Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در گفت و گوی تلویزیونی با شبکه سهند گفت: نمایشگاه کتاب تبریز آینه‌ی رغبت مردم به مطالعه است و جلوه‌های این ارتباط عاطفی با کتاب را می‌نمایاند.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز،"محمد محمدپور" اظهار داشت: نسبت مستقیمی با آرامش روحی و روانی مردم با مطالعه‌ی کتاب و بالعکس وجود دارد و رسالت ما ایجاد این چرخه‌ی مثبت برای ترویج و تعمیق فرهنگ مطالعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر مردم به لحاظ اقتصادی و اجتماعی آرامش داشته باشند، به تبع آن فرهنگ کتاب خوانی ارتقا می‌یابد و امیدواریم در جامعه‌ی ما نیز این امر مبارک اتفاق بیفتد.

محمدپور، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز را مهمترین رویداد فرهنگی شمالغرب کشور عنوان کرد و گفت: در هفدهمین دوره برگزاری این رویداد 900 ناشر داخلی با 150 هزار عنوان و 50 ناسر خارجی با 25 هزار عنوان کتاب حضور دارند که این ارقام، ‌ارقام قابل توجهی هستند.

وی افزود: از میان 900 ناشر داخلی 80 ناشر شرکت کننده از خود استان هستند که این امر به نوبه‌‌ی خود زمینه‌رقابت سالم و سازنده انتشارات استانی را فراهم می‌آورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، ادامه داد: همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب دهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های استان در 120 غرفه‌ و هفتمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال با 15 هزار عنوان منابع انتشار یافته برپا می‌شود.

وی همچنین از اجرای بیش از 50 برنامه‌ی فرهنگی و هنری در طول برگزاری نمایشگاه کتاب خبر داد.

محمدپور گفت: با ظهور تکنولوزیهای فضای مجازی، نگرش‌ها بر این استوار بود که فضای مجازی جایگزین کتاب خواهد شد اما با گذشت زمان این نتیجه حاصل شد که هیچ پدیده‌ای نمی‌تواند جایگزین ارتباط عاطفی با کتاب باشد.

وی خواستار توجه جدی خانواده‌ها به عنوان رکن پرورش شخصیت کودکان به امر مطالعه شد و گفت: پس از خانواده مدارس مهمترین مراکز برای تقویت فرهنگ مطالعه هستند.

وی افزود: استفاده از فضای مجازی به مرور زمان موجب دلزدگی فرد می‌شود و این در حالی است که موقع مطالعه‌ی کتاب تعاملی سازنده و تاثیرگذار بین مخاطب و اندیشمندی که خالق کتاب است اتفاق می‌افتد و این همراهی اندیشه‌ها اتفاقات مبارکی را رقم می‌زند.

وی با اشاره به برگزاری اولین دوره کتاب سال آذربایجان‌شرقی در نمایشگاه کتاب، اظهار داشت: درآیین افتتاحیه که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد هفت عنوان کتاب برتر و 14 عنوان کتاب به عنوان طرح شایسته معرفی خواهند شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در این نمایشگاه به میزان یک میلیارد و 800 میلیون تومان بن برای فارغ التحصیلان دیپلم تا دکتری در نظر گرفته شده است، ادامه داد: طبق بودجه بندی میزان  50 هزار تومان برای دوره کاردانی و دیپلم، 100 هزار تومان برای کارشناسی و 150 هزار تومان برای دوره های کارشناسی ارشد و دکتری و معادل‌های حوزوی اختصاص یافته است.

گفتنی است، هفدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز، دهمین نمایشگاه مطبوعات و هفتمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال استان از 29 مهر الی 4 آبان سال 98 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز برگزار خواهد شد

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۴۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه رسالت ما ترویج مهارت‌آموزی است، گفت: تلاش ما بر این بوده است که گروه‌های مختلف جامعه را تحت پوشش آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدنورالله هدایت، امروز_ یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در برنامه ابلاغی سال ۱۴۰۲، شامل ۱۰ برنامه و ۱۴۷ شاخص حوزه‌های آموزشی در بخش‌های دولتی و خصوصی، پژوهش، سنجش و تعیین صلاحیت حرفه‌ای، مشاوره و رهگیری، کاربینی، درآمدهای اختصاصی، فرهنگی و سایر حوزه‌ها موفق به کسب رتبه برتر شد.

وی با بیان اینکه رسالت ما ترویج مهارت‌آموزی است، افزود: تلاش ما این بوده است که در همه جای استان، هم‌راستا با طرح ملی نهضت مهارت‌افزایی در گام دوم انقلاب با مشارکت بخش‌های دولتی، خصوصی و خیران مهارتی، گروه‌های مختلف جامعه را در گروه‌های هدف شامل شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، سربازان وظیفه، ساکنان مناطق روستایی و عشایری، ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی، زنان سرپرست خانوار، زنان خانه‌دار، دانش‌آموزان، دانشجویان، افراد دارای معلولیت، آسیب‌دیدگان اجتماعی و خانواده‌های آنان، کودکان کار و خیابانی و مشمولان بیمه بیکاری ضمن ارائه آموزش‌های مبتنی بر نیاز بازار کار، تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم که خوشبختانه در سال ۱۴۰۲ این اتفاق بر اساس سند تحول دولت مردمی در حوزه اشتغال و کارآفرینی به واقعیت پیوست.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: این موفقیت حاصل تلاش همه همکاران در اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان، مراکز آموزشی مستقر در شهرستان‌ها، مؤسسان آموزشگاه‌های آزاد، شرکای اجتماعی و از همه مهم‌تر همراهی و همکاری مسئولان استانی و ستادی در رٲس استاندار استان به جهت حمایت از برنامه‌ها و موضوعات محوری این اداره کل بوده و بدون شک کسب این عنوان متعلق به خانواده بزرگ مهارتی استان است.

وی تصریح کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان هم‌گام با برنامه‌های سند تحولی دولت مردمی و ظرفیت‌های اشتغال ایجاد شده، بستر لازم را فراهم کرده‌اند تا از همه ظرفیت‌ها و منابع در جهت اثربخشی آموزش‌های مهارتی و توسعه همه‌جانبه استان استفاده کنند.

هدایت با بیان اینکه الگوهای هدف‌گذاری شده در جهت اثربخشی و بهره‌وری بیشتر در مباحث آموزش‌های مهارتی در سال‌جاری مورد تأکید است، خاطرنشان کرد: فعالیت و مأموریت ما بر مبنای اثربخشی آموزش‌های مهارتی در توانمندسازی نیروی انسانی به‌ویژه در مناطق محروم، کاهش بیکاری و بسترسازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارتقای شاخص امید به زندگی، کاهش بزهکاری و سایر آسیب‌های اجتماعی، تأمین نیروی انسانی ماهر و مورد نیاز بازار کار، کاهش حاشیه‌نشینی در حومه شهرها، توسعه اقتصادی، توسعه آموزش‌های مهارتی متناسب با قابلیت‌ها، مزیت‌ها و ظرفیت‌های استان، اجرای حرفه‌های تولیدمحور و دانش بنیان و توسعه مدل‌های کارآفرینی در آموزش‌ها است.

وی افزود: با ابتکار، نوآوری و خلاقیتی که در همکاران سراغ دارم و از همه مهم‌تر همکاری و همراهی شرکای اجتماعی و مسئولان استانی، می‌توانیم در جهت جامه عمل پوشاندن به منویات مقام عظمای ولایت و سند ابلاغی دولت مردمی و روی آوردن به روش‌ها و مدل‌های جهشی و تحولی در خدمت به مردم به عنوان ولی‌نعمتان انقلاب و به‌ویژه جوانان برومند خطه پایتخت طبیعت ایران زمین گام‌های مؤثر و مفیدی را برداریم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: بی‌شک موفقیت این اداره کل در عرصه مهارت‌آموزی گامی در جهت توسعه آموزش منطبق بر نیاز بازار کار به جوانان علاقمند به فن و حرفه است که علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و رفع بیکاری، تأمین امنیت روانی و اجتماعی را در پی خواهد داشت.

کد خبر 750793

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است