Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان مازندران با تاکید بر نقش مهم و اثر گذار نظارت بر عملکرد مجموعه ها، بیان کرد: دقت و نظارت در همه سطوح اداری و قضایی نقش مهمی در بهبود عملکرد کارکنان قضایی و اداری دارد. تاریخ انتشار: 16:36 - 28 مهر 1398 - کد خبر: ۵۶۰۳۴۳ به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام والمسلمین اکبری، رئیس کل دادگستری استان مازندران در حاشیه بازدید از دادگاه انقلاب شهرستان ساری و واحد انفورماتیک دادگستری استان مازندران بیان کرد: هم اکنون دادگستری مازندران در رسیدگی‌ها از حالت سنتی به حالت الکترونیکی درآمده و از این بابت اقداماتی صورت گرفته و پیشرفت‌هایی داشته است؛ لیکن تارسیدن به نتیجه مطلوب راه زیادی درپیش است، ازجمله ابلاغ الکترونیک که امید است در آینده نزدیک به صد درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: اگرروند ابلاغ به صورت سنتی انجام می‌شد ضمن تحمیل هزینه‌های گزاف به بیت المال، موجب اتلاف وقت طرفین و مراجع قضایی نیز می‌شد.

وی در ادامه به بعضی از مشکلات در خصوص کندی سیستم‌ها اشاره کرد و خاطرنشان کرد: امید است با پیگیری‌ها و اقدامات انجام گرفته توسط معاون فناوری دادگستری استان مازندران این مشکل نیز سریعتر برطرف شود.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری با اشاره به لزوم پیگیری در خصوص پرونده‌های مهم قضایی نیز اظهار کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته در صدد هستیم تا با اجرای مانیتورینگ، روند رسیدگی به همه پرونده‌ها از جمله اقدامات مهم را درجهت کاهش اطاله دادرسی رصد کنیم و بزودی این امر با همت واحد انفورماتیک استان مازندران، میسر خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان مازندران بر نقش مهم و اثر گذار نظارت بر عملکرد مجموعه‌ها تاکید و اذعان کرد: دقت و نظارت در همه سطوح اداری و قضایی نقش مهمی در بهبود عملکرد کارکنان قضایی و اداری دارد.

وی همچنین در بازدید از دادگاه انقلاب شهرستان ساری گفت: با مدیریت اوقات رسیدگی، پرونده‌ها با سرعت و دقت بیشتری رسیدگی می‌شود و کاهش حجم پرونده‌ها و افزایش رضایتمندی مردم را شاهد خواهیم بود.

رئیس کل دادگستری استان مازندران از کلیه شعب دادگاه انقلاب بازدید و با همکاران قضایی و اداری گفت‌وگو کرد.   بیشتر بخوانید:   پرونده‌های مسن قضایی استان مازندران تعیین تکلیف می‌شود   کاهش ورودی پرونده‌ها با آگاهی بخشی‌های عمومی در طرح هر مسجد یک حقوقدان /هنر قضایی مکمل دانش قضایی در صدور آراء عادلانه است
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری قضایی مازندران پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل

معاون قضایی دادگستری کل استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۳ هزار و ۴۰۰ پرونده با موضوع ساماندهی و تعیین تکلیف بافت های فرسوده در دادگستری اردبیل در جریان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یوسف خدادادی صبح امروز در رفع مشکلات حدنگاری در شهرستان گرمی اظهار داشت: با افزایش 45 درصدی صدور اسناد تک برگی برای زمین های زراعی در سال جدید شاهد ارتقای عملکرد در این بخش خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای برنامه تحول و تعالی قضائیه و رفع مشکلات اولویت دار در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی و آخرین وضعیت حدنگاری اراضی زراعی در شهرستان گرمی جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال با حضور مسئولان و مدیران برگزار شد تا مسائل و مشکلات در این زمینه حل و فصل شود.

معاون قضایی دادگستری کل استان اردبیل با اشاره به اولویت اجرای قانون حدنگاری در دستگاه قضایی و اهتمام به اجرای دقیق و کامل آن تصریح کرد: اجرای قانون حدنگاری و تثبیت مالکیت از طرفی سبب شفافیت شده و از بروز فساد و وقوع جرم پیشگیری می کند و از طرفی نیز در کاهش اختلافات ملکی و میزان ورودی پرونده ها به محاکم بسیار موثر است.

خدادادی بیان کرد: این موضوع در شورای حفظ حقوق بیت‌المال تا حصول اهداف نهایی به جد پیگیری می‌شود.

وی افزود: در سایه ایجاد همکاری و هماهنگی مابین دستگاه های مرتبط  پیشرفت های خوبی در موضوعات مختلف از جمله صدور اسناد زراعی محقق شده است به طوری که در سال گذشته به طور میانگین 19 درصد اسناد رسمی صادر شده است که در سال جدید این رقم به 30 درصد افزایش یافته است و تلاش می شود تا پایان سال جاری این رقم به 45 درصد برسد.

جانشین رئیس کل دادگستری در شورای حفظ حقوق بیت‌المال اظهار کرد: در شهرستان گرمی اراده جدی بین مسئولان شهرستانی برای اجرای کامل قانون حدنگاری وجود دارد و انتظار می رود در سایه هماهنگی لازم به هدف گذاری های ترسیم شده در راستای صدور اسناد زراعی در این شهرستان دست یابیم.

خدادادی بیان کرد: در خصوص بافت‌های مسکونی نیز تصمیمات لازم گرفته شده است به طوری که 3 هزار و 400 پرونده در این راستا در حال حاضر در حال رسیدگی است که هماهنگی لازم برای تسریع در صدور اسناد برای این زمین ها نیز انجام گرفته است.

وی گفت: مشکل عمده در تسریع در صدور اسناد زراعی کمبود نیروی انسانی واحد ثبتی و عدم وجود اداره ثبت در بخش انگوت است که این موضوع نیز در جلسات کمیته استانی مطرح می شود تا نسبت به رفع این مشکلات نیز اقدام لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • اطاله دادرسی در بسیاری از شعب دادگاه‌های نظامی به صفر رسیده است
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • رسیدگی به ۵۳ فقره پرونده دادگستری مازندران با هدف تکریم ارباب رجوع
  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • جلوگیری از اطاله دادرسی از اولویت‌های دستگاه قضا در سال جاری
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند