Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@08:51:37 GMT

بوی شهر در مناطق الحاقی به ساری احساس نمی شود

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۲۹۷۹

بوی شهر در مناطق الحاقی به ساری احساس نمی شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیجان شمشیربند عصر دوشنبه در جلسه شورای شهر ساری با اظهار اینکه حدود یک ماه از دوران مدیریت شهردار جدید می گذرد و باید ساماندهی و سازماندهی نیروهای شهرداری صورت گیرد اظهار داشت: هرگونه جابجایی در شهرداری باید در عمل خروجی داشته باشد و خروجی هم به معنای منفعت عمومی برای شهروندان است و امیدواریم این جابجایی اثرات خود را به جا گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیران گذشته شهرداری نباید راکد و ساکت بمانند زیرا سرمایه های اجتماعی شهرداری هستند و باید از مدیران قبلی شهرداری استفاده شود.

وی ادامه داد: همچنین فاز عملیاتی پروژه های عمرانی شهر ساری باید به شورای شهر اعلام شود تا شاهد اقدامات  مهم و بزرگی در شهر ساری باشیم.

رئیس شورای شهر ساری تصریح کرد: پروژه های دارای اولویت همچون نیروگاه زباله سوز می بایست در اولویت اول شهرداری قرار گیرد تا بتوانیم پاسخگوی مطالبات شهروندان و مدیران استان باشیم، همچنین پل کابلی یکی دیگر  از پروژه های مهم شهر است که با افتتاح این پروژه ترافیک شهری کاهش پیدا می کند.

شمشمیر بند یادآور شد: توجه ویژه به مناطق الحاقی که به نوعی به شهرداری تحمیل شد باید در دستور کار قرار گیرد و هیچ تحولی در این مناطق صورت نگرفته است و بوی شهر در مناطق الحاقی احساس نمی شود.

وی با بیان اینکه در جابجایی مدیران شهری اعضای شورای شهر هیچ نقشی ندارند و از نظر قانونی شورای شهر هیچ نقش و ارتباطی در انتصابات شهری ندارند مگر اینکه مورد مشورت و مشاوره قرار گیرند گفت: اعضای شورای شهر امین و مشاور شهردار هستند.

کد خبر 4752503

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر ساری شهرداری ساری اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین قزوین گرگان سانحه تصادف شیراز شهرکرد موکب مرز شلمچه رادیو اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • واکنش سخنگوی شورای شهر قم به انتقادات از سفر مدیران شهری به اروپا
  • نظام مسائل نواحی شهری قزوین با حضور مدیران مناطق پیگیری می‌شود
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • احداث قطعه اصحاب شهدا در بجنورد
  • ایجاد قطعه اصحاب شهدا در بجنورد