Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار یزد در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به تاکید رئیس جمهوری بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق در حوزه کاهش اعتیاد، بر ضرورت اولویت‌بندی طرح‌ها و برنامه‌های استان در رابطه با مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از یزد، پنجمین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به ریاست "محمدعلی طالبی" و با حضور "احمد تر‌حمی" معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و دبیر و اعضای این شورا در سالن زنده یاد حمیدیا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد در این نشست با اشاره به تاکید رئیس جمهوری‌ در ستاد مبارزه با مواد مخدر در رابطه با ضرورت برنامه ریزی دقیق در حوزه اعتیاد و ثمربخشی این برنامه‌ها با توجه به تهدیداتی که در مورد مواد مخدر و روانگردان ها وجود دارد، بر ضرورت اولویت بندی طرح ها و برنامه های استان در رابطه با مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.

"محمدعلی طالبی" ادامه داد: در این مسیر لازم است از تجربیات سایر کشورها به ویژه کشورهایی که در حوزه کنترل و کاهش مواد مخدر و آسیب‌های ناشی از آن موفق بوده اند، استفاده و با یک برنامه ریزی دقیق در حوزه مبارزه با مواد مخدر با جدیت بیشتری ورود پیدا کنیم.

عالی ترین مقام اجرایی استان افزود: در بحث ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر و بی‌خانمان نیز لازم است به این موضوع توجه شود که انجام دقیق و درست این طرح برای حیثیت کشور بسیار مهم است و در استان یزد نیز با توجه به اینکه به ثبت جهانی رسیده و شهری توریستی می باشد باید برای امنیت روانی و فرهنگی گردشگران پاک‌سازی چهره شهر با جمع آوری متکدیان خارجی و معتادان بی‌خانمان و متجاهر صورت گیرد.

"طالبی" با اشاره به تدوین سند ائتلاف استانی تحول نظام مدیریت و ساماندهی معتادان بی خانمان و متجاهر در این نشست، خاطرنشان کرد: این سند بر روی ساماندهی معتادان بی خانمان و متجاهر متمرکز شده است که ‌نبود آن را در جلسات قبل نیز احساس می کردیم، در این حوزه نیاز به هماهنگی و ائتلاف بین دستگاه های مختلف داریم و اگر این سند هم در اجرا دارای اشکالاتی می باشد لازم است آن را به ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر کشور منعکس کنیم.

‌استاندار یزد در پایان از اداره کل آموزش و پرورش استان نیز خواستار اجرای ‌دقیق طرح یاری‌گران زندگی و ارائه گزارش آن در جلسه آینده شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان شد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ‌استان نیز در این نشست گفت: اجرای طرح یاری‌گران با هدف جلب همکاری مردم و تشکل‌ها و همراهی دستگاه‌ها در مبارزه با مواد مخدر اجرا می‌شود.

"سیدمصطفی کرباسی" افزود: اجرای این طرح ملی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به استان‌ها ابلاغ شده و درمان معتادان و صیانت از خانواده‌های آن‌ها از اهداف طرح است.

‌کرباسی ادامه داد: در اجرای این طرح برای هر دستگاه، راهبردهای مشخصی تعریف شده و زمان اجرای آن از مهر ماه‌ ‌سال جاری تا پایان برنامه توسعه ششم مشخص شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ‌استان در پایان خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم نهاد ‌استان نیز باید در قالب این طرح  در راستای مبارزه با مواد مخدر حمایت شوند.

گفتنی است در این نشست "فرجام فاضلی" فرماندار شهرستان خاتم و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان گزارشی از اقدامات و برنامه های انجام شده در رابطه با کاهش اعتیاد و جمع آوری معتادان متجاهر در خاتم ارائه داد.

بیشتر بخوانید: "دبیرشورای مبرزه با مواد مخدراستان "برای کارخودوقت گذاشت/مبارزه با مواد مخدر نیازمند عزم ملی و استانی است صدا و سیمای خوزستان باید فعالیت خود را در خصوص برنامه های مبارزه با مواد مخدر بیشتر کند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتیاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف کار انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم بیرجند، درمیان و خوسف قرار دارد، علی مولوی حقیقی است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

طبق گفته مقام معظم رهبری مجلس جدید آرایش متفاوتی از مجلس گذشته خواهد داشت. به اعتقاد من برخی مستقل خواهند بود و برخی با وابستگی به یک جریان خاص وارد مجلس می‌شوند ولی در مجموع جناح بندی و طیف بندی بین جریان‌های انقلابی خواهد بود.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد چیست؟

به نظر من تلاش برای حفظ امنیت و آرامش داخلی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم و اشتغال و … یک اولویت است که مجلس در این زمینه باید اقدام انقلابی انجام دهد. وقتی رهبر معظم انقلاب اسلامی راهکار برون رفت از مشکلات اقتصادی را حضور مردم در این عرصه می‌دانند مجلس نیز باید راهکارهایی در این زمینه تدوین کند. و در هر حال معیشت مردمی بی شک یک اولویت است.

باتوجه به اقدامات دفاعی ایرانی در مواجهه با رژیم صهیونیستی حمایت تمام و کمال از نیروهای نظامی کشور برای مجلس یک اولویت است.


*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به کارنامه مدیریتی و اجرایی در حوزه امنیتی و اشرافیت به شرایط کشورهای همسایه و برخی دیگر از کشورها اولویتم عضویت در کمیسیون امنیت ملی است هر چند در کنار آن توجه ویژه به مسائل معیشتی مردم خواهم داشت.


*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟

به نظرم ناپایداری در ثبات مدیریتی یکی از مشکلات خراسان جنوبی است و کوتاه بودن طول مدیریت در رده‌های میانی از یک طرف و در برخی موارد ناپختگی و ناکارآمدی مسئولین موجب شده که مشکلات به سرعت مرتفع مشوند.

کد خبر 6079687

دیگر خبرها

  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • دستبند پلیس بر دستان فروشندگان مواد مخدر در آبادان