Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@02:28:42 GMT

ولاسکو فدراسیون داورزنی را مدیریت می‌کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۸۰۳۲

ولاسکو فدراسیون داورزنی را مدیریت می‌کرد

مربی والیبال ایران گفت: ولاسکو تمام تصمیمات را خودش می‌گرفت و حتی فدراسیون را هم مدیریت می‌کرد. در یک جمله تمام امور فدراسیون در دست ولاسکو بود و یکی از دلایل عملکرد خوب این نهاد هم همین بود.

به گزارش مشرق، جام جهانی والیبال در شرایطی با عنوان هشتمی ایران به پایان رسید که ژاپنی‌های میزبان، شگفتی‌ساز جام شدند و به مقام چهارمی رسیدند؛ ژاپنی که تیم ایران را هم در روز نهم جام، به سادگی و با اختلاف قابل توجه از پیش رو برداشت و شکست سختی را به شاگردان کولاکوویچ تحمیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای بررسی روندی که ژاپن در این سال‌ها طی کرده، شاید هیچ کسی مناسب‌تر از احمد مساجدی نباشد. مربی ایرانی که سال‌هاست در این کشور فعالیت می‌کند و پس از دورانی که دستیار ولاسکو در ایران بود، به لیگ برتر ژاپن رفته و در این لیگ فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

چرا تیم ملی والیبال ایران هشتم جام جهانی شد؟

حالا پس از پایان جامی که برای ایران به هیچ وجه به خوبی به پایان نرسید و ژاپنی‌ها در آن به یک موفقیت تمام عیار رسیدند، با این مربی ایرانی موفق و یکی از معدود مربیان ایرانی حاضر در لیگ‌های خارجی گفت‌وگو کردیم. گفت‌وگویی که از شرایط و فعالیت‌های خودش و بررسی روند ژاپن آغاز و به تیم ملی ایران و دوران کارش با ولاسکو هم رسید.

 احمد مساجدی پس از رفتن ولاسکو و تمام شدن کارش از ایران رفت و یک بار دیگر در ژاپن ساکن شد. از آن زمان دیگر اخبار چندانی از او در رسانه‌ها منتشر نشد و کمتر کسی از فعالیت‌های او خبر داشت. او درباره فعالیت‌های سال‌های اخیرش گفت: «پس از اینکه کار من با تیم ملی تمام شد، به ژاپن برگشتم و در لیگ برتر این کشور مشغول به کار شدم. در دو سال اول در «جی تک» سرمربی بودم و این تیم را به مکان‌های دوم و سوم لیگ ژاپن رساندم. حالا هم دومین سال حضورم در تیم شهر ناگانو (همان شهری که بازیکنان تیم ملی هم بخش اول بازی‌هایشان را در آن انجام دادند) را تجربه می‌کنم. این تیم از لیگ دسته اول به لیگ برتر آمده و سال گذشته در جایگاه نهم جدول ایستادیم و امسال سعی می‌کنیم در میان هشت تیم برتر باشیم. البته برنامه بلندمدتی برای رسیدن به جایگاه‌های بالاتر جدول داریم که نیاز به مرور زمان دارد. این تیم تنها تیمی است که با اسپانسر فعالیت می‌کند و باقی تیم‌ها با حمایت‌های مالی مستقیم یک شرکت بخصوص فعالیت می‌کنند.»
 
ستاره‌ ژاپنی‌ها؛ دست‌پرورده مساجدی
ژاپنی‌ها در جام جهانی، یک ستاره فوق‌العاده داشتند. بازیکنی که هنوز در مرز رده سنی نوجوانان و جوانان قرار دارد اما در میان بهترین‌های دنیا درخشید و در تیم رویایی جام هم قرار گرفت. او همچنین با کسب 29 امتیاز سرویس، بهترین بازیکن جام در این بخش شد و سومین امتیازآور جام هم شد.
این بازیکن که در دیدار برابر ایران هم شاگردان کولاکوویچ را تا حد نهایت آزار داد، شاگرد احمد مساجدی و پرورش‌یافته این مربی ایرانی بوده است. مساجدی درباره این بازیکن گفت: «نیشیدا عضو تیم والیبال نوجوانان ژاپن بود اما هیچکس او را نمی‌شناخت. من او را دیدم و به تیم «جی تک» آوردم. در تاریخ لیگ برتر ژاپن سابقه نداشت که یک بازیکن 17 ساله به صورت ثابت در لیگ به میدان برود اما من این کار را کردم. حتی به قیمت باخت تیم هم این بازیکن را به کار گرفتم و دانسته‌هایم را به او منتقل کردم و از لحاظ تکنیکی او را رشد دادم. خودش هم پتانسیل بسیار بالایی داشت و خیلی زود رشد کرد و به اینجا رسید.»
 
تشکر به خاطر معرفی نیشیدا
مساجدی ادامه داد: «من ریسک زیادی را برای بازی دادن به این بازیکن جوان متحمل شدم اما خوشحالم که این اتفاق افتاد. در جام جهانی هم بعد از هر برد تعداد قابل توجهی پیام داشتم که بابت معرفی و شناساندن نیشیدا به تیم ملی ژاپن از من تشکر می‌کردند. کار هر مربی این است که داشته‌ها و توانایی‌های بالقوه بازیکنان را بشناسد و آنها را بالفعل کند. من هم وظیفه‌ام را درباره این بازیکن انجام دادم.»
 
ژاپن بدون نیشیدا و ایشی‌کاوا موفق نمی‌شد
یکی از سؤالاتی که برای بسیاری از والیبال‌دوستان ایجاد شده، شرایط تیم ملی ژاپن است. خیلی‌ها پس از باخت سنگین تیم ایران برابر ژاپن احساس‌ خطر کرده‌اند و اقتدار ایران در آسیا را متزلزل می‌بینند. مساجدی که از نزدیک فعالیت تیم ژاپن را زیر نظر دارد، معتقد است این تیم روند خیلی خوبی را در پیش نگرفته و موفقیت کنونی این تیم وابسته به حضور دو ستاره اصلی‌اش بوده است: «به نظر من موفقیتی که ژاپن به دست آورد، در وهله اول به عملکرد نیشیدا و پس از آن ایشی‌کاوا وابسته بود. اگر این دو بازیکن نبودند به هیچ وجه نمی‌توانستند در جام جهانی چهارم شوند. شاید شبیه به خودستایی باشد اما خود ژاپنی‌ها می‌گویند که اگر احمد نبود ایشی‌کاوا به تیم ملی نمی‌رسید و نمی‌توانست در جام جهانی اینطور به تیم کمک کند. حتی سرمربی تیم ملی هم بارها بابت نیشیدا از من تشکر کرده است.» او ادامه داد: «نیشیدا بهترین سرویس‌زن جام، سومین امتیازآور و یکی از بهترین پشت خط‌زن‌ها در تیم رویایی جام شد. ایشی‌کاوا هم در این سال‌ها و به واسطه لژیونر شدن، به پختگی بسیار خوبی رسیده. هر دوی این بازیکنان بار اصلی تیم ژاپن را به دوش کشیدند و اگر این دو بازیکن نبودند، ژاپن به هیچ وجه چنین قدرتی نداشت. در این میان نیشیدا هم به طور کامل زیر نظر من و در جی تک رشد کرد و تیم ملی نقش چندانی در رشد او نداشت. در مجموع آینده‌سازی در ژاپن شرایط خوبی ندارد و اگر نیشیدا نبود، با وجود مصدومیت شیمیزو سن و سال‌دار، ژاپنی‌ها در این پست بازیکن برجسته‌ای نداشتند.»
 
ضعیف‌ترین دوره جام جهانی
مساجدی درباره جام جهانی و عنوان چهارمی ژاپنی‌ها در این رقابت‌ها نیز گفت: «این جام جهانی یکی از ضعیف‌ترین دوره‌هایی بود که من دیده‌ام. به جز دو سه تیم باقی قدرت‌ها با تیم دوم و حتی سوم خود به مسابقات آمده بودند و شاید به همین خاطر تیمی مثل ژاپن توانست به مقام چهارم برسد. البته که ژاپن هم با دو ستاره‌اش نمایش خوبی داشت و توانست شگفتی‌ساز جام لقب بگیرد. اینها چیزهایی است که اگر واقع‌بین باشیم باید آنها را بگوییم. تیم ما هم اصلاً در حد و اندازه خودش نبود.»
 
ایران هنوز بهتر از ژاپن است
مربی والیبال ایران معتقد است هنوز هم ایران تیم بهتر و قدرتمندتری نسبت به ژاپن است: «تیمی از ایران که به جام جهانی آمده‌ بود، فرسوده شده بود و حضور در چهار تورنمنت با تنها 14 بازیکن همه را خسته کرده بود. اگر با آن قدرت، روحیه و انرژی که لیگ ملت‌ها را آغاز کردیم به جام جهانی می‌آمدیم، قطعاً می‌توانستیم حداقل سوم یا چهارم شویم. خود ژاپنی‌ها هم علاوه بر نکات فنی که گفتم، اگر میزبان نبودند نمی‌توانستند چهارم شوند. آنها در قهرمانی آسیا به استرالیا باختند و در تهران سوم شدند. با تمام اینها اگر تیم ایران در شرایط عادی، با تمام بازیکنان آماده خود به میدان برود، قطعاً از ژاپن بهتر است و می‌تواند این تیم را شکست دهد.»
 
دوران ولاسکو
مساجدی که مربیگری در ایران را با دستیاری و مترجمی کنار خولیو ولاسکو در تیم ملی آغاز کرد، به دوران حضور این مربی آرژانتینی در رأس تیم ایران نیز اشاره کرد: «ولاسکو تمام تصمیمات را خودش می‌گرفت و حتی فدراسیون را هم مدیریت می‌کرد. در یک جمله تمام امور فدراسیون در دست ولاسکو بود و یکی از دلایل عملکرد خوب این نهاد هم همین بود. او روی همه مدیریت خوبی داشت و بر همه نظارت می‌کرد. تیم‌های دوم و حتی سوم هم ایجاد کرده بود. می‌دانست به کدام سمت می‌رود و چه می‌خواهد. کار و پروژه بسیار بزرگی را آغاز کرده بود که خب دو، سه سال بیشتر طول نکشید.»
 
خیلی از مربیان دوست دارند به ایران بیایند
او درباره حضور کولاکوویچ و آینده تیم ایران با این مربی نیز اینطور اظهارنظر کرد: «کولاکوویچ را خیلی نمی‌شناسم و با او کار نکرده‌ام. با این حال او با تیم‌های خوبی کار کرده و قطعاً مربی کوچکی نیست اما حقیقت این است که حالا خیلی از مربیان خوب دنیا بدشان نمی‌آید که به ایران بیایند و برای خودشان رزومه درست کنند و پول خوبی هم بگیرند. البته که فقط خارجی‌ها از لحاظ مالی شرایط خوبی دارند و مربیان ایرانی با رقم‌های ناچیز کار می‌کنند.»
 
از فدراسیون ماهی یک میلیون حقوق می‌گرفتم
مساجدی به دستمزد خود در سال‌هایی که دستیار و مترجم ولاسکو بود اشاره کرد: «من آن زمان تنها ماهی یک میلیون تومان می‌گرفتم! رقمی که اصلاً در شأن یک مربی ملی نبود اما من به خاطر علاقه‌ام کار می‌کردم و منبع درآمدم جای دیگری بود. ولاسکو اما به دلار امروز، چهارصد برابر من در ماه دستمزد می‌گرفت!
 
تیم ایران با مدیریت خوب آینده روشنی دارد
او به آینده والیبال ایران نیز اشاره کرد: «با وجود بازیکنان بین‌المللی مثل غفور و معروف و همینطور جوان‌های آینده‌داری مثل مجرد و حتی یلی تیم ایران قطعاً می‌تواند به جاهای بسیار خوبی برسد. البته که این هدف، نیازمند مدیریت خوب و هدفمند است که باید توسط فدراسیون صورت بگیرد.»
 
باید با پاسپورت ژاپنی به ایران برگردم!
مساجدی در پاسخ به این سؤال که آیا به سرمربیگری در تیم ملی ایران فکر می‌کند یا خیر، نیز گفت: «قطعاً هر مربی یکی از آرزوهایش، هدایت تیم ملی کشور خودش است. من هم قطعاً خیلی خوشحال می‌شوم که یک روز بتوانم به این هدف برسم. با این حال شاید اگر با پاسپورت ایرانی سرمربی تیم ملی شوم، شرایط مالی مانند همان گذشته باشد که خب به هیچ وجه خوب نیست و کار را خیلی دشوار می‌کند.»
 
سعی کنیم همدیگر را بالا بکشیم
او در پایان گفت: «رسیدن هر کدام از والیبالی‌ها به جایگاه‌های بین‌المللی کار بسیار دشواری بوده و هست. چه بازیکنانی نظیر معروف و غفور و موسوی که در لیگ‌های خارجی بازی می‌کنند و چه امثال من که در خارج از کشور فعالیت می‌کنیم، نام ایران را با هر موفقیت برجسته می‌کنیم. باید این را بفهمیم و به هم احترام بگذاریم و همدیگر را کمک کنیم و بالا بکشیم. حداقل آن این است که سعی نکنیم کسی را پایین بکشیم. قصدم توهین به کسی نیست اما علم روز دنیای والیبال تا حدودی نامحدود شده و مربیان خوب و توانمند ایران هم باید ببینند تا چه اندازه با این علم روز پیش رفته‌اند و خودشان را به روز کرده‌اند.»

منبع: روزنامه ایران ورزشی

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اربعین تحولات عراق تحولات یمن ولاسکو داورزنی فدراسیون والیبال سرمربی کولاکوویچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۸۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون وانجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابرازداشت:تداوم سفر‌های شما به ایران بنوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته، ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده، ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد:با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سالجاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعا این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

دکتر سید مناف هاشمی در خاتمه ابرازداشت:بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد، ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند بسمت فدراسین شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین المللی حمایتی است.

 در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت:من از ابتدا در جریان ورود، رشد وتوسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوریه وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشور‌ها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوریکه داشتن چهار کرسی بین المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.
رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت:وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهمنامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعا در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.

حلیم بن قادر درپاسخ به این سئوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت:اهداء میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تامین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

 

دیگر خبرها

  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • داورزنی: وطن پرستی ویژگی اصلی استاد اسکویی بود