Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شورای عالی آموزش و پرورش؛ حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت پور با بیان اینکه سند تحول بنیادین و مساله تحول موضوعی است که دامنه‌ای از تغییرات را ایجاد می‌کند، افزود: برای تغییر ساختاری و محتوایی از یک نقطه ‌به ‌نقطه دیگر، باید مجموعه گام‌های موثر مشخص شود.

وی ادامه داد: قبل از آن نیز باید بردارهای تحول تعیین و بر اساس آن بردارها و حرکت پلکانی تغییر، به سمت نقطه مطلوب حرکت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حرکت،‌ حرکت چند نفر از کارشناسان و تصمیم از بالا به پایین نیست، بلکه باید بتواند جمع زیادی از فرهنگیان مانند مدیران، معلمان و کارشناسان را با خود همراه کند.

بهجت پور اظهار داشت: برای انجام این کار و همراه کردن کادر آموزش‌ و پرورش برای اجرا کردن سند تحول بنیادین، باید چند اقدام مهم مورد توجه قرار گیرد. اولین اقدام این است که همگان باید به‌ضرورت تغییر دست پیدا کنند، یعنی بپذیرند که شرایط فعلی شرایط مناسبی نیست،‌ در دومین اقدام جمع باید متقاعد شوند تغییرات را در سلسله همراهان قرار دهند که برای این کار باید اطلاع‌رسانی کافی شود.

عضو شورای عالی آموزش‌ و پرورش اضافه کرد: اگر سند تحول بنیادین نتواند به‌اندازه کافی درباره راهبردها و مراحل تغییر خود اطلاع‌رسانی کند و اضطرار بیافریند، این سند هیچ‌وقت اجرا نمی‌شود.

بهجت پور با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی در این بخش حرف اول را می‌زند، افزود: برای اطلاع‌رسانی دو حوزه اضطرار سازی و توضیح ضرورت تحول و حوزه تغییر و راهها و گام‌های تغییر مهم است. همچنین برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین در حوزه مهارت‌آموزی و آموزش نیز باید اقداماتی صورت گیرد.

عضو شورای عالی آموزش ‌و پرورش با بیان اینکه برای اجرای سند تحول بنیادین باید از بیرون نیز حمایت‌هایی باشد، گفت: این موضوع باید به‌صورت یک مطالبه درآید تا خانواده‌ها و دانش‌آموزان نیز به آن ورود پیدا کنند. ایجاد تصویر شفاف از آینده و تحولات آموزش‌ و پرورش جلوی چشم خانواده‌ها، فرهنگیان و دانش‌آموزان مهم است تا شوق همراهی را با تحول و تغییرات پیدا کنند.

بهجت پور تاکید کرد: باید سند تحول بنیادین به مجموعه‌ای از راهبردها تبدیل شود؛ چون اگر این سند به بخشنامه‌ و جملات زیبایی که در تابلوهای مدارس نوشته می شود، بدل شود، هیچ‌ گاه به یک برنامه برای تحول آموزش و پرورش تبدیل نخواهد شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای عالی آموزش و پرورش سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد