Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@22:25:25 GMT

بهبود بیماران قلبی با اپلیکیشن موبایلی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۱۹۶۸۷

بهبود بیماران قلبی با اپلیکیشن موبایلی

پژوهشگران آرژانتینی در بررسی جدید خود دریافتند که استفاده از یک اپلیکیشن تلفن همراه می‌تواند روند درمان بیماران مبتلا به حمله قلبی را بهبود ببخشد.

شاید به زودی بیماران قلبی بتوانند زمان مصرف داروهای خود را با کمک یک تلفن همراه هوشمند کنترل کنند.

دکتر "کریستسن گارمندیا"(Cristian Garmendia)، پژوهشگر "موسسه قلب و عروق بوینس آیرس"(ICBA) و از نویسندگان این پژوهش گفت: فرضیه ما این است که یک اپلیکیشن می‌تواند پیامدهای بسیار مهمی در مصرف دارو داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اپلیکیشن می‌تواند بیماران را از زمان مصرف داروها آگاه کند. همچنین بیماران با کمک این اپلیکیشن، اطلاعات بیشتر در مورد دلیل تجویز هر دارو به دست خواهند آورد.

پزشکان برای بیمارانی که به به حمله قلبی دچار می‌شوند، داروهایی تجویز می‌کنند تا از اتفاقات بعدی پیشگیری شود اما از هر چهار بیمار، حداقل یک نفر پس از مرخص شدن از بیمارستان، از ادامه مصرف دارو سر باز می‌زند. عدم مصرف منظم دارو می‌تواند به ضعف کنترل بیماری منجر شود و احتمال بستری شدن دوباره و حتی مرگ زودرس را افزایش دهد. در حال حاضر، هیچ راهبرد ساده و کم‌هزینه‌ای برای بهبود این شرایط وجود ندارد.

پژوهشگران در این بررسی، تاثیر یک اپلیکیشن تلفن همراه را بر مصرف دارو مورد بررسی قرار دادند. حدود 90 درصد بیماران مبتلا به حمله قلبی، به صورت تصادفی با این اپلیکیشن مورد آزمایش قرار گرفتند. پژوهشگران، گروهی از بیماران را با اپلیکیشن و گروهی را با نسخه‌های نوشتاری مورد بررسی قرار دادند.

برنامه مصرف داروی نخستین گروه، روی یک اپلیکیشن دیجیتالی بارگذاری شد و در زمان مصرف هر دارو، زنگ هشدار اپلیکیشن به صدا درمی‌آمد. بیماران نیز پس از مصرف هر دارو، آن را در اپلیکیشن تایید می‌کردند. پزشکان با کمک یک پلتفرم دیجیتالی که با تلفن همراه بیماران در ارتباط بود، برنامه مصرف دارو را روزانه مورد بررسی قرار می‌دادند.

میانگسن سنی بیماران این بررسی، 63 سال بود و 75 درصد آنها مرد بودند. این بیماران طی 90 روز آزمایش توانستند همه داروهای خود را درست و منظم مصرف کنند. در پایان آزمایش، کیفیت مصرف دارو در این گروه، 65 درصد تعیین شد در حالی که گروه دوم، با 21 درصد کیفیت، داروهای خود را مصرف کردند.

پژوهشگران در بررسی دیگری، تعداد بیمارانی که در بیمارستان بستری شدند و یا مجبور به مراجعه ضروری به پزشک بودند، مشخص کردند و تفاوتی میان دو گروه نیافتند.

دکتر "جوآن پابلو کاستابل"(Juan Pablo Costabel)، از نویسندگان این پژوهش گفت: ما در این پژوهش دریافتیم که با استفاده از یک اپلیکیشن تلفن همراه، پیروی از روند درمان پس از حمله قلبی، افزایش می‌یابد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۹۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: دو سازمان بیمه گر بیش از ۲۶ همت بدهی به داروخانه‌ها دارند و مدت بدهی‌های این بیمه‌ها به بیش از ۱۰ ماه رسیده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   احمدی ادامه داد: آخرین پرداخت‌های سازمان‌های بیمه گر مربوط اواسط سال قبل است. این در حالی است که سازمان غذا و دارو یک ماه قبل از کاهش کمبود‌های دارویی صحبت کرد رئیس اداره پایش مصرف دارو غذا و دارو در این باره گفت: کاهش ۶۷ درصدی در کمبود‌های دارویی داریم و از ۱۴۶ قلم دارو که کمبود داشت به ۱۱۲ قلم دارو رسیده ایم. همچنین در این هفته­ سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در خصوص علل کمبود دارو در کشور گفت: بخش کمی از پوشش ما به تفاوت ارز دارو از بیمه‌ها پرداخت شده که در بروز کمبود‌های دارویی نقش مستقیم دارد موضوعی که به تامین منابع آن از بانک مرکزی هم در بروز آن تاثیر داشته است.

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • ممنوعیت استفاده از «آیفون» در مراکز نظامی کره‌جنوبی
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال