Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم جهان آرا، مدیر موسسه «ندای ترنم ملکوت» همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: این موسسه از سال 1392 به‌عنوان یکی از موقوفات مرحوم همراهیان، فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه این موسسه برنامه‌‌هایی با شکل و طرحی نو ایجاد کرده که حفظ قرآن را برای همه افراد آسان‌تر می‌کند گفت: زیر بنا وهدف اصلی این موسسه حفظ قرآن کریم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهان آرا اضافه کرد: در مؤسسه ندای ترنم ملکوت، دوره‌های تخصصی و عمومی روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، قرائت و حفظ قرآن کریم، مشاوره و آموزش خانواده و دوره‌های تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی، تجوید و حفظ قرآن کریم با حضور اساتید مجرب و برجسته استانی و کشوری برگزار می‌شود.

مدیر موسسه ندای ترنم ملکوت استان با بیان اینکه استقبال از کلاس‌های این مجموعه بسیار خوب است ادامه داد: مخاطبان این موسسه، شامل رده‌های سنی مختلف اعم از پیش دبستانی تا بزرگسال در دو بخش خواهران و برادران است.

وی ابراز کرد: تقویت بنیه دینی جامعه، حضور پررنگ در جلسات و کارگروه‌های مختلف قرآنی، همکاری با مدرسه حفظ قرآن کریم ویژه طلاب، همکاری با مساجد تکایا، گروه‌های مختلف هم‌خوانی قرآن کریم، همکاری با بنیاد قرآن، مکتب امام زمان(عج)، تالار قرآن، شهرداری و کارگروه فرهنگی خاتم‌الاوصیا از دیگر فعالیت‌های این مجموعه است.

جهان آرا با بیان اینکه این مرکز قرآنی علاوه بر آموزش تخصصی حفظ قرآن در حوزه‌های دیگر نیز مخاطبانی از سراسر کشور دارد گفت: ارتباط با مراکز آموزشی زبان‌های خارجه، هوش و چرتکه ویژه کودکان، کلاس‌های مشاوره، آموزش حفظ قرآن به صورت مجازی و ... از دیگر اقدامات فرهنگی و علمی این مجموعه است.

وی با اشاره به اینکه این مؤسسه یکی از مراکز تخصصی حفظ قرآن کریم است، بیان کرد: این موسسه با همکاری دستگاه‌‌های متولی به ویژه اوقاف تا کنون موفق به تربیت 50 هزار حافظ قرآن شده است که در صورت برخورداری از حمایت‌های لازم، شاهد پرورش 5 هزار حافظ قرآن در این موسسه خواهیم بود.

جهان‌آرا با اشاره به اینکه این مجموعه دارای مرکز حفظ مجازی قرآن کریم به صورت مردمی است، گفت: مرکز حفظ مجازی قرآن کریم ندای ترنم ملکوت از سال 94 راه اندازی شده و در حال حاضر 250 عضو ثابت در بخش خواهران از اقصی نقاط کشور فعال است.

مسئول هیئت بازرسین اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با بیان اینکه سه مربی هر هفته به مدت ۱۰ دقیقه محفوظات حافظان را ارزیابی می‌کنند، بیان کرد: شرکت‌کنندگان در این طرح طی سه ماهه موفق به حفظ ۱ جزء از قرآن کریم می‌شوند.

مدیر موسسه ندای ترنم ملکوت استان گفت: هرساله دوره‌های تربیت مربی حفظ قرآن با حضور اساتید مجرب برگزار می‌شود که کلاس‌های آن به صورت متمرکز و شبانه روزی در این مرکز برگزار می‌شود.

جهان آرا با اشاره به اینکه این موسسه با همکاری اوقاف موفق به تربیت بیش از 450 مربی حفظ قرآن شده است گفت: متاسفانه این مربیان به دلیل عدم برخورداری از انگیزه و مهیا بودن شرایط کاری، به حال خود رها شده اند.

مسئول هیئت بازرسین اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور ابراز کرد: در همین راستا به زودی همایش «مربیان حفظ قرآن کریم استان همدان» با هدف فعالساژی مربیان حفظ برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: موسسه ندای ترنم ملکوت با همکاری اداره ارشاد و اوقاف موفق به برگزاری مسابقاتی در زمینه‌های مختلف شده است که تعدادی از آنها به مرحله استانی و کشوری راه یافته اند.

جهان آرا افزود: انتظار این مجموعه این است که اداره کل آموزش و پرورش با این مجموعه همکاری داشته و دانش آموزان را از همان مقطع ابتدایی جهت آموزش قرآن به مراکز قرآنی ارجاع دهند.

 

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان جهان آرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی با اشاره به تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی بر این موضوع، گفت: برنامه‌های متنوع قرآنی در مسجد جامع گوهرشاد و ایوان مقصوره از اذان صبح تا اذان مغرب برگزار می‌شود.   محمد مقومی بیان معارف قرآن، ترتیل سوره مبارکه یاسین بعد از نماز صبح و تلاوت اذان گاهی قبل از اوقات شرعی در طول روز و برگزاری محافل و جلسات قرآنی را از جمله این برنامه‌ها برشمرد و افزود: همچنین جلسات سنتی قرآن کریم در یکی از شبستان‌های مسجد گوهرشاد در عصر‌ها در قالب برنامه دارالحفاظ برگزار می‌شود.   وی با اشاره به نیت واقف مبنی بر برگزاری جلسه‌ای صبحگاهی برای قرائت قرآن توسط مردم پس از نماز صبح، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شده است.   سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی یادآور شد: طبق برنامه‌ها، نخستین جلسه صبحگاهی قرائت قرآن ساعت ۴ صبح پنجشنبه در مسجد گوهرشاد برگزار و از استاد سید مرتضی سادات فاطمی، پیشکسوت و صدرالحفاظ آستان قدس رضوی، به عنوان استاد جلسه و پیشکسوت قرآنی در این جلسه دعوت شد.   مقومی همچنین اعلام کرد: از اساتید پیشکسوت دیگر و قاریان بین‌المللی و ممتاز در این جلسات هم استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • قرآن کریم؛ در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان