Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@11:29:07 GMT

آذر آب چشم و چراغ صنعت ایران است

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۲۱۲۰

به گزارش خبرنگار ایلنا ، شریعتمداری افزود: در سال رونق تولید از همه ظرفیت ها وابزارهای لازم برای حل مشکلات ورفع موانع تولید برای رسیدن به حداکثر ظرفیت های تولید واشتغال استفاده خواهد شد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: استان مرکزی استان سرآمد در حوزه تولید و اشتغال است و بخش تولید این استان سهم ۳۰هزار میلیارد تومانی در تولید ناخالص ملی کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتمداری با بیان اینکه یکی از مهم ترین ویژگی‌های مهم در کشور، وجوه بالای اختیارات استانداران در استان‌ها است ، گفت:  توصیه می‌کنم به رؤسای سازمان‌های استانی که اقتدار استاندار را در استان به عنوان نماینده دولت و حکومت رعایت کنند و دستورات وی را اجرایی کنند.

وی تصریح کرد: در استان مرکزی ۲۷۳۹ واحد فعال داریم که  ۴۰ واحد در شرایط بحرانی اند و دو سه واحد مشکلاتشان سراسری شده است.

شریعتمداری افزود: صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و فلزی و ریلی قریب به ۳۰ هزار میلیارد تومان سهم درآمدی کشور را رقم می زنند و با وجود معادن بسیار، نمی توان گفت استان مشکل دارد.

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی افزود: مشکلات واحدهای بحرانی، مشکلات ساختاری است و ریشه اصلی آن واگذاری به اشخاص است آنچه مورد انتظار کارگران هپکو و آذرآب است مالکیت شرکت است و بدانید دولت برای آینده او و ادامه تولید فکر کرده است و در شرایط سخت اقتصادی، کار گران حداقل دستمزد کاری خود را دریافت می کنند.

وی با اشاره به اینکه باید درد کارگران را در شرایط بد احساس کنیم و گوش شنوای آنها باشیم، گفت: من روی ریل همراه کارگر نیستم اما در چارچوب قانون اعتراض کارگر را می شنوم، ما باید جامعه کارگری را مطمئن کنیم که در سال رونق تولید که حفظ اشتغال موجود مهم ترین هدف دولت است امنیت شغلی دارد.

شریعتمداری در بخش دیگری از سخنانش گفت: پرداخت یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با سود ۴ درصد و ۶ درصد در بسیاری حوزه‌ها، اقدام مثبتی در کشور برای اشتغال روستایی بوده است؛ این اقدام با نظارت در حال پیشرفت است و فرق آن با دوره های قبل نظارت است و منابعی که واگذار می شود حتما باید پشت آن اشتغالزایی باشد.

وی تصریح کرد:  فقط چند ماه فرصت برای فعالیت عملیاتی و اجرایی در دولت فعلی باقی مانده لذا باید حتما پالایشی در مجموعه برنامه ها و اقدامات انجام گیرد و عملکرد مثبتی در پایان این دولت ارائه دهیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: مجموعه تامین اجتماعی باید سالانه 120 هزار میلیارد پرداختی به اعضای تحت پوشش خود داشته باشد و باید در مقابل به همین میزان دریافت کند که این عدم پرداخت‌ها سبب بروز بدهی این صندوق شده است.

وی افزود: اینکه قوانینی وضع شود که از پرداخت مطالبات تامین اجتماعی ممانعت شود پایداری این صندوق نیز بحرانی و در نهایت ورشکست می‌شود، این قوانین ممانعت کننده از پرداخت‌ها سبب شده که این مجموعه آن گونه که باید نتواند خدمات ارائه دهد.

شریعتمداری تصریح کرد:به‌رغم وجود این حجم از سخت‌گیری‌ها در حوزه پرداخت مطالبات تامین اجتماعی همواره به میزان 12 هزار میلیارد تومان به مراکز بهداشتی و درمانی بدهی دارد، علاوه بر این نیز بدهی‌هایی به سیستم بانکی کشور نیز داریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در مورد بروز موارد ویژه در حوزه قوانین نسبت به رفع آن در سطح گسترده اقدام می‌کنیم، سران سه قوه در موارد ویژه وارد عمل شده و برجای قانون‌گذاران می‌نشینند و تلاش‌شان بر این است که در حوزه قانون‌گذاری بیشتر جنبه هماهنگی ایجاد کنند که به این سبب اگر مصوبات به سران سه قوه مرتبط بود اعلام شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی روز گذشته در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاه میرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاه میرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاه میرزایی افزود: توجه به مسئولیت اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاه میرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵ درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاه میرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

کد خبر 6087332 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • اسناد همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند