Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز به نوشته وبگاه شبکه خبری «راشاتودی»،  به دنبال اهانت به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) در بنگلادش ناآرامی‌ها در شهرهای مختلف این کشور در روز یکشنبه بالا گرفت به‌طوری‌که حمله پلیس به معترضان و نمازگزاران موجب کشته و مجروح شدن چند تن شد.

حدود 20 هزار نفر از معترضان بنگلادشی خواستار مجازات اعدام یک مرد هندی شدند که به تازگی در فیسبوک علیه حضرت محمد (ص) مطالبی را منتشر ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پلیس در واکنش به حضور معترضان در خیابان‌ها با مهمات واقعی به مسلمانان شلیک کرد. در حادثه‌ای که یکشنبه در محل برگزاری نماز در شهر «برهان الدین» رخ داد، حداقل چهار نفر به ضرب گلوله کشته و 50 نفر زخمی شدند. این در حالی است که پلیس مدعی شده ده‌ها نفر از مجروحان این حادثه از نیروهای پلیس بودند.

بر اساس این گزارش، این مرد هندی روز شنبه به اتهام انتشار یک پست توهین آمیزدر فیسبوک و علیه پیامبر اسلام (ص) دستگیر شد. مظنون هرگونه تخلف را تکذیب کرده و اصرار دارد که حساب وی هک شده است. پلیس نیز با بررسی این ادعاها سه نفر را به اتهام مداخله در صفحات شبکه‌های اجتماعی این مرد بازداشت کرد.

در سال‌های گذشته نیز حوادث مشابه خشم مسلمانان بنگلادشی را موجب شد. در یک مورد در سال‌های گذشته حدود 10 هزار نفر از مردم بنگلادش در اعتراض به انتشار فیلم موهن به پیامبر اکرم (ص) و همچنین انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز در یک نشریه فرانسوی، در خیابان‌های پایتخت این کشور تظاهرات گسترده‌ای برپا کردند.

بنگلادش نهمین کشور پرجمعیت جهان است و 89 درصد مردم این کشور مسلمان و 9 درصد هندو هستند.

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پیامبر اکرم اهانت تظاهرات بنگلادش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هجوم پلیس آلمان به تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در برلین+ فیلم
  • حمله پلیس آمریکا به هواداران فلسطین در نیویورک+ فیلم
  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • حمله خشونت‌آمیز پلیس هلند به دانشجویان حامی فلسطین
  • پلیس فرانسه با گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد+ فیلم
  • پلیس فرانسه با ضرب‌وشتم و گاز اشک‌آور به حامیان فلسطین حمله کرد
  • حمله پلیس به معترضان نسل کشی در غزه
  • زدوخورد معترضان اسرائیلی با عناصر پلیس در اراضی اشغالی
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند