Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@03:21:18 GMT

هزینه طراحی نقشه در روستا 20درصد شهر است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۱۵۲۴

هزینه طراحی نقشه در روستا 20درصد شهر است

معاون بنیاد مسکن استان قم بااشاه به اینکه مالکین خود می توانند اقدام به تهیه نقشه ساختمان کنند، گفت: هزینه طراحی نقشه در روستاها 20درصد هزینه طراحی نقشه برای مسکن های شهری است که این هزینه توسط مالک پرداخت می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، همانطور که امروز مسکن یکی از دغدغه های اساسی برای مردم تبدیل شده است باید به ایمنی مسکن هم توجه ویژه ای شود و مسکن خود را مقاوم و ایمن بنا کنیم چرا که برخی حوادث طبیعی مانند زلزله و سیل عاملی برای حوادث تلخ شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق آمار ایران ششمین کشور زلزله‌خیز دنیا محسوب می‌شود و سالانه ۲۴۰ مورد زلزله‌ با بزرگی بیش از ۴ ریشتر در آن اتفاق می‌افتد و طبق آمار موجود به‌طور متوسط در ایران هرسال یک زلزله بزرگ و هر ۱۰ سال یک زلزله با بزرگی ۶ درجه و بیش‌تر در مقیاس ریشتر به وقوع پیوسته است که گواه این مسئله می توان به زلزله اخیر در کرمانشاه اشاره کرد.

60درصد روستاهای کشور با کوچک‌ترین زلزله فرومی‌ریزند
این در حالی است که مهمتر از مسکن شهری باید به مسکن روستایی هم اشاره کرد چرا که بیشتر مسکن های روستایی مقاوم نیست و باید برای مقاوم سازی و بهسازی مسکن روستایی اقدامات جدی تری و سریعتری انجام بگیرد از همین رو طبق آمارهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تنها ۲.۲ میلیون واحد مسکن روستایی معادل ۴۰ درصد از کل مسکن‌های روستایی موجود به صورت مقاوم هستند و مابقی حدود ۳.۱ میلیون واحد نیاز به بهسازی و نوسازی دارد. به عبارت دیگر ۶0 درصد از مسکن‎های روستایی سطح کشور با کوچک‌ترین زلزله فرومی‌ریزند و به این ترتیب، جان 13 میلیون روستایی در خطر است.

این درحالی است که استان قم هم یکی از شهرهایی می باشد که روستاهای بسیاری دارد که نیازمند مقاوم سازی است؛ طبق آمار سرشماری سال 95 حدود 400 روستا در استان قم وجود دارد که بیش از 15هزار خانوار در آن ها زندگی می کنند که در این خصوص باید گفت: هنوز حدود 11000 واحد مسکونی غیر مقاوم در روستا های قم وجود دارد که نشان از درجه اهمیت موضوع است.

از همین رو محمد ملااسماعیلی معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به نارضایتی روستائیان در خصوص معماری های موردتایید بنیاد در پرداخت تسهیلات، اظهار داشت: تسهیلات طرح ویژه مقاوم سازی مسکن روستایی جهت ساخت وساز و مقاوم سازی واحدهای احداثی روستایی در نظر گرفته شده است تا در مواقع حوادث طبیعی تلفات به حداقل برسد.
وی ادامه داد: در این خصوص جهت داشتن یک ساختمان مقاوم قبل از اجرا نیاز به نقشه های مهندسی و نظارت ناظر نظام فنی روستایی است که مطابق قانون می بایست توسط مهندس معمار و سازه دارای پروانه مهر و امضا شود.

هزینه طراحی نقشه در روستا 20درصد شهر است
 معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن قم با اشاره به اینکه  دفاتر طراحی معرفی شده توسط بنیاد مسکن به تعداد 11 دفتر است، بیان داشت: هزینه طراحی نقشه در روستاها 20درصد هزینه طراحی نقشه برای مسکن های شهری است که این هزینه توسط مالک پرداخت می شود.

مالکین خود می توانند اقدام به تهیه نقشه ساختمان کنند
وی بیان داشت: مالک میتواند خود اقدام به تهیه نقشه کند ولی می بایست نقشه ها توسط یک نفر مهندس معمار و سازه دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی و دارای صلاحیت طراحی تهیه و مهر و امضا شود.
ملا اسماعیلی تاکید کرد: در حال حاضر با نقشه های معماری و سازه ، نقشه های مربوط به کاهش مصرف انرژی به مالک ارائه می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان

وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ مسکن مهر بدون یک ریال آورده متقاضیان و وام بانکی خبر داد و گفت:هزینه آماده سازی زمین را بعد از مردم می‌گیریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش با بیان این‌که مهم‌ترین مولدسازی تاریخ حوزه مسکن در حال روی دادن است، اظهار کرد: 128 هزار و 500 واحد مسکن مهر در حال ساخت است که برای این پروژه‌ها یک ریال متقاضی واریز نکرده و هیچ وام بانکی ندارند. هیچ ریالی در بودجه به این پروژه‌ها تخصیص داده نشده اما تمامی آنها به پایان رسیده است.

وی افزود: عملیات آماده سازی پروژه‌های واحدهای مسکونی در حال انجام است و در اراضی شهری و روستایی بیش از 100هزار هکتار زمین در مدار آمده است.

وی با بیان این‌که هزینه های عملیات آماده سازی اراضی باید از افراد گرفته شود، گفت: 80 تا 90 درصد از این هزینه ها از افراد گرفته نمی شود و آنرا به سال های آتی انتقال می دهیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: گلوگاه‌ اصلی ما در حال حاضر  تامین منابع مالی است که بخشی از آن شبکه مالی  و بانکی کشور است. سال گذشته نسبت به سال قبل عملکرد بانک‌ها بهتر بود اما فاصله هزینه‌ها با پرداختی‌ها بسیار است و امسال نیاز است که  بانک‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

بذرپاش با اعلام این‌که در حوزه  صنعت شهرها تفاهمنامه ساخت 140 هزار واحد مسکونی امضا شده است از هدف‌گذاری تامین یک میلیون زمین روستایی خبر داد و اضافه کرد:‌ تاکنون 670 هزار قطعه زمین تامین شده و امیدواریم تا تابستان یک میلیون زمین روستایی را تامین کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی