Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@02:20:47 GMT

دلایل اصلی ریجکت شدن ویزای کانادا و چگونگی رفع آن

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۱۶۲۴

دلایل اصلی ریجکت شدن ویزای کانادا و چگونگی رفع آن

ریجکت شدن ویزای کانادا

این اتفاق ممکن است برای هرکسی رخ بدهد و خبر رد شدن ویزا کانادا قطعا ناراحت کننده است.اما ریجکت شدن ویزای کانادا دلایلی دارد که در این مقاله به آن ها می پردازیم تازمانی که برای دریافت ویزا اقدام کردید،آگاهی بیشتری نسبت به این قضیه داشته باشید.افراد ممکن است برای مقاصد گوناگون برای دریافت ویزا کانادا اقدام کنند اعم از تحصیلی،کاری و سرمایه گذاری و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..یا حتی ممکن است ویزای توریستی به منظور دیدار با خانواده درخواست کنند.

برای مشاهده مدارک و تعرفه قیمت روی لینک ویزای کانادا کلیک کنید.

روند درخواست ویزا و پیگیری آن که دنیای دیگری دارد و باید به طور جداگانه راجع به آن بحث شود.اما رد شدن ویزا آن هم پس از تلاش های بسیار که روندی طولانی نیز دارد، امری ناامیدکننده است.سوای از احساسات،دلیل ریجکت شدن ویزا چیست؟

بسته به نوع ویزای درخواستی، به طور کلی پنج عامل اصلی وجود دارد که موجب رد شدن درخواست شما درخصوص ویزای کانادا می باشد. اولین و مهمترین علت این است که افسری که پرونده ی شما را بررسی می کند، اگر در خصوص بازگشت شما به کشور خودتان شک داشته باشد، ویزا ریجکت می شود. پس باید این اطمینان را بدهید که پس از مهلت مربوطه به کشور خود بازخواهید گشت.

دلایل دیگری نیز در این قضیه تاثیر دارند اعم از: انگیزه ی ضعیف شما، کم سابقه بودن در زمینه ی سفر به خصوص سفر به کشورهای حوزه ی شینگن و تردید درضعف پیوند خانوادگی متقاضی و بسنده نکردن مدارک مالی و دارایی های فرد تقاضا دهنده در کشور مبدا...این عوامل تاثیر زیادی در ریجکت شدن درخواست متقاضی دارد.

درکنار این عوامل، موارد دیگری نیز درنظر گرفته می شود. مدت اقامتی که فرد درخواست داده است، وضعیت شغلی و شرایط زندگی وی در کشور مبدا و وجود هرگونه سوء پیشینه همگی در پذیرفته شدن یا رد شدن درخواست ویزای فرد متقاضی تاثیر دارد. همه ی این علت هایی که گفته شد تنها بخشی از دلایل رد شدن درخواست شما است.این قضیه باید به طور موشکافانه مورد بررسی قرار بگیرد.

اگر شما در کشور مقصد وابستگی های بسیاری داشته باشید،اگر در کشوری که زندگی می کردید وابستگی خویشاوندی نداشته باشید، اگر تعداد سفرهای شما کم باشد و یا اگر مغایرتی در هدف شما از سفر احساس شود می تواند در ریجکت شدن ویزایتان اثر بگذارد. شایان ذکر است که شما می بایست وضعیت شغلی مناسبی در کشور مبدا داشته باشید و مانده حسابتان کافی نباشد و هرگونه رفتارهایی که باعث آسیب رساندن به اطرافیان بوده و مخاطره آمیز باشد، در تصمیم گیری افسر مربوطه تاثیر می گذارند. پس تمامی اطلاعاتی که شما ارائه می دهید باید کاملا صحیح و دقیق باشد تا افسر از صحت اطلاعات شما در خصوص ویزا کانادا مطمئن شود.

ممکن است بخواهید به عنوان همراه دانشجو و یا دانش آموز اقدام کنید که این کار از نظر قانونی هیچ ایرادی ندارد و شما می توانید درخواست ویزای همراه کنید.یعنی اگر فرزند و یا همسر شما برای ویزای کانادا اقدام کرده و موفق شده است،سپس شما می توانید به عنوان همراه ایشان اقدام کنید.این ویزا حتی می تواند همراه با مجوز کار باشد.دربسیاری از موارد دیده شده است که (درخصوص رابطه ی والدین و فرزند)ویزای همراه رد شده است.کلیدی ترین نکته ای که شما باید درنظر بگیرید این است که رضایت و اعتماد افسر پرونده را جلب نمایید.

افسر مهاجرت در خصوص اطلاعاتی که شما در اختیارش می گذارید بسیارحساس واست لذا باید اطلاعات درج شده ی شما کاملا شفاف و درست بوده وبه صورت دقیقی انجام شده باشد.اطلاعات شما باید به قدری قانع کننده باشد و به طور کاملا حرفه ای پرشده باشد تا بتواند افسر را قانع کند.تنها در این صورت است که افسرنمی تواند ایراد بگیرد و احساس تردید نخواهد کرد.

آژانس هواپیمایی سام سیر، در زمینه ویزای توریستی شنگن و ویزا کانادا و بلیط خارجی و تور موریس و بالی از طریق سفارت بالی در تهران و برگزاری تورهای انفرادی و گروهی به هر مقصدی در اروپا و حوزه شنگن، سوابق درخشان و نظرات مثبت مسافران این مسیر که با این آژانس هواپیمایی سام سیر افتخار همراهی را داده اند، را دارا می باشد.

آژانس هواپیمایی سام سیر با داشتن کادر حرفه ای و مجرب و مطلع در این زمینه ویزای کانادا و بلیط خارجی و تور موریس و بالی می تواند بهترین خدمات ویزای اروپا، ویزای شنگن، تور اروپا، تور ایتالیا، تور فرانسه، تور پاریس و تور موریس بلیط خارجی... را به شما در کمترین زمان ممکن این آژانس هواپیمایی سام سیر ارائه بدهد.  

چگونه به ریجکت شدن ویزای کانادا اعتراض کنیم؟

مهم ترین مسئله ای که باید بدانید این است که اعتماد افسرراجلب کنید به خصوص در مورد ویزای همراه اگر افسر نسبت به بازگشت دانشجو و یا همراهش شک کند قطعا درخواستتان رد خواهد شد.قبل از اینکه ویزای همراه را بررسی کنیم به این مسئله که چرا ویزای تحصیلی کانادا رد می شود،می پردازیم.

مهم ترین مسئله درخصوص ارائه ی مدارک ویزای تحصیلی این است که افسر باید مطمئن شود فرد متقاضی پس از تمام شدن دوره ی تحصیلی اش به کشور خود بازمی گردد.افسر باید بداند که فرد به بهانه ی تحصیل نمی خواهد وارد کشور مقصد شود و برای مدت طولانی آن جا بماند.زیرا اقامت طولانی در یک کشور نیاز به یک برنامه ریزی به خصوصی دارد.

برای مثال اگر شما فرم ارزیابی پذیرش در رابطه با تحصیل در کانادا را پرکرده باشید و به پشتوانه ی مالی خودتان برای ویزای تحصیلی اقدام کرده اید،افسر همه ی جوانب را می سنجد.پس اگر موجودی شما برای همچین برنامه ریزی کافی نباشد افسر به شک خواهد افتاد که شما اقامتی بلندمدت را هدف قرارداده اید،سپس بی شک درخواستتان رد خواهد شد.

همان گونه که پیش تر نیز گفته شد نه تنها تمکن مالی بلکه عوامل دیگری نیز تاثیرگذار هستند.اگر برنامه ی تحصیلی خود را به طور درست مشخص نکرده باشید برای افسر قانع کننده نخواهد بود.یا اگر همه ی مدارک مرتبط را ارائه نکرده باشید افسر مربوطه دچار شک و تردید خواهد شد.می توان به این نتیجه رسید که صداقت نکته ی کلیدی برای پذیرفته شدن ویزایتان خواهد بود.در نظر داشته باشید که تمام مراحل را به درستی طی کرده و اطلاعات را همان طور که هست پر کنید.ازعوامل مهم دیگر پیوند خانوادگی در کشوری است که در آن جا زندگی می کنید ؛شما باید پیوند خانوادگی محکمی داشته باشید.

فرد متقاضی باید بتواندبه افسر پرونده ی خود این اطمینان را بدهد که طبق بند 12 قانون کانادا،شرایط تحصیلی در کشور مقصد را داراست.پس باید برنامه ی واضح و شفافی را در اختیار افسر مربوطه بگذارد و اطلاعاتش درخصوص با توانایی مالی کامل باشد.اکنون به این مسئله می پردازیم که اگر ما اقدامات لازم را انجام دادیم و ویزا کانادا ریجکت شد،حال باید چه کنیم؟درست است در ابتدا با شنیدن این خبر بسیار ناراحت خواهیم شد،اما همیشه راه حلی وجود دارد.شما فرصتی دوباره دارید و می توانید نامه ای کاملا رسمی ارسال کنید و خواستار بررسی مجدد پرونده ی خود شوید.ممکن است با این بازنگری با درخواست شما موافقت شود.

اما همه ی این مراحل باید کاملا در چهارچوب مشخصی انجام شود و دارای ضوابط و قوانینی می باشد.چون اگر نامه ی شما دارای ایراداتی باشد،نه تنها سفارت کشور مبدا به اعتراض شما رسیدگی نخواهد کرد بلکه نتیجه به طور قطعی منفی خواهد بود.شما در ابتدا باید دلایلی که ویزای شما ریجکت شده است را پیدا کنید و سپس در همان خصوص اعتراض کنید.           

اما این دلایل را از کجا بفهمیم؟شایان ذکر است که دلایل ریجک شدن درخواست شما توسط سفارت کانادا در ایمیلی که هنگام پر کردن اطلاعات مشخص نمودید،فرستاده خواهد شد.در این نامه همه چی کاملا مشخص است و اگر با دقت بررسی کنید می توانید مسیر،و راه اعتراض به درخواستتان را دریابید.پس از آن که منشا مشکلات را پیدا کردید،می توانید مجددا اقدام به رسیدگی پرونده ی خود کنید.

از چه زمانی می توانید اعتراض به رسیدگی پرونده را شروع کنید؟شما می بایست یک روز پس ازدریافت ایمیل توسط سفارت کانادا،اقدامات لازم را برای رسیدگی مججد پرونده خود انجام دهید.این بار شما باید این مراحل را با دقت بیشتری بگذرانید:نباید محدودیت زمانی در طی این روند داشته باشید و صبور بودن ازکارهای دیگری است که باید انجام دهید.اعلام نتیجه ی مجدد ممکن است طول بکشد و تنها کاری که ازدستتان برمی آید صبر کردن است.بیومتریک و انگشت نگاری مجددا باید انجام گیرد و هزینه ی مجدد ثبت نام و هزینه های مربوط به کارگزارنیز باید پرداخت شود.

منبع: ویزا کانادا

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهدی ترابی قطع یارانه آمدنیوز روح الله زم رستاخیز آذرآب اراک محمد حسین رستمی حسین فریدون شبنم نعمت زاده ویزای کانادا آژانس هواپیمایی سام سیر مهدی ترابی قطع یارانه آمدنیوز روح الله زم رستاخیز آذرآب اراک محمد حسین رستمی حسین فریدون شبنم نعمت زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۱۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

به گزارش جام جم آنلاین، محسن اسلامی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

دیگر خبرها

  • قاتل ۱۰۰ هزار دلاری دستگیر شد
  • مقام اول استان سمنان در اخذ ویزای تمتع/ اجرای طرح «خشت بهشت»
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های کانادا + فیلم
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟