Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه بگفت: گام چهارم طراحی شده و سایر موارد و اقدامات توسط شورای ویژه تصمیم گیرنده در حال جمع‌بندی است.

آرش خلیل خانه/

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه اقدامات و برنامه‌های اعلام شده از سوی سازمان انرژی اتمی در مورد رآکتور اراک و رونمایی و به‌کارگیری سه نسل جدید از سانتریفیوژها، بخشی از گام چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران است، گفت: گام چهارم طراحی شده و سایر موارد و اقدامات توسط شورای ویژه تصمیم گیرنده در حال جمع‌بندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید عباس موسوی در این باره ادامه داد: امیدواریم کار به گام چهارم نکشد و اروپایی‌ها تعهدات و قول‌هایی را که داده‌اند، انجام دهند و در روزهای آینده شاهد تحرک و اقدام ویژه‌ای باشیم و اگر این‌گونه نشود، ایران آماده برداشتن گام بعدی است.

موسوی در نشست خبری روز گذشته خود به تحولات منطقه هم اشاره کرده و در خصوص استمرار حضور ارتش ترکیه در سوریه خاطرنشان ساخت: حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه باید محترم شناخته شود و دغدغه‌ها باید از طریق راه حل مسالمت آمیز بر طرف شود که توافق آدانا از این دست است. وی با بیان این مطلب که جمهوری اسلامی از ابتدای بحران سوریه نشان داد که خواستار گفت‌وگو میان همه طرف‌ها و کاهش تنش است، تصریح کرد: پس از تهاجم ترکیه به شمال سوریه نیز ایران تمام تلاش خود را کرده است و ضمن مخالفت با این اقدام بر این موضوع تأکید دارد که تهاجم نظامی راه حل مشکلات در منطقه نیست. رفت و آمدها، تماس‌ها و دیدارها میان ما و دیگر کشورهای منطقه ادامه خواهد یافت تا اقدامات نظامی متوقف شده و همه را به دیپلماسی و گفت‌وگو دعوت می‌کند.

همکاری بحرین با رژیم صهیونیستی مایه تأسف است

سید عباس موسوی در ادامه به تحرکات دستگاه دیپلماسی کشور هم اشاره کرده و اظهار داشت: طی این مدت ۱۰ مورد هیئت سیاسی به کشور آمده و این هفته رئیس جمهور برای شرکت در اجلاس عدم تعهد به باکو سفر می‌کند و فرستاده دولت چین هم احتمالاً فردا به تهران سفر کرده و درباره مسائل منطقه با مقامات کشور گفت‌وگو خواهد کرد. سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد کنفرانس امنیتی منامه و مشارکت رژیم صهیونیستی در بحرین که هدف آن مقابله با نفوذ ایران در خلیج‌فارس عنوان شده است، گفت: بسیار جای تأسف دارد که کشور مدعی اسلامی بودن که شاهد تجاوز و کودک کشی رژیم اسرائیل است، دست به عادی سازی روابط با این رژیم بزند. ما این حضور را محکوم می‌کنیم، ضمن اینکه هدف نشست را غیرواقعی می‌دانیم و آن‌ها نمی‌توانند با نفوذ تاریخی ایران مقابله کنند.

FATF را اجرا نکنیم خودتحریمی کرده‌ایم

موسوی با بیان اینکه آنچه در مسئله «برجام» شاهدیم گره زدن تصمیمات اروپایی‌ها به اجازه برادر بزرگ‌تر آن‌هاست، تصریح کرد: ما در یک سال و نیم، مذاکرات و گفت‌وگوهایی داشتیم و تعهدات خود و آن‌ها را یادآوری کردیم. ما اعلام کردیم بین حقوق و تکالیف ایران باید توازنی باشد که این توازن هم پس از خروج آمریکا از توافق به هم خورده است. وی با اشاره به اینکه اروپایی‌ها تعهدات یازده گانه‌ای برای جبران خروج آمریکا داده‌اند که تاکنون به نتیجه نرسیده است، افزود: ما فکر می‌کردیم آن‌ها اراده ندارند، ولی حالا شاهدیم که توان آن را ندارند و این خوب نیست که اروپایی‌ها که داعیه دار هستند از اجرای تعهدات خود بازمانند. ما تا اجرای تعهدات آن‌ها به انجام گام‌های کاهشی در برجام ادامه می‌دهیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره تمدید FATFنیز عنوان داشت: موضوع FATF با وجود روشنگری‌هایی که وزارت‌خارجه و سایر نهادها انجام داده‌اند، اما هنوز سوء تفاهماتی وجود دارد. هرچند ما دیده‌بان هستیم و متولی، وزارت امور اقتصاد است. موسوی با بیان اینکه برخی از ناراحتی‌ها و نگرانی‌ها حاصل سوء برداشت‌هاست، تأکید کرد: بانک‌های ایرانی اکنون به برخی از ملزومات این کنوانسیون عمل کرده است. اگر ما اجرا نکنیم خودمان دست به خودتحریمی زده‌ایم. امیدواریم بدون پیش‌داوری و در راستای منافع ملی مجمع تشخیص تصمیم بگیرد.

ابعاد بازداشت روح الله زم مشخص می‌شود

سید عباس موسوی همچنین در خصوص بازداشت روح الله زم، اعلام کرد: در روزهای آینده ابعاد این موضوع مشخص می‌شود. بازداشت این عنصر خرابکار کار خوبی بوده و او به ارتباط با نهادهای اطلاعاتی خارجی اعتراف کرده است. موسوی ادامه داد: او یک عنصر خرابکار و ضد امنیت ملی بوده که از اقدامات وی می‌توان به تهییج مردم در آشوب ۹۶ اشاره کرد؛ فرانسوی‌ها هم موضع اولیه گرفته‌اند، ولی باید فرصت داد تا نیروهای اطلاعاتی زوایای این موضوع را مشخص کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص تلاش‌ها برای آزادی ایرانیان در خارج از کشور نیز گفت: این تلاش‌ها در حال انجام است. بازداشت‌های آمریکا محکوم است؛ چرا که یک نوعی گروگانگیری بوده و هیچ مبنای حقوقی ندارد. موسوی با تأکید براینکه ما آزادی بی‌قید و شرط آن‌ها را خواستاریم و تلاش حقوقی در این زمینه می‌کنیم، تصریح کرد: برخی اوقات آن‌ها خواستار آزادی متهمان امنیتی هستند که این موضوع در روال حقوقی خود است، ولی مورد قبول ما نیست که آزادی شهروندان بی‌گناه ایرانی در قبال جاسوسان زندانی قرار گیرد و آن‌ها مطالبه آزادی داشته باشند.

20 تبعه ایرانی در بازداشت غیرقانونی آمریکا

موسوی درباره سالگرد بازداشت سلیمانی، محقق ایرانی در آمریکا، تصریح کرد: حدود ۲۰ نفر از اتباع ایران به اتهام واهیِ دور زدن تحریم آمریکا که بارها اعلام کرده‌ایم غیر قانونی است، در بازداشت بوده و این کار چیزی جز گروگانگیری نیست. وی گفت: ما پیغام‌های زیادی به طرف آمریکایی داده‌ایم که آقای سلیمانی از شرایط خوب درمانی و بهداشتی و انسانی برخوردار نیست و امیدواریم به زودی این مشکلات حل شده و او آزاد شود. سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید براینکه هیچ محکمه ای اقدامات آنان را تأیید نمی‌کند و وزارت خارجه از همان ابتدا با محکوم کردن اقدامات، رایزنی برای آزادی آن‌ها را انجام داده است، اظهار داشت: ما فهرستی را برای مبادله و آزادی ارائه کرده و امیدواریم اگر حسن نیتی باشد، آزادی آقای سلیمانی و دیگر عزیزان را شاهد باشیم.

گفت‌وگو راه حل نهایی مشکلات افغانستان

وی با بیان اینکه ایران از افغانستان یکپارچه و دولت قانونی این کشور حمایت می‌کند، گفت: ما هیچ موضع یکجانبه و حمایت‌گرایانه از گروهی نداریم. راه حل نهایی افغانستان همان‌طور که ایران بارها گفته، گفت‌وگوی همه طرف‌های افغانی است. وی درباره اعزام دو ناو نظامی ژاپن به خلیج فارس نیز اظهار داشت: ما از این موضوع اطلاع داشته و باید بگویم که روابط خوبی میان توکیو و تهران برقرار است. ما با دید مثبتی به این اتفاقات نگاه کرده و از آن استقبال می‌کنیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سخنگوی وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود

جنبش جهانی دانشجویی حمایت از فلسطین در حالی وارد سومین هفته اعتراضی خود می‌شود که تا این لحظه نزدیک به ۳۰۰۰ دانشجو توسط پلیس آمریکا در ایالات متحده دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو- سعید جلیلی: جنبش جهانی دانشجویی حمایت از فلسطین در حالی وارد سومین هفته اعتراضی خود می‌شود که تا این لحظه نزدیک به ۳۰۰۰ دانشجو توسط پلیس آمریکا در ایالات متحده دستگیر شده‌اند.

اگرچه این حرکت در آغاز از دانشگاه کلمبیا آغاز شد، اما در روز‌های اخیر، نزدیک به دویست مرکز آموزش عالی شاهد تظاهرات گسترده ضدصهیونیستی بوده است و گسترده اعتراضات از ایالت‌های آمریکا فراتر رفته و کشور‌های مختلف اروپایی را نیز در بر گرفته است.

در ایران و سایر کشور‌های منطقه نیز جامعه دانشگاهی پای کار آمده و از این جنبش آزادی‌خواهانه اعلام حمایت می‌کنند.
به همین منظور گفت‌وگویی داشتیم با حجت الاسلام و المسلمین امیر شعبان جولا، فعال سابق دانشجویی و طلبگی، تا ابعاد این جنبش را بهتر بررسی کنیم.

 

آغاز از کلمبیا

جولا با بیان اینکه موج اعتراضات از دانشگاه کلمبیا آغاز شد که وظیفه تربیت مدیران آینده آمریکا را دارد، گفت: آغاز اعتراضات از دانشگاه خاص کلمبیا مثل این است که دانشگاه امام صادق (ع) بشود کانون شورش علیه جمهوری اسلامی!

وی افزود: داخل دانشگاه سکوی پرش تشکل دانشجویی است، نباید تصور کنیم کنش ما محدود به داخل دیوار‌های دانشگاه است. اتفاقا کنش در داخل دانشگاه بستر مناسبی دارد برای رسانه‌ای شدن و الگوگیری.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


جولا گفت: یکی از مشاورین اوباما گفت دانشجویانی که در آمریکا اعتراض می‌کنند نیرو‌های نیابتی ایران هستند و ایران پشت پرده این قصه است. نه به این معنی که ایران مزدورانی آنجا دارد بلکه به این معنی که انقلاب اسلامی ایران یک حرف نو آورد که دنیا تشنه آن بود و خیلی زود فراگیر شد. از اولین‌جا‌هایی که این حرف داخلش تجلی پیدا کرد، اندیشه مقاومت و مسئله فلسطین است.

 

به سوی  تقابل تمدنی

جولا با بیان اینکه ملت‌ها دارند با ایران همراه می‌شوند، گفت: یک تقابل تمدنی بین ایران و آمریکا وجود دارد که از آن طریق ایران پشت اعتراضات آمریکاست. این در دنیا اتفاقی نو است. در سند امنیت ملی آمریکا دشمنان درجه یک ایالات متحده؛ روسیه، چین و ایران هستند. رقابت روسیه با آمریکا در عرصه نظامی و رقابت چین در عرصه اقتصادی است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی گفت: اندیشه و نگاه تمدنی ایران، آمریکا را می‌ترساند وگرنه بودجه نظامی ایران یک صدم آمریکاست. به لحاظ اقتصادی هم نباید رقیب ترسناکی باشیم. امروز که دانشجویان در آمریکا تحت سرکوب هستند ما باید آزادی را به آنها نشان دهیم که می‌توانیم از مظلومان و کرامت انسان دفاع کنیم.

 

جولا افزود: اگر می‌خواهیم حرکت دانشجویان منجر به یک ثمره تمدنی شود و آمریکا دوباره موج را کنترل نکرده که تمام شود، تقابل را باید به لایه تمدنی برد و به چند نامه، بیانیه و تجمع قانع نشد.

 

دروغ بزرگ لیبرال دموکراسی

شعبان جولا با توضیح اینکه ادعای لیبرال دموکراسی آمریکا یک دروغ است، گفت: لیبرالیسم تا جایی است که به خط قرمزهای آنها نزدیک نشود، یعنی بروید فساد و فحشا کنید. عملا انتخابات آزادی وجود ندارد و تمام رسانه‌ها تنها دو تا حزب را پوشش می‌دهند و بقیه هیچ امکانی برای رساندن صدایشان ندارند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

وی ادامه داد: نامزد انتخابات ریاست جمهوری از حزب سبز، در تظاهرات حمایت از فلسطین دستگیر شد. مردم باید بین «حامی اسرائیل» و «حامی اسرائیل» یکی را انتخاب کنند! همانطور که استعمار در طول تاریخ شکل‌های مختلفی به خودش گرفت، استبداد هم این فرایند را طی کرده. در گذشته با باتوم و فشار سخت و امروز در سرچشمه سعی می‌کنند سرکوب کنند. استبداد یعنی حق آگاهی را از جوان‌ها می‌گیرند. تا وقتی آگاهی نباشد، مطالبه‌ای وجود ندارد که سرکوب شود.

 

نهادهای بودجه‌بگیر در مسئله فلسطین کجا هستند؟!

شعبان جولا گفت: دغدغه اصلی جنبش دانشجویی ما فلسطین نبود و با موج‌های رسانه‌ای که از ۱۵ مهر تا امروز درست می‌شد، مثل حمله به بیمارستان المعمدانی، دوتا کار می‌کرد و دغدغه باز می‌خوابید! برنامه جنبش دانشجویی برای فلسطین چه بود؟ هیچ! این رسانه‌زدگی یک مشکل است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سلب حق وتو

وی با بیان اینکه کمپین بین‌المللی سلب حق وتو آمریکا یک حرکت تمدنی مقابل غرب است، گفت: سازوکار شورای امنیت معیوب است. کنش دانشجوی آمریکایی مقطعی است و ممکن است فردا این جنبش کاملا با سرکوب‌های دولت بخوابد. دغدغه دانشجوی ایرانی باید از بین رفتن تمدن غرب باشد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

جولا افزود: تنها مانع برای آمریکا که طرح‌های شورای امنیت را وتو نکند، آبروی اجتماعی بود. ما چرا فشار افکار عمومی را فعال نکردیم؟ باید از این جنبش برای ساخت نظم جدید جهان استفاده کرد. چندین قطعنامه را آمریکا با تک رای منفی به نفع اسرائیل وتو کرد. شعارهای جمهوری اسلامی را نماینده روسیه و چین در سازمان ملل مطرح کردند. این یک بی‌آبرویی بزرگ برای آمریکاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی بیان کرد: حجم ترس و وحشت اسرائیل و آمریکا از این تجمعات دانشجویی با ترس بعد از هفتم اکتبر قابل مقایسه است. در عصر امروز که استبداد نو حاکم شده و استبداد خود را از طریق غفلت مردم پیش می‌برند، ابزار اصلی شما آگاهی است. 

 

جولا گفت: تا اسم از مقاومت می‌آید همه اسامی موشک‌ها را فهرست می‌کنند. موشک سرجای خود اما منِ دانشجو و مؤذن جامعه کارم چیست؟ عملیات وعده صادق بعد از روز قدسی که مردم به خیابان آمدند و با قدرت فریاد زدند صورت گرفت. 

 

وی افزود: رهبری بر ایجاد ارتباط میان دانشجویان با جنبش‌های دانشجویی دیگر کشورها تاکید داشتند اما متاسفانه ما این کار را نکردیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی فیلم کامل برنامه مشاهده از آپارات

دیگر خبرها

  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • عکس| امید نورافکن پیش از اقدام جنجالی علیه پرسپولیس
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • لفاظی وزیر دفاع انگلیس در واکنش به تحریمش از سوی ایران