Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در آستانه بیست و دومین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی کشور، اظهار کرد: انتخابات امسال با پیام وزیر آموزش و پرورش و به صورت همزمان در بیش از 105 واحد آموزشی روز اول آبان برگزار می‌شود.

اخبار اجتماعی- وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود در این انتخابات حدود 11 میلیون دانش‌آموز شرکت داشته باشند، افزود: دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی به بالا می‌توانند در انتخابات چه به صورت کاندیدا و چه به صورت رأی دهنده شرکت داشته باشند که تعداد 770 هزار نفر به عضویت شوراهای دانش‌آموزی کشور در می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی آمار شرکت کنندگان سال گذشته را حدود 9 میلیون و800 هزار نفر عنوان کرد و گفت: سال گذشته از تعداد کل شرکت کنندگان 730 هزار نفر به عضویت شوراهای دانش‌آموزی درآمدند که تابستان امسال در دو اردوی مجزای دختران که در رامسر و پسران که در اصفهان برگزار شد از اعضای شوارهای دانش آموزی برتر استان‌ها تجلیل شد و کارگاه‌های آموزشی مفیدی برای آنها برگزار کردیم.

وی خاطرنشان کرد: شعار امسال انتخابات شورای دانش آموزی «شوراهای دانش‌آموزی، طلایه‌داران گام دوم انقلاب» تعیین شده است تا با استفاده از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، این نوجوانان و جوانان در چله دوم انقلاب هر چه با شکوه‌تر در صحنه‌های اجتماعی ظهور و بروز داشته باشند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امسال برای ایجاد تحرک و پویای در بین دانش‌آموزان، سازماندهی جدیدی شکل گرفته، اظهار کرد: فعالیت‌هایی برای این انجمن‌ها تدوین شده است و بناست در چارچوب 18 انجمن، مسؤولیت‌ها و فوق برنامه‌هایی زیادی به شورای دانش‌آموزی واگذار شود؛ ازجمله یادواره شهدای دانش‌آموز با نام لاله‌های روشن، حمایت از کالای ایرانی، زندگی به سبک روح الله(آیینه زمان) تدوین بیانیه گام دوم انقلاب و فعال شدن انجمن‌های 18 گانه در قالب طرح‌ های جدید است.

کاظمی، مهم‌ترین وجه ممیزه انتخابات امسال را الکترونیکی بودن آن دانست و گفت: ابتکاری که امسال در زمینه انتخابات شوراهای دانش‌آموزی انجام گرفته است، برگزاری این انتخابات به صورت الکترونیکی و پایلوت در درصدی از مدارس مراکز استان‌هاست که به صورت آزمایشی انجام می‌پذیرد تا ان‌شاءالله در صورت موفق بودن به سراسر کشور تسری پیدا کند.

 براساس ماده 18 آیین‌نامه اجرایی مدارس، شورای دانش‌آموزی، به منظور مشارکت دانش‌آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه و ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش‌آموزان و اولیای مدرسه و ارج نهادن به شخصیت و کرامت آنان و تقویت اعتماد به نفس و خودباوری و مسؤولیت پذیری و مشارکت جویی در آنان در سطح مدارس تشکیل می‌شود.

شوراهای دانش‌آموزی در تمام آموزشگاه‌ها اعم از دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها و مراکز پیش‌دانشگاهی تشکیل می‌شود و انتخابات به صورت هماهنگ هرسال تحصیلی با پیام وزیر آموزش و پرورش برگزار می‌شود و دانش‌آموزان علاقه‌مند به عضویت در شورا باید حداقل 15 روز قبل از انتخابات خود را کاندیدا نموده و در دفتر مدرسه ثبت نام کنند و مدیر موظف است با همکاری شورای مدرسه و مربیان پرورشی اسامی کاندیداهای نهایی را از طریق نصب در تابلو اعلانات مدرسه و اعلام در مراسم آغازین به اطلاع دانش‌آموزان برساند و کاندیداها می‌توانند به مدت یک هفته پیرامون دیدگاه‌ها نظرات و برنامه‌های خود به تبلیغ بپردازنند.

برگزاری شوراهای دانش آموزی نیاز به الزاماتی دارد که باید انجام شود؛ مدیر آموزشگاه در مراسم صبحگاه یا با چاپ برشور و برگزاری مسابقات، دانش‌آموزان را از شرح وظایف و جایگاه‌ها و اهمیت شورای دانش آموزی مطلع کند؛ مدیر آموزشگاه سعی کند با تشکیل ستادی یا حضور نمایندگان کلاس‌ها و دبیران و اولیا نسبت به نظارت بر انتخابات و گزینش کاندیداهای شایسته با حداقل معیارهای معقول اقدام کنند.

برای دانش آموزان کاندید امکانات لازم مانند کمک در چاپ تبلیغات آنان و فضای مناسب برای بیان خواسته‌ها و دیدگاه‌ها توسط مدیر آموزشگاه فراهم شود؛ مدیر آموزشگاه می‌تواند فضای رقابت سالم به وجود آورده و دانش‌آموزان را هدایت به ارائه برنامه‌های جالب با محتوای خلاقیت و ابتکار کند.

 اهداف شوراهای دانش‌آموزی شامل «بهره‌وری از شیوه‌نامه‌های پرورشی و آموزشی و مراقبت بر همسویی فعالیت‌های شورای دانش‌آموزی و کمیته‌های آن با مفاد آیین نامه اجرایی مدارس»، «بررسی پیرامون چگونگی مشارکت دانش‌آموزان در فعالیت‌های آموزشی و پرورشی و اجرایی مدرسه و ارائه پیشنهاد به مدیر مدرسه و همکاری در برنامه‌ریزی و اجرای مناسبت‌های مذهبی و انقلابی در مدرسه و اداره نشریه‌های دانش‌آموزی و همکاری در اداره امور کتابخانه مدرسه»، «همکاری در ارتقای مهارت فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی دانش‌آموزان و برگزاری مسابقات مربوطه و برگزاری نماز جماعت و اداره نمازخانه مدرسه»، «همکاری در تشکیل و اداره تعاونی آموزشگاهی و شرکت موردی در جلسات شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان»، «دعوت از دانش‌آموزان برای همکاری با شورا در پیشبرد فعالیت‌های پرورشی و آموزشی همکاری در تقویت هویت دینی و انقلابی دانش‌آموزان» و «همکاری با معاون پرورشی و تربیت بدنی مدرسه در اجرای برنامه‌های و فعالیت‌های پرورشی» است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموزان اصفهان انتخابات مدرسه وزارت آموزش و پرورش انتخابات شوراهای دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واعظ ظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم ضمن یادآوری این مطلب که استخر دانش آموزی این شهرستان جز پروژه‌هایی محسوب می‌شود که طی سالیان گذشته بلا تکلیف باقی مانده بود، اظهار کرد: تکمیل آن حدود ۴۰ میلیارد تومان نیاز داشت که از طریق منابع ملی انجام گرفت و اعتبارات ۱۴ میلیاردی نیز لازم بود که ۸ میلیارد آن از طریق اعتبارات نماینده تأمین شد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: نصب سایت گاز تا یک ماه و نیم آینده انجام می‌شود اما مهمترین مشکل نصب انشعاب آب است که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باید تأمین اعتبار شود.

وی یادآور شد: سال گذشته آب و فاضلاب رقم ۴ میلیارد تومانی برای نصب انشعاب آب استخر اعلام کرده بود که با رایزنی به یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید اما پس از تعطیلات نوروزی بر اساس تعرفه جدید این رقم به ۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که با رایزنی‌های انجام شده رقم نهایی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام شد.

واعظ با بیان اینکه از آب و فاضلاب درخواست تقسیط این رقم شده اما تنها با ۵۰ درصد آن موافقت شده است، گفت: تمام تجهیزات و امکانات این استخر آماده بوده و اگر آب و فاضلاب با تقسیط بهتری مساعدت کند می‌توان این استخر را سریع‌ترین زمان ممکن افتتاح کرد.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان استفاده از اُزون به جای کلر را یکی از ویژگی‌های بارز این استخر دانست که از فرسودگی و آسیب به موتور خانه جلوگیری می‌کند و تصریح کرد: علاوه بر اختصاص ۲۴۰ متر مربع فضای موتور خانه و یک هزار و ۲۷۰ متر سالن اصلی استخر، ۳ هزار و ۱۲۰ متر مربع نیز برای محوطه آن پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه دغدغه آموزش به عنوان یک اولویت بیشتر در میان مردم وجود دارد، گفت: برای اولین بار و پس از ۴ سال تعطیلی در پژوهش سرا این شهرستان در ۲۶ رشته مقام استانی و در ۲ رشته مقام کشوری از آن دانش آموزان این شهرستان شد.

واعظ متوسطه دوم را پیشانی مقاطع آموزشی دانست و خاطر نشان کرد: تعداد قابل توجهی از دانش آموزان این شهرستان در کنکور سال گذشته در رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و … قبول شدند و برای اولین بار نیز ۳۲ پذیرفته شده دانشگاه فرهنگیان داشتیم که این رقم تا کنون اتفاقی رخ نداده است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با اشاره به اینکه دغدغه فرهنگی نیز یکی از مسائل مورد توجه آموزش پرورش در این شهرستان بوده، افزود: برای اولین بار اعتکاف دانش آموزی با حضور یک هزار و ۶۰۰ دانش آموز از میان ۲ هزار و ۲۰۰ ثبت نام کننده برگزار شد که از نظر تعداد دانش آموز حاضر در این مراسم معنوی جایگاه سوم کشور را از آن خود کردیم.

وی تاکید کرد: دانش آموزان با علاقه وصف ناپذیری در این مراسم حضور پیدا کردند و نیروهای متخصص موزه و دانشگاه علاوه بر طرح مسائلی همچون جهاد تبیین موضوعات مذهبی در قالب محتوایی جدید و متناسب با سن شرکت کنندگان به صورت مسابقه محور آموزش دادند.

واعظ با اشاره به رایزنی‌های انجام شده در اسفند سال گذشته برای استفاده بهینه از دانش آموزان رأی اولی و مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: ۵۰ دانش آموز نهم تا دوازدهم به عنوان ناظر افتخاری پای صندوقهای اخذ رأی حاضر شدند و در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفتند.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان با بیان اینکه بیش از ۴۵۰ مدرسه شهری و روستایی در این شهرستان وجود دارد، تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد مدارس در قوچان فرسوده هستند که نیاز به نوسازی دارند و این مسئله به تدریج در حال انجام است.

وی یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش را جمع آوری بخاری از سطح مدارس برشمرد و خاطر نشان کرد: نصب پکیج و شوفاژ در دستور کار همه مدارس قرار دارد اما اگر برای واحد آموزشی پیش بینی نشود به دلیل فرسودگی مدرسه است.

سرپرست اداره آموزش و پرورش قوچان ادامه داد: امسال ۲ میلیارد تومان برای اصلاح سیستم گرمایشی ۲ آموزشگاه ۲۲ بهمن و شهدای بانک ملی پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار ۶۴۸ معلم رسمی و غیر رسمی وظیفه آموزش به ۳۶ هزار دانش آموز در این شهرستان را بر عهده دارند، اضافه کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده هر دانش آموزان به صورت میانگین بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تومان هزینه دارد در صورتیکه سال تحصیلی گذشته به ازای هر دانش آموز سرانه ۱۲ هزار تومانی واریز شده است.

کد خبر 6095255

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • افتخارآفرینان کردستانی والیبال دانش آموزی وارد سنندج شدند
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم