Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@22:48:49 GMT

پلاستیک برای ما است، نه برای طبیعت

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۰۵۰۷

پلاستیک برای ما است، نه برای طبیعت

  پژوهش‌‎ها حاکی از آن است که طول عمر یک کیسه پلاستیکی در دست مصرف‌کننده نهایی، چیزی حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است؛ در صورتی که اگر این کیسه به درستی تفکیک نشود و مستقیما در چرخه‎ طبیعت رها شود، ممکن است تجزیه‎ کامل آن چندین دهه یا حتی چند صد سال طول بکشد.
افزایش تولید پلاستیک در جهان همواره بین کارشناسان محیط زیست، نگرانی‎‌هایی پیرامون تخریب محیط زیست ایجاد کرده‎ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، بسیاری از فعالان اجتماعی تلاش می‌‎‌کنند تا مردم را نسبت به عواقب استفاده غیر ضروری از پلاستیک آگاه کنند تا گامی رو به جلو برای حفظ گونه‎‌های حیاتی کره زمین برداشته باشند. اما به عقیده برخی کارشناسان، راهبرد کاهش مصرف غیرضروری پلاستیک تنها یکی از راهکار‌های حفظ محیط زیست است.
نوژن سلطانپور، مدیر بازاریابی شرکت پاکان پلاستکار تولیدکننده برند آیری پلاست، در رابطه با این موضوع اظهار داشت: «این واقعیت را نمی‎‌توان انکار کرد که استفاده از پلاستیک برای بشر تقریبا اجتناب‌ناپذیر است. به همین دلیل بهتر است اولویت فعالان محیط زیست، آموزش جامعه در زمینه مدیریت مصرف پلاستیک و تفکیک زباله‎‌های پلاستیکی از مبدا باشد.»
وی در ادامه با اشاره به فعالیت‎‌های اجتماعی برند آیری پلاست با هدف گسترش فرهنگ بازیافت افزود: «بخش خصوصی به ویژه شرکت‎‌های تولیدکننده پلاستیک باید نقش به سزایی در ترویج فرهنگ بازیافت ایفا کنند. چرا که این مجموعه‌‎ها مبدا ورود پلاستیک به چرخه‎ طبیعت هستند و مسئولیت اجتماعی آن‎ها ایجاب می‌‎کند که بخشی از درآمد‌های خود را برای آموزش جامعه در حوزه حفظ محیط زیست و تفکیک زباله مصرف کنند.»
مدیر بازاریابی آیری پلاست همچنین افزود: «آیری پلاست با ایجاد کمپین‌‎های ترویجی با موضوع حفظ محیط زیست، در تلاش است تا مسئولیت مادی و معنوی خود را برای حفظ هر چه بیشتر محیط زیست و مدیریت مصرف و بازیافت زباله‎‌های پلاستیکی انجام دهد.»
سلطانپور با تاکید بر نقش سازمان‎‌های مردم نهاد در حوزه آموزش و ترویج فرهنگ گفت: «ما ضمن برقراری ارتباطات نبستاً خوب با سازمان‎‌های مردم نهاد حامی محیط‎ زیست، در تلاش هستیم که از هم‌‎افزایی ایجاد شده بیشترین بهره را برای توسعه هر چه بیشتر آموزش‎ و تشویق مردم در حفظ محیط زیست به جامعه عرضه کنیم. البته انجام این کار مستلزم برنامه‎‌ریزی‌‎های بلندمدت است که امیدواریم در کمترین زمان گام مهمی را برای این موضوع برداشته باشیم.»
برخی آمار‌ها نشان می‌‎دهد که تولید جهانی پلاستیک سالانه حدود ۳۰۰ میلیون تن است که حدود یک سوم این میزان به محصولات بسته‌بندی پلاستیکی اختصاص دارد. از این میزان نیز ۳۰ درصد مستقیما به زباله تبدیل می‌‎شوند.
نوژن سلطانپور در انتها به این موضوع اشاره کرد که موضوع قابل تامل، تنها مصرف و تولید زباله نیست. چرا که از این حجم پلاستیک تولیدشده در جهان تنها بیست درصد بازیافت می‌‎شود. این موضوع دو نکته را نشان می‎‌دهد؛ اول اینکه زیرساخت‌‎های کافی در جهان برای بازیافت زباله وجود ندارد و دوم اینکه فرهنگ جهانی در زمینه بازیافت زباله‎‌های پلاستیکی به شدت پایین است و باید برنامه‌‎های مدون و جدی با حمایت شرکت‎‌های خصوصی و دولت‎‌ها برای کنترل این موضوع اندیشیده شود.
در حال حاضر آیری پلاست، تولیدکننده انواع کیسه‎‌های پلاستیکی، ‎کیسه فریزر، کیسه زباله مناسب برای جمع‌آوری زباله و فویل آلومینیوم است و از جمله شرکت‎‌های خصوصی پیشرو در زمینه ترویج بازیافت در جامعه به شمار می‎‌رود که اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدتی را با رویکرد مسئولیت اجتماعی و نقش آفرینی در زمینه حفظ محیط زیست مطرح کرده است.»

منبع: تابناک

کلیدواژه: پیاده روی اربعین حسن روحانی آمدنیوز روح الله زم آذرآب اراک محمد حسین رستمی جام جهانی والیبال حسین فریدون تابناک کیسه فریزر پیاده روی اربعین حسن روحانی آمدنیوز روح الله زم آذرآب اراک محمد حسین رستمی جام جهانی والیبال حسین فریدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۰۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد

به گزارش همشهری آنلاین، در ویدئوی زیر، آتش گرفتن یک باتری را می‌توانید مشاهده فرمایید. آتشی که می‌تواند یک جنگل سرسبز را به ویرانه‌ای سوخته تبدیل کند.

بیشتر بخوانید:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟ کد خبر 849391 برچسب‌ها باتری آتشفشان محیط زیست جنگل محیط زیست جهان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب