Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ارائه خدمات درمانی در مسیر پیاده‌روی اربعین تاپایان فرآیند پیاده‌روی و بازگشت کامل زائران ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بهمن روشنی با اشاره به تلاش مستمر حوزه درمان در ارائه خدمات درمانی به زائرین اربعین حسینی، افزود: از ابتدای فرآیند پیاده‌روی اربعین ۹۸ تا پایان روز شنبه ۲۷ مرداد به بیش از ۶ هزار و ۹۰۰ نفر، در مسیر پیاده‌روی در حوزه درمان ارائه خدمت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، از این تعداد ۸۳ نفر در بخش‌های تخصصی و ۱۰ نفر نیز در بخش ویژه بستری شده‌اند.

وی اظهار داشت: تعداد ۶۶۸ نفر در بخش‌های اورژانس بستری شده و ۳۰ نفر برای ادامه درمان به بیمارستان‌های مرکز استان انتقال یافته‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین ۴۲۳ مصدوم بر اثر حوادث ترافیکی و جاده‌ای، ۱۱۷ مورد مشکلات قلبی، ۶۵۲ مورد مشکلات تنفسی و ۲۴ نفر بر اثر سوختگی به مراکز درمانی در مسیر پیاده‌روی اربعین مراجعه کرده‌اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه مراجعه ۳۵۳ نفر بر اثر مسمومیت، ۶۷ نفر مصدومان غیرترافیکی و ۴۶ نفر گرمازدگی را از دیگر مواردی دانست که تحت درمان قرار گرفته و ترخیص شدند.

روشنی از متخصصان، پزشکان و پرستاران بیمارستان‌های اسلام‌آبادغرب، سرپل‌ذهاب و قصرشیرین و همچنین بیمارستان‌های غیردانشگاهی و همه افرادی که در حال خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی هستند، قدردانی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیاده روی جاده دانشگاه علوم پزشکی درمان معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش جدید مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان اهواز
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین