Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان با بیان اینکه تکلیف مسئولان است که به نخبگان توجه ویژه داشته باشیم، گفت: باید از ظرفیت نخبگان در حوزه‌های تصمیم‌گیری برای کشور استفاده شود. ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۹ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید‌محمدرضا میرصفدری بعد از ظهر امروز در آئین تودیع حسن ختن لو رئیس سابق بنیاد نخبگان استان همدان و معارفه حمید بلالی سرپرست بنیاد نخبگان استان همدان اظهار داشت: نمی‌گویم ما مسئولان بی توجه بوده‌ایم و یا به نخبگان فکر نکرده‌ایم، بلکه شاید با توجه به مسائل کشور فرصت نشده است تا به نخبگان کشور به طور شایسته بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تکلیف ما مسئولان است که به نخبگان توجه ویژه داشته باشیم، افزود: دیگر فرصت آزمون و خطا نیست و پس از گذشت 40 سال از انقلاب باید از ظرفیت نخبگان در حوزه‌های تصمیم گیری برای کشور استفاده و نقش آن‌ها را پررنگ‌تر کرد. 

امکان اثرگذاری نخبگان در کشور مهیا نیستلرستان|بنیاد ملی نخبگان به دانشجویان تازه وارد صاحب استعداد برتر تسهیلات می‌دهدخروج نخبگان از کشور "نزولی" شد + آمار تفکیکی

 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان گفت: موضوع بودجه‌های بدون نفت و توجه به توانمندی داخلی توفیق اجباری است که بتوانیم به این طیف از جامعه یعنی دانش‌آموختگان و نخبگان توجه بیشتری کنیم. 

میرصفدری بیان کرد: این تکلیف به عهده مسئولان است که از نخبگان که سرمایه‌های اجتماعی هستند به خوبی استفاده کنند. 

سرپرست بنیاد نخبگان استان همدان در این مراسم با اشاره به اینکه در حوزه دانش‌آموزی ظرفیت بسیار بالایی در استان وجود دارد، اظهار داشت: طرح دوست علمی را به جدیت پیگیری می‌کنیم و خلاهای این طرح را برطرف می‌کنیم. 

حمید بلالی با بیان اینکه جایزه‌های استانی و ملی می‌تواند باعث تشویق نخبگان شود، افزود: موضوع مربوط به امور خیریه، یکی از نقاط ضعف ماست و می‌طلبد خیران ما را یاری دهند.

وی با تأکید بر اینکه بودجه خیریه بنیاد نخبگان استان فارس چند برابر بودجه‌ای بوده که برای بنیاد نخبگان تعیین شده است، گفت: بدون کمک و هم‌افزایی نمی‌توان کار را پیش برد. 

انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • معرفی مدیر بنیاد مسکن کبودراهنگ
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فرسوده در بویین زهرا
  • لزوم توجه بیشتر به مقاوم سازی بافت فروسوده در بویین زهرا
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • همدان در میان 7 استان برتر آبرسانی روستایی
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم