Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@11:03:55 GMT

ایجاد پارک صنعتی به اشتغالزایی در یزد کمک می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۱۹۹۰

ایجاد پارک صنعتی به اشتغالزایی در یزد کمک می‌کند

قاسم بریدلقمانی در نشست مشترک تعدادی از مسئولان و اعضای هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و مسؤولان ارشد صنعت برق و خانه صنعت، معدن و تجارت استان افزود: در شرایط فعلی با وجود فشار تحریم‌های ظالمانه بر کشور، نگاه صنعت به دانشگاه و توجه دانشگاه‌ها به مقوله کارآفرینی و صنعت درحال تغییر است.

وی با اشاره به تهیه «طرح تحول همکاری‌های دانشگاه‌ ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری با جامعه و صنعت» توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ابلاغ به دانشگاه‌ها ادامه داد: در این طرح، اهتمام به حل مشکلات جامعه و صنعت در تمام مراحل جذب، ترفیع و ارتقای اعضای هیأت علمی مدنظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شامگاه یکشنبه روابط عمومی دانشگاه یزد، بریدلقمانی با استناد به صحبت‌های اخیر وزیر نیرو در مبحث اقتصاد مقاومتی در خصوص استفاده از ظرفیت دانشگاهیان برای حل مشکلات صنعت و ضرورت ایجاد اشتغال برای دانش‌آموختگان، گفت: به نظر می‌رسد دانشگاه می‌توان راهکار مناسبی برای حل این مسائل باشد، بنابراین در نامه‌ای به وزارت نیرو طرح را پیگیری کردیم.

وی به‌ روز کردن سرفصل‌های دروس دانشگاهی و عمق دادن به مطالب درسی، استفاده از افراد متخصص بیرون از دانشگاه برای کمک به استادان در تدریس بخش عملی دروس را  از جمله راهکارهایی ذکر کرد که  برای قوی‌تر کردن هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه و صنعت ضروری است.

کمک هزینه به دانشجویان ورودی جدید در درس‌های مهارتی و استفاده از افراد متخصص و ماهر برای تدریس دروس مهارتی برنامه‌هایی است که  به گفته سرپرست دانشگاه یزد در راستای توانمندسازی دانشجویان انجام خواهد شد.

همچنین رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد نیز در این نشست  با اشاره به اینکه صنایع استان به رغم برخورداری از نیروی انسانی متخصص و نخبه، تاکید کرد: این بخش همچنان کارگرمحور است و کارگران شاغل در این بخش عمدتاً فاقد تحصیلات هستند.

مصطفی شاه‌نظری راهکار حل این معضل را در استقرار صنایع پاک و کم آبخواه دانست که علاوه بر بهره‌وری بالا، نیازمند نیروی انسانی متخصص است.

وی افزود: صنعت برق و الکترونیک این 2 ویژگی را دارند و هدف ما در دانشگاه تربیت دانشجویی توانمند است که بتواند در حوزه تخصصی خود به استان خدمت کند.

سه هزار و 700 پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی 80 هزار میلیارد ریال و با حدود 100 هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد.

این استان در حالی که 1.1 درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی 4.4 درصد سهم تولید این بخش را در اختیار دارد.

یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی ، دومین استان معدنی شناخته می‌شود که در تولید محصولات کاشی و سرامیک رتبه نخست ، محصولات نساجی ایران با 25 درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم را دارد.

استان یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱  شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می کنند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن یزد دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه ماموریت اصلی این دانشگاه کمک به اشتغال است، گفت: در این راستا از سال گذشته طرح " آباد" یا آموزش برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در استان کردستان آغاز شده است.

دکتر شاهین فکور افزود: در قالب این طرح دوره‌های مکمل تخصصی برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف و با هدف رفع خلاء‌های مهارتی دانشگاهی و با محوریت نیاز‌های بازار برگزار می‌شود.

وی گفت: هم اکنون در قالب این طرح تفاهمنامه‌ای با دانشگاه کردستان منعقد شده و شرکت کنندگان در پایان ضمن دریافت گواهینامه به بازار کار نزدیکتر می‌شوند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره به راه اندازی مرکز کاریابی تخصصی با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توسط این دانشگاه گفت: مجوز اولین مرکز کاریابی تخصصی با هدف آشنایی دانش آموختگان دانشگاهی با بازار کار در شهرستان بیجار اخذ شده و در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

دکتر شاهین فکور خاطر نشان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این دانشگاه برای کمک به اشتغال پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با سود چهار درصد و تنفس باز پرداخت یکساله است که در سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال در استان کردستان به دانشجویان، دانش آموختگان و متقاضیان پرداخت شده است و تلاش می‌کنیم این آمار در سال جاری افزایش یابد.

وی به افزایش ۲۳ درصدی پذیرش دانشجو در سال گذشته در دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: هزار و ۷۹۰ نفردر سال گذشته در این دانشگاه پذیرش شدند.

رییس دانشگاه علمی کاربردی کردستان با اشاره تاسیس رشته‌های جدید تحصیلی در این دانشگاه متناسب با نیاز بازار کار گفت: در سال گذشته ۳۶ رشته جدید به این دانشگاه اضافه شد.

هم اکنون سه هزار و ۳۵۰ نفر در ۹ واحد دانشگاهی علمی و کاربردی در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه