Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: الکترونیکی شدن قراردادها و شکایت‌ها از برنامه‌های اولویت‌دار این وزارتخانه است که تا کنون 18 زیر برنامه در این خصوص اجرایی شده است.

به گزارش برنا از اراک ، محمد شریعتمداری شامگاه  در نشست صمیمی با تشکل‌های کارگری و کارفرمایان استان مرکزی در اراک افزود:  با بهره برداری از سامانه ثبت قراردادها و شکایت‌ها تمامی قراردادها در آن ثبت شده و امکان انعقاد قرارداد سفید امضا بین کارفرمایان و کارگران از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت:  کارگران همواره جامعه هدف دشمنان اسلام و کشور بوده اند ولی این قشر با حضور در صحنه های مختلف نظام و اهدای شهدا دین خود را به کشور و نظام ادا کرده اند.

شریعتمداری افزود: تمامی توافق ها و تصمیمهای مسئولان استان مرکزی در زمینه بازنشستگی شرکتهای آذر آب و هپکو مورد تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و این وزارتخانه با آن موافق است.

وی با یاد آوری مشکلات شرکت هپکو خاطرنشان کرد: بهترین راه حل رفع مشکلات این شرکت، راه حلهای ارائه شده از سوی کارگران آن است که اگر  به درستی شنیده و رفع می شد اکنون این واحدها با این مشکلات روبه رو نبودند.

شریعتمداری سرعت در واگذاری شرکتهای تولیدی را از جمله مهمترین عوامل بروز مشکل برای این واحدها دانست و اظهار داشت: کشوری که در طول مدت ۴۰ سال گذشته زیر بار ظلم و ستم هیچ کشوری نرفته است و همواره مستقل عمل کرده نباید در واگذاری شرکتهای تولیدی به روش سوئیس عمل می‌کرد.

وی با بیان اینکه  شرکت آذرآب اراک یک صنعت، صنعت ساز برای کشور بوده و واگذاری این شرکت باید با فکر و تدبیر انجام می شد، افزود: علاوه بر مسائل مالی و بیمه، اطمینان از مالکیت شرکت آذر آب و هپکو از جمله مهمترین خواستههای کارگران این شرکت ها است زیرا این مهم افزایش آرامش در آنها را به همراه داشته و کارگران می توانند در محیط آرام به امر تولید بپردازند.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: وجود تحریم های دشمنان علیه کشور و محدودیت در واردات ماشینآلات، باید به یک فرصت برای شرکت هپکو و آذرآب  تبدیل شده و با وجود این محدودیتها آنها تباید با مشکل تولید مواجه باشند.

وی ادامه داد: اکنون در شرکت هپکو بدهی در پرداختها وجود ندارد و این کمترین کار برای کارکنان این شرکت بوده و باید ایجاد کار و تولید برای آن در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

و  در نشستی با وزیران  صمت و کشور مشکلات کارگران  پیگیری میشود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یاد آورشد: امسال ۳۶ و پنج دهم درصد به حداقل حقوق ها افزوده شد که این افزایش در تاریخ بی سابقه بوده است.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: اکنون بر اساس آمارهای موجود تورم در کشور کنترل شده و این مهم به معنای آن است که سرعت افزایش قیمتها کنترل شده است.

وی یاد آور شد: اکنون ۷۵ درصد حقوق بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری توسط دولت و ۲۵ درصد توسط صندوق پرداخت می شود و برای جلوگیری از ایجاد این مشکل در سازمان تامین اجتماعی نیاز است سهم کارفرما و کارگری به آن پرداخت شود.

 

بیشتر بخوانید: دانشگاه امروز بیش از هر زمان دیگر باید تکلیف محور و هدفمند فعالیت کند اجرای هم زمان چندین طرح جهت گشایش اشتغال در سراسر کشور

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه صنعت کار و رفاه اجتماعی مشکلات وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • پیگیر لایحه امنیت شغلی کارگران هستیم | با تهدید‌ها و تحریم‌ها نمی‌توانند ملت را متوقف کنند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو