Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد،  ایمانی که از ۲۱ مهرماه جاری، تصدی مدیریت عاملی بانک سینا را برعهده گرفته است، با بیان آنکه این بانک اکنون در جایگاه قابل قبول و مناسبی در نظام بانکی قرار دارد، خاطرنشان کرد: شاخصه اصلی در مورد خدمات بانکی، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به منظور جلب رضایت مشتریان و هموطنان است و با برنامه هایی که به تدریج در بانک سینا اجرا خواهد شد، مسیر تحقق بهینه و مطلوب آن را میسر می سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بانک سینا در نظام بانکی به عنوان بانکی بدون حاشیه و خوشنام با کارکنان نجیب، متعهد و متخصص شناخته می شود که این امتیاز و موفقیتی مهم و قابل اتکا محسوب می شود. از این لحاظ به خود می بالیم و با یاری تمامی کارکنان بانک که موفقیت‌ها و دستاوردهای اخیر مرهون زحمات ایشان است، برای کسب موفقیت های بیشتر تلاش خواهیم کرد. 

مدیرعامل بانک سینا بیان داشت: امروز با توجه به کاهش حاشیه سود بانک ها و هزینه بالای پول در جذب سپرده ها، درآمدهای بانک صرفا به اعطای تسهیلات متکی نخواهد بود و بر این اساس بانک سینا از طریق ترویج فعالیت های غیرحضوری و خدمات غیرمشاع و کارمزدی، با تقویت ظرفیت ها و قابلیت های موجود همه توان خود را بر بهبود جایگاه خود در نظام پولی و مالی کشور خواهد گذاشت.

آقای ایمانی با اشاره به ماموریت بنیاد مستضعفان به عنوان سهامدار عمده بانک سینا مبنی بر حمایت از قشر محروم و کمتربرخوردار جامعه اظهار داشت: بانک سینا با برنامه ریزی و سیاستگذاری های عمده، در راستای حمایت و یاری این قشر از جامعه که اگرچه ممکن است به لحاظ معیشتی دچار مشکلاتی باشند اما به لحاظ روحی، معنوی و تقوا سرآمد جامعه محسوب می شوند، بنیاد مستضعفان را در ایفای کامل این ماموریت همراهی خواهد کرد.

وی همچنین با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری طی سال های اخیر در حمایت از تولید داخلی و تقویت اقتصاد مقاومتی گفت: ایجاد اشتغال پایدار در کشور از عمده راهکارهایی است که می تواند به رونق و شکوفایی اقتصادی کمک کند، راهی که بانک سینا در اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مناطق روستایی پیموده، آثار و نتایج خوبی به همراه داشته که با تداوم آن و اعطای تسهیلات خرد به واحدهای تولیدی و صنعتی؛ می توان شاهد زمینه های اثرگذاری بیشتر بانک در کمک به شکوفایی اقتصادی بود. خوشبختانه استانداردها و ظرفیتهایی که بانک سینا از آن برخوردار است و با توجه به چابکی ساختار و انجام سریع فعالیت ها، این امر می تواند سریعتر و با بروکراسی اداری کمتر در چارچوب های قانونی تعیین شده به نتیجه برسد.

وی انجام مسئولیت های اجتماعی در کنار وظایف ذاتی بانک ها به ویژه در شرایط تحریم های ظالمانه بین المللی علیه جمهوری اسلامی ایران، یک ضرورت برشمرد، و گفت: اقداماتی در این زمینه شامل ساخت مدرسه، اعطای ۵۲ دستگاه آمبولانس به مناطق محروم کشور، آزادسازی زندانیان غیرعمد، تامین جهیزیه زوج های جوان و نظیر آن از سوی بانک سینا به انجام رسیده که این امر با جدیت تداوم خواهد یافت.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود، به سرمایه های انسانی به عنوان رکن اصلی و اساسی بانک اشاره داشت و افزود: در دنیای بشدت رقابتی امروز، اگر کارکنان از سازمان خود رضایتمندی نداشته باشند، موفقیتی حاصل نمی شود. باید از طریق ایجاد همدلی، انسجام و صمیمیت در بین همکاران فضایی فراهم شود که آنها فداکارانه و مخلصانه کار کنند و از شغل و سازمان نیز رضایت داشته باشند. در کنار ایجاد محیطی با احترام متقابل باید دغدغه های معیشتی کارکنان بیش از پیش مد نظر قرار گیرد و برای ارتقای آن تلاش شود تا همکاران در محیط کار احساس آرامش کنند.

وی، لازمه فعالیت یک بنگاه اقتصادی را سودآوری برشمرد و خاطرنشان کرد: در کنار اعطای تسهیلات به متقاضیان، درآمدهای بانک را از طریق پیگیری مستمر مطالبات، توجه ویژه به درآمدهای غیرمشاع و کارمزدی، توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و ترویج و تشویق مشتریان به استفاده از آن، اهتمام به ترویج سنت قرض الحسنه و اعطای این تسهیلات، صدور ضمانت نامه ها، گشایش ال سی، صرفه جویی در هزینه ها و سایر فعالیتها می توان افزایش داد که به کمک تیم مدیریتی و همکاران پرتلاش این بانک، برنامه ها و سیاست هایی که در این زمینه برای تحقق اهداف مدنظر است، اجرایی خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از زحمات آقای مهندس پیشرو و همچنین تمامی پیشکسوتان و دست اندرکاران که این بانک را به جایگاه فعلی سوق داده اند، بانک سینا را شایسته کسب موفقیت های بیشتر دانست و گفت: افزایش سهم بازار و دستیابی به جایگاهی بهتر و بالاتر که آرزوی تمامی همکاران و ذینفعان بانک است با همدلی، انسجام و همفکری، محقق خواهد شد و ما برای این مهم تلاش خواهیم کرد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان اینکه «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

وی افزود: در این دستورالعمل کاملاً برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

وی در ادامه گفت: روزهای ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و … مد نظر قرار گیرد.

وی یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتماً در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و … از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

کد خبر 6097073 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • برنامه های دهه کرامت حرم حضرت فاطمه معصومه (س) تشریح شد
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا/ قیمت طلا ممکن است از این عدد فراتر رود
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی