Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@20:31:30 GMT

پرورش مردان و زنان هزار چهره‎‌ی هزار رنگ

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۶۱۵۵

پرورش مردان و زنان هزار چهره‎‌ی هزار رنگ

عصرایران؛ مصطفی داننده- در تلگرام پیام داد که از کدام در ورودی مصلی به نماز جمعه می‌روند؟

 گفتم: چطور؟

 گفت: برای دوستی می‌‎خواهم. فردا مصاحبه دارد و قبلا این سوال را از دیگران هم پرسیده بودند و حالا می‌ترسد فردا هم از او بپرسند و نتواند جواب درست بدهد.

گفتم: قطعا دری که از مترو بهشتی باز می‌شود، دری که هم در نمایشگاه‌ها همیشه باز است و  هم احتمالا در نماز جمعه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌دانم چرا هنوز برخی برای جذب نیرو و یا دانشجو در مقطع دکترا، به دنبال این هستند که ببینند طرف‌شان نماز جمعه می‌رود یا نه؟

چه اصراری است به تشویق مردم به دروغ گویی؟ چرا دوست داریم مردم تظاهر کنند و با اینکه تا به حال پای‌شان را در نماز جمعه نگذاشته‌اند، بگویند ما هر هفته با تمام اعضای خانواده به نماز جمعه می‌رویم، تازه شعارها را هم قایم‌تر از همه می‌دهیم.

همین رفتار باعث می‌شود مردم وقتی در خانه جلوی آیینه می‌ایستند متناسب با جایی که می‌خواهند برود به سراغ کدام ماسک‌هایشان می‌روند و ماسک مناسب روزشان را انتخاب می‌کنند. در اداره یک چهره، در جمع دوستان یک چهره، هنگام گرفتن وام یک چهره و به همین سادگی مردم تبدیل به مردان و زنان هزار چهره می‌شوند.

آنها می‌بینند که رو راست بودن کارشان پیش نمی‌رود. اگر در صف اول نماز جماعت اداره‌شان نباشند و صدای سلام نمازشان را مدیر نشود، وام‌شان به جریان نمی‌افتد. 

مردم یاد گرفته‌اند، برای کوتاه شدن مسیر کارهای‌شان از در ریا وارد شوند. حتما صحنه مشهور برخی از سریال‌های ایرانی را به یاد دارید که بازیگر اصلی فیلم در زمان که می‌خواهد از صندوق‌های قرضا الحسنه وام بگیرد در اولین گام در حالی که هنوز افتتاح حساب نکرده است، به سراع «یقه» خود می‌رود و دکمه آن را می‌بندد. این صحنه قشنگ بیانگر واقعیت ناپسند جامعه ایرانی است.

ما به خوبی یاد گرفته‌ایم که از مذهب به عنوان راه میانبر استفاده کنیم. متاسفانه در این راه مسئولان کشور نیز در تحقق این معنا کمک فراوانی کرده‎‌اند. آنها برای اینکه نشان دهند جامعه ما کاملا دینی است، از این رفتار غیرصادقانه مردم راضی هستند و هیچ اعتراضی به این رفتار نمی‌کنند یا به بیان بهتر باید گفت که خود آنها مسبب بوجود آمدن این رفتار شدند.

مذهب و دین داری به خاطر این رفتار، دست مایه منافع شخصی افراد شده است و بزرگ ترین ضربه را به جامعه اسلامی ایران می‌زند. این روش باعث شده بسیاری بیشتر از آنکه سعی کنند دین‌داری باطنی داشته باشند در تلاش‌اند تا اسلامی ظاهری داشته باشند.

دادگاه‌های فساد مالی را ببیند تا متوجه اسلام ظاهری برخی از افراد شوید. با چهره‌ای کاملا موجه و تسبیحی به دست، مال مردم را خورده‌اند، یک آب هم رویش.

نسل جدید به رفتار ما نگاه می‌کنند و نباید با دستان خودمان « ریاکاری» را به فرزندانمان آموزش دهیم و بگوییم با گفتن  «سلام علیکم» و یا بستن یک «یقه» بسیاری از مشکلات حل می‌شود!

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ریاکاری وام استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه

به گزارش جماران؛ کامبیز نوروزی حقوقدان در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

   ۱-از حساب زنان بذل و بخشش می‌کنند و حقوق زنان به فراموشی می‌رود.

حسن نوروزی(نماینده مجلس): اجرای طرح اصلاح قانون مهریه ۳۵ هزار زندانی را آزاد می‌کند.

 

 این همه که قانونی‌ترین و حلالترین و شرعی‌ترین حق زنان، یعنی مهریه را بذل و بخشش می‌کنید، چه تعداد زن حقشان ضایع می‌شود و مجبور می‌شوند در تنگدستی و تیرگی روزگار بگذرانند؟ برایتان مهم است؟

 نمی‌توانید با کاهش جرم جمعیت زندان‌ها را کم کنید، با تضییع حقوق زنان جمعیت کیفری را کاهش می‌دهید.

هزار شعار در مورد فواید حجاب برای زنان و کرامت زنان سر می‌دهید ولی نوبت به مهریه که می‌رسد، همه شعارهای کرامت زنان را از یاد می‌برید.

***

   ۲-در ورزشگاه‌ها مردان توهین می‌کنند ولی زنان تنبیه می‌شوند.

   آیا این فحاشی‌ها برای مردان مجاز است؟

  

  چگونه است که بعد از هفته‌ها آرامش ناگهان این مقدار رفتار توهین‌آمیز اتفاق می‌افتد. در یک بازی به مربی سپاهان توهین می‌شود. در یک مسابقه دیگر به بازیکن سپاهان فحاشی می‌شود. در همان بازی به زنان طرفدار پرسپولیس فحش داده می‌شود.

  

 روزنامه کیهان فورا نتیجه می‌گیرد که دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟

 

جرم و خطا را عده‌ای از مردان مرتکب شده‌اند اما کیفر آن را به زنان تحمیل می‌کنند که نباید به ورزشگاه‌ها بیایند. شگفت‌آور است.

   وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ

 گناه کسی را به پای دیگری نمی‌نویسند. به این می‌گوئیم اصل شخصی بودن جرم و مجازات.  تنبیه برای کسی است که خطا کرده‌است. ولی این بار برعکس شده‌است. گناه از مردان، کیفر برای زنان!

 بهانه‌ها می‌سازند برای محدودسازی روزافزون زنان.

دیگر خبرها

  • بانکی پور سند روابط جنسی مردان ترکیه با زنان پُرشمار را منتشر کرد | عدد یاد شده به چه معناست؟ +لینک منبع
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • در فوتبال ایران، مردان فحاشی می‌کنند اما زنان‌ محروم می‌شوند!
  • خطا از مردان، تنبیه برای زنان! از تغییر قانون مهریه تا محرومیت از حضور در ورزشگاه
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند
  • مردان بایرن نگاه کنند: اینطوری قهرمان می‌شوند
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟