Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@23:30:49 GMT

خرید در بازارهای شبانه پاتایا ،خریدی امن و ارزان

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۲۶۱۸۵

خرید در بازارهای شبانه پاتایا ،خریدی امن و ارزان

ساعت 24-تایلند، یکی از پرگردشگرترین کشورهای جهان بوده که در بخش جنوب شرقی آسیا قرار دارد. این کشور به دلیل جاذبه های تاریخی و طبیعی فراوانی که دارد، یکی از محبوب ترین مقاصد خارجی در بین گردشگران سراسر دنیا محسوب شده و ایرانیان زیادی را نیز به سمت خود می کشاند. پاتایا، شهر ساحلی کوچکی در تایلند بوده که گفته می شود سالانه پذیرای بیش از 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون توریست خارجی هست. از این رو هتل ها، رستوران ها، مراکز خرید و تفریحی بسیاری در این شهر دیده می شوند که هرکدام از آن ها امکانات، ویژگی ها و جذابیت های خاص خود را دارند.

یکی از جالب ترین بخش های پاتایا، خصوصا برای علاقمندان به خرید و افرادی که قصد تهیه سوغاتی یا یادگاری را دارند، گشت و گذار در بازارهای محلی و توریستی این شهر است. در این میان، بازارهای شبانه پاتایا از محبوبیت بالاتری برخوردار بوده که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم. در این بازارها علاوه بر خرید انواع سوغاتی با قیمتی مناسب، این فرصت را دارید که از نزدیک با مردم محلی برخورد داشته و با آداب و رسوم آن ها بیشتر آشنا شوید. با ما همراه باشید تا با شیوه خرید در بازارهای شبانه پاتایا آشنا شوید. همچنین ما در این قسمت آدرس بازارهای شبانه پاتایا را نیز برایتان عنوان می کنیم تا به هنگام بازارگردی گیج نشوید.

بازار شبانه تپراسیت رود (Thepprasit Road)

بازار شبانه تپراسیت رود که با عنوان بازار آخر هفته پاتایا نیز شناخته می شود، یکی از محبوب ترین بازارهای شبانه پاتایا بوده که پیشنهاد می کنیم بازدید از آن را در برنامه خود بگنجانید. محبوبیت این بازار به دلیل تنوع اجناس ارائه شده و پارکینگ وسیع آن هست. شما می توانید انواع کالاهایی چون پوشاک، کفش، کیف، زیورآلات، ساعت، عینک آفتابی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم الکترونیکی، دی وی دی، قاب موبایل را در این بازار پیدا کنید. غرفه هایی به هنگام خرید در بازارهای شبانه پاتایا دیده می شوند که به فروش انواع لباس یا کفش از برندهای مشهور جهانی مشغولند. بهتر است بدانید که بیشتر این اجناس کپی بوده و ممکن است کیفیت چندانی نیز نداشته باشند. بخشی از بازار تپراسیت رود نیز به فروش انواع میوه های مخصوص تایلند، سبزیجات و مواد غذایی اختصاص داده شده است. اگر به خوردن غذاهای خیابانی علاقمندید، می توانید به این بخش آمده و انواع میوه ها و آبمیوه های تازه، غذاهای دریایی، انواع نودل ها را نوش جان کنید. برای راحتی حال مشتریان تعدادی میز و صندلی نیز در اینجا قرار داده شده، اما یادتان باشد این بازار، بازار شلوغی است و پیدا کردن جای خالی در آن کار آسانی نیست. اگر قصد خرید سوغاتی دارید نیز می توانید به غرفه های مخصوص سوغات مراجعه کرده و یادگاری های کوچکی را با قیمتی بسیار مناسب از آن تهیه نمایید. اگر اهل چانه زدن باشید، می توانید تخفیف های خوبی را از فروشندگان بگیرید. کیفیت اجناس بازار تپراسیت رود نیز متفاوت است. برای گشت و گذار در بازار شبانه تپراسیت رود و خرید سوغاتی می توانید از ساعت 5 عصر تا 23 روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه به آدرس بازارهای شبانه پاتایا مراجعه نمایید. این بازار در نزدیکی جاده سوخومویت (Sukhumvit Road)، امتداد خیابان تپراسیت رود و در مجاورت مرکز خرید اوت لت قرار دارد.

بازار شبانه پاتایا

یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین بازارهای این شهر در بین گردشگران، بازار شبانه پاتایا بوده که برعکس نام آن در اغلب ساعات شبانه روز باز است. توریست ها و مسافران پاتایا حتما گشت و گذار در این بازار را در لیست بازدیدهای خود قرار می دهند، خصوصا اگر قصد خرید سوغاتی را داشته باشند. محبوبیت این بازار به دلیل سرپوشیده بودن و قرار دادن امکاناتی چون وسایل گرمایشی و سرمایشی در آن است. با توجه به اینکه کشور تایلند روزهای گرم و گاها غیرقابل تحملی دارد، هوای مطبوع این بازار یکی از مهمترین ویژگی های آن محسوب می شود. علاوه بر این، در بازار شبانه پاتایا خبری از غرفه های تو در تو و شلوغی بی حد و اندازه نیست، زیرا اندازه غرفه ها بزرگ بوده و گذرگاه بین آن ها نیز عریض و جادار هست. در این بازار شما می توانید انواع و اقسام کالاهای مورد نیاز خود، از پوشاک گرفته تا لوازم آرایشی و بهداشتی، کفش، کیف، زیورآلات، عینک آفتابی را پیدا کنید. علاوه بر این سوغاتی های خاص تایلند نیز در این بازار عرضه می شوند که هم برای هدیه و هم به عنوان یک یادگاری از سفر به این کشور، مناسب هستند. در مورد کیفیت کالاها نیز باید بگوییم که در اینجا هم اجناس مرغوب و باکیفیت بسیار بالا عرضه می شوند و هم اجناس تقلبی و بی کیفیت که البته قیمت آن ها نیز پایین تر است. در کل می توان گفت قیمت کالاهای این بازار نسبت به بازاهای دیگر این شهر بسیار مناسب بوده و اگر کمی چانه زدن بلد باشید، می توانید تخفیف های خوبی نیز بگیرید. جالب است بدانید که بازار شبانه پاتایا با نام بازار ساخت تایلند (Made in Thailand Market) نیز شناخته می شود که منظور آن فروش اجناس ساخت تایلند در این بازار هست. البته اگر کمی در غرفه های این بازار بگردید و کالاها را ببینید، متوجه می شود که نام آن هیچ سنخیتی با کالاهای عرضه شده در آن ندارند. برای گشت و گذار در بازار شبانه پاتایا و خرید سوغاتی می توانید همه روزه از ساعت 8 صبح تا 22 به بخش جنوبی پاتایا، سکند رود (Second Road) مراجعه نمایید. بهترین راه برای گشت و گذار در شهر و دسترسی به آدرس بازارهای شبانه پاتایا استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و تاکسی است. اما اگر با ماشین شخصی خود به بازار آمدید، نگران نباشید. این بازار فضای کوچکی را به پارکینگ اختصاص داده که می توانید ماشین خود را در آن قرار دهید.

منبع : همگردی

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب سرانه مصرف ۳۰ تا ۳۲ کیلوگرم مرغ به ازای هرنفر و استفاده حداکثری از ظرفیت واحدهای مرغداری، برای تولید حداقل یک میلیون تن مرغ مازاد باید برنامه ریزی صادراتی داشت تا تراز تجاری صنعت به سمت مثبت شدن پیش رود.

طی ماه های اخیر وزارت جهاد سیاست افزایش جوجه ریزی های ماهانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ میلیون قطعه را در راستای تنظیم بازار اتخاذ کرده که با احتساب مصرف داخل، این میزان تولید از نیاز کشور بالاتر است، بنابراین نه تنها برای ذخایر استراتژیک نیازی به واردات نداریم، بلکه صادرات مستمر به عنوان راهکار موثر در پایداری تولید و تنظیم بازار باید دنبال شود به طوری که با اعمال حمایت های لازم از صادرات، بازارهای جدید حتی خارج از منطقه بازاریابی شود که در صورت تحقق، ارزآوری قابل توجهی خواهیم داشت.

در همین ارتباط مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بناداریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی افزود: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

صادرات مستمر مرغ باید در دستور کار قرار گیرد

در ادامه علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: مرغداران در راستای سیاست وزارت جهاد جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه به سبب تولید بالا، ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر گذراندیم. علی رغم افزایش سرمایه گذاری بالا ناشی از ازدیاد جوجه ریزی ها، مرغداران نه تنها سودی عایدشان نشد، بلکه در حال زیان هم هستند که با استمرار این روند تولید دچار چالش می شود.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به سیاست وزارت جهاد، برنامه ریزی ها باید به گونه ای باشد که مازاد تولید به بازارهای هدف صادر شود، کما اینکه از قبل از عید این امر آغاز شده است، اما انتظار می رود که روند صادرات تسریع شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه جمع آوری و خرید تضمینی تاثیر مقطعی در کاهش زیان مرغداران دارد، افزود: در شرایط کنونی  امکان جمع آوری کل مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد و از طرفی مرغ های جمع آوری شده در مقطعی باید به بازار عرضه شود که بدین ترتیب جمع آوری مرغ مازاد توسط پشتیبانی امور دام اثر مقطعی دارد.

او صادرات مرغ را موثرین راهکار تنظیم بازار دانست و گفت: موثرین راهکار بالا نگه داشتن تولید مرغ در کشور که تامین کننده نیاز مرغداران باشد، فراهم کردن زمینه صادرات مستمر به کشورهای منطقه و بیرون منطقه است که علاوه بر ایجاد ارزآوری به افزایش اشتغال هم کمک می کند.

با توسعه صادرات مرغ دیگر نیازی به استفاده از درآمدهای نفتی برای واردات نهاده نیست

بنابر آمارهای اعلامی در فروردین ماه حدود ۱۴۰میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که برمبنای تخم مرغ هایی که به دستگاه رفته برآورد می شود که جوجه ریزی اردیبهشت به همین رقم برسد، درحالی‌که جوجه ریزی ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه ای جوابگوی نیاز کشور است که براین اساس مسئولان سیاست گذار در راستای پایداری تولید و جلوگیری از زیان مرغداران باید تمهیداتی برای مازاد تولید اتخاذ کنند.

در ادامه ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآوردها حاکی از آن است که تا پایان سال حداقل ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزارتن مرغ صادر شود که براین اساس صادرات مرغ با احتساب هرکیلو ۲ دلار حداقل ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری دربردارد صادرات مرغ به بازارهای هدف، تراز صنعت مرغداری به سمت مثبت شدن می رود که با این وجود دیگر نیازی به استفاده از درآمدهای نفتی برای واردات نهاده دامی نیست با صادرات مرغ به بازارهای هدف، تراز صنعت مرغداری به سمت مثبت شدن می رود که با این وجود دیگر نیازی به استفاده از درآمدهای نفتی برای واردات نهاده دامی نیست.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد صنعت طیور وابسته به درآمدهای نفتی است، افزود: با توجه به سیاست وزیر جهاد مبنی بر افزایش جوجه ریزی ها بعداز سال ها صادرات مرغ در اسفند آغاز شد که با استمرار این روند نتایج ملموس خواهدشد در اسفندماه صادرات مرغ تنها به عراق انجام شد، اما در حال برنامه ریزی برای صادرات مستمر مرغ به دیگر بازارهای کشورهای همسایه هستیم.

پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف

همچنین حبیب اسداله نژاد کارشناس صنعت طیور و مدیرعامل اسبق اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: بنابر آمار روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ تن معادل ماهانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزارتن گوشت مرغ مورد نیاز کشور است که براین اساس ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوابگو است جوجه ریزی۱۵۰ میلیون قطعه ای  شک برانگیز است چراکه بنابه دلایل متعدد از جمله کمبود جوجه، امکان تامین  این میزان از طریق واردات وجود ندارد و دومین موضوع در صورت تحقق جوجه ریزی ماهانه ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون قطعه، بازاری برای این حجم تولید وجود ندارد.

اسداله نژاد با بیان اینکه فاکتورهای متعددی در صادرات مرغ باید  رعایت شود، افزود: اولین فاکتور برای صادرات نیازمند کاهشی بودن قیمت تمام شده تولید است و همواره  اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و تعرفه صادراتی باید حذف شود تا برنامه ریزی برای صادرات مستمر دچار چالش نشود بنابر آمار ظرفیت تولید بیش از ۳ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که اگر از پتانسیل ها بدرستی استفاده شود، امکان صادرات سالانه بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد.

با توجه به جوجه ریزی ماه های اخیر، بازار مرغ در ثبات و آرامش به سر می برد به طوری‌که علی رغم سنوات گذشته نه تنها دیگر برای تامین ذخایر استراتژیک  و تنظیم بازار داخل نیازی به واردات نداریم، بلکه از ایام پایانی سال گذشته صادرات مرغ بعد از گذشت ۲۵ تا ۲۶ سال در دستور کار قرار گرفت که امید می رود با اعمال حمایت های لازم و برنامه ریزی مناسب، صادرات مستمر و پایدار دنبال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • راهنمای کاربردی خرید و استفاده از گیفت کارت اپل
  • راهنمای سفر به تایلند؛ سرزمین لبخندها
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • مذاکره آیندهوون با بارسلونا برای خرید ارزان دِست
  • راهنمای خرید چرخ خیاطی (8 نکته‌ای که باید بدانید)
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها