Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروزه شاهد نشاط کافی در دانشگاه‌ها نیستیم. باید تا دیر نشده از یاس، ناامیدی و دلمردگی بیشتر سرمایه‌های هر جامعه مانند دانشجویان و اساتید جلوگیری کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با حضور برخی از اعضای کمیسیون بهداشت، شورای عالی نظام پزشکی، مدیریت نظام پزشکی، برخی از نمایندگان مجلس، روسای پیشین و اساتید پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، ضمن تقدیر از خدمات دکتر آقاجانی اظهار کرد: بنده در سال‌های فعالیت در سازمان برنامه و بودجه تا پیگیری دکتر آقاجانی توانستیم نسبت به اصلاح ساختار بودجه این دانشگاه که به خاطر فقر منابع دچار سوء تغذیه مزمن شده بود اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین گرفتن سایت جدید دانشگاه در منطقه نوبنیاد اقدام دیگری بود که طی آن بهترین سایت برای توسعه دانشگاه و از ماندگارترین سرمایه‌ها برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فراهم شد.

وی با اشاره به اصلاحات در نظام آموزشی و پژوهشی به عنوان اقدام دیگر صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بنده نیز به عنوان وزیر بهداشت تلاش می‌کنم بدون توجه به نگاه‌های سیاسی، همچون سایر سرمایه‌های کشور از حضور دکتر آقاجانی استفاده کنم.

دکتر نمکی ضمن آرزوی صبر و استقامت و توفیق برای دکتر زالی سرپرست جدید دانشگاه گفت: اطمینان دارم ایشان با نگاه برنامه محور و محاسبات دقیق در آینده این مجموعه نقش موثری خواهند داشت.

وزیر بهداشت با بیان اینکه بنده با پای خودم به وزارت بهداشت نیامدم گفت: به خاطر عشق به وطن هر جا که فکر کردم حضورم به عزت و عمر نظام می‌افزاید وارد عمل شده‌ام و با این آمدن تلاشی در جهت حذف افراد و یا آوردن تیم جدید نکرده‌ام. چرا که نه تیم، نه لشگر و نه سربازی دارم و نه اهل باند بازی هستم و شاکرم که همواره خداوند بیش از شأنم به بنده عطا کرده است. بنابراین با این نگاه آمده‌ام تا از ظرفیت‌های موجود استفاده کرده و اولین وزیر قبل و بعد از انقلاب هستم که حداقل تغییر را در معاونت‌های وزارت بهداشت و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی را داشته‌ام.

دکتر نمکی با بیان اینکه امسال از سخت‌ترین سال‌های بعد از انقلاب است گفت: امسال به خاطر جنگ بی رحمانه اقتصادی سال سختی را تجربه خواهیم کرد.

وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: امسال با گرفتاری در سیلاب سخت شروع شد و دانشگاه‌های علوم پزشکی توانستند این شرایط سخت را بدون یک مورد اپیدمی در کل کشور مدیریت کنند.

وزیر بهداشت با اشاره به موفقیت بسیج ملی کنترل فشار خون گفت: در این کمپین جمعیتی بیش از رقم پیش بینی شده تحت پوشش قرار گرفت. همچنین بهداشت و درمان کشور در زمینه اربعین نیز با افتخار بیرون آمد.

دکتر نمکی ادامه داد: تمام این خدمات در زمانی است که جامعه بهداشت و درمان کشور مورد بی مهری قرار گرفته و مظلوم‌ترین جمعیت کشور جامعه درگیر حوزه سلامت است.

وی با بیان اینکه جامعه بهداشت و درمان اگرچه در هیچ سانحه ترافیکی و خشونت‌های خیابانی دخیل نیست ولی بدون چشم داشت و بدون هیچ گونه سوالی خدمت می‌کند، گفت: این در حالیست که با لحظه‌ای درنگ همه دوربین‌ها به روی ماست که شاید کم کاری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هیچ یک از همکاران ما دچار سیاست زدگی نیستند، گفت: با این حال متاسفانه بی مهری کم نمی‌بینیم. همکارانی داریم که ویزیت نمی‌گیرند و در همین جمع چهره‌هایی را می‌بینم که مبلغی نزد منشی گذاشته‌اند تا برای مریض بی بضاعت دارو و وسیله حمل و نقل بگیرند. ولی کدام دوربین این افراد و این اقدامات را نشان می‌دهد. چرا فقط روی موضوع کارتخوان زوم کرده‌اید. چرا دوربین خود را به سمت مشاغلی که قانونمند نبوده و حتی مالیات نمی‌پردازند نمی‌برید. جامعه پزشکی و بهداشتی کشور و این سرمایه اجتماعی را باید دریابیم. چرا آنقدر آنها را مورد هجمه قرار می‌دهید.

وی ادامه داد: اکثر نیروهای بهداشتی و درمانی ما بیش از یک سال است که کارانه خود را دریافت نکرده‌اند ولی هیچ وقت در ارائه خدمت کوتاهی نمی‌کنند. بنده ضمن دست بوسی بزرگان حوزه سلامت از ارگان‌ها و رسانه‌ها می‌خواهم قدری با ما مهربان‌تر باشند. چرا که مستحق این همه جفا نیستیم.

وزیر بهداشت ضمن آرزوی توفیق برای دکتر زالی خطاب به ایشان توصیه کرد: با عشق و محبت و مهربانی مدیریت کنید. چرا که بزرگترین سرمایه هر مجموعه نیروهای انسانی آن است. توصیه بعدی این است که محیط دانشگاه را از یاس و دلمردگی به سمت شادی و نشاط سوق دهید. چرا که امروزه شاهد نشاط کافی در دانشگاه‌ها نیستیم. باید تا دیر نشده از یاس، ناامیدی و دلمردگی بیشتر سرمایه‌های هر جامعه مانند دانشجویان و اساتید جلوگیری کنیم.

دکتر نمکی در بخشی از سخنان خود ضمن اشاره به سخن یکی از بزرگان دانشگاه در رابطه با نواختن آلت موسیقی تار اظهار کرد: استاد، دانشگاه و دانشجو را باید نواخت نه اینکه با آنها بی مهری کرد.

وزیر بهداشت از دکتر زالی سرپرست جدید دانشگاه خواست که با تحولات وزارت بهداشت هم نوایی کند و در این رابطه بر موضوعاتی همچون تقدم پیشگیری بر درمان، تقدم درمان سرپایی بر بستری، جامعه محوری در آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: تنها راه برون رفت از شرایط فعلی توجه به این مسائل است.

دکتر نمکی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت بازنگری استانداردهای حوزه بهداشت و درمان همچون نسبت تخت به بیمار، نسبت دارو به بیمار و ... اظهار کرد: این استانداردها در همه مناطق و استان‌های کشور به صورت یکسان پاسخگو نیست. به عنوان مثال نمی‌توان استاندارد سیستان و بلوچستان را با البرز مقایسه کرد. به همین دلیل کلیه استانداردها باید برای اصلاح امور بازنگری شوند.

وزیر بهداشت در خاتمه ضمن تاکید بر مدیریت صحیح در توزیع نیروهای تخصصی و فوق تخصصی و حذف پیچیدگی‌های بروکراتیک برای پاسخ دهی مطلوب‌تر به درد بیماران خطاب به دکتر زالی تصریح کرد: به معیشت مجموعه تحت مدیریت خود با طراحی یک مدل ویژه رسیدگی کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۲۹۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم