضمن اینکه در بازه زمانی یاد شده ساخت ۶۷۵ متر مکعب مخزن عملیاتی شده که ۵۰ درصد از مخازن مذکور تا کنون وارد مدار شده است.

وی همچنین با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در شش ماهه نخست سال جاری عنوان کرد: در حال حاضر نیز حفر چندین چاه به همراه اجرای ۲۰ کیلومتر شبکه آبرسانی در حال انجام است.

رئیس اداره نظارت بر طرح های  آب و فاضلاب روستایی استان همدان در ادامه ضمن اشاره مجموعه اقدامات انجام شده در راستای ایجاد شبکه های جمع آوری فاضلاب نیز گفت: در این رابطه روستاهای ارزان فود، ابرو و یلفان جزء روستاهای دارای اولویت ما بودند که در حال حاضر تصفیه خانه روستای ارزان فود با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصد آماده بهره برداری است.

وی افزود: همچنین تصفیه خانه روستای ابرو با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در دست انجام است که در صورت تامین اعتبارات لازم تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسد ضمن اینکه تصفیه خانه فاضلاب روستای یلفان هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰درصد است که انتظار می رود تا پایان سال جاری این پروژه نیز به بهر برداری برسد.

وی درخصوص روستای چشین نیز توضیح داد: در حال حاضر ۳ کیلومتر از خط انتقال فاضلاب به کلکتور شهر در این روستا اجرایی شده که در صورت نبود معارض انتظار می رود این پروژه نیز در سال ۹۹ وارد مدار شود.

مرادی درخصوص مجموع اعتبارات ابلاغی عنوان کرد: اعتبارات تخصیصی دیرهنگام موجب می شود تا فصل کاری را در استان از دست بدهیم.

کد خبر 4750996

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب و فاضلاب روستایی همدان پروژه عمرانی روستا اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام زائران اربعین بوشهر قزوین گرگان شیراز شهرکرد موکب رادیو اربعین مرز شلمچه مرز خسروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۴۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح