Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان گفت: خیرین از سال ۸۸ تاکنون، ۳۸ میلیارد تومان به بخش‌ سلامت استان کمک کرده‌اند. ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

مهدی علی مسیمر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با بیان اینکه «شناسایی نیازها با کمک مؤسسات درمانی یکی از اهداف مجمع خیرین سلامت است، اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون، 20 مورد اقلام و تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی به ارزش 5 میلیارد ریال به مجمع خیرین سلامت استان کمک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در یک ماه اخیر نیز سه قلم تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی به همت خیرین سلامت به بیمارستان توحید و بعثت سنندج اهدا شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان گفت: این اقلام شامل یک دستگاه ماشین دیالیز ژاپنی به ارزش 3 میلیارد ریال به بخش دیالیز بیمارستان توحید، یک دستگاه نبولایزر و متعلقات آن به ارزش 120 میلیون ریال به اورژانس کودکان بیمارستان بعثت و یک دستگاه آب‌سردکن، آب‌گرم‌کن دوکاره به بخش انکولوژی بیمارستان توحید به ارزش 30 میلیون ریال است.

وی با بیان اینکه این تجهیزات توسط سه خیر سنندجی که سابقه کمک به مجمع خیرین سلامت استان را دارند، اهدا شد، عنوان کرد: در حال حاضر بیشتر نیازمند کمک در حوزه تهیه تجهیزات تشخیصی از جمله سی‌تی‌اسکن، آندوسکوپ و وسایل آزمایشگاهی هستیم.

مسیمر خاطرنشان کرد: امسال به همت خیرین سلامت و افزایش ماشین‌های دیالیز اهدایی، نوبت پذیرش بیماران از 4 نوبت به سه نوبت تقلیل پیدا کرده و با آغاز فصل سرما، کودکان با مشکلات تنفسی مراجعه‌کننده به اورژانس نیز برای دریافت خدمات در وضع مطلوب‌تری قرار می‌گیرند.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان با بیان اینکه همواره توسعه و ترویج مشارکت خیرین در کمک به کاهش آلام دردمندان جامعه از طریق تأمین منابع و امکانات مورد نیاز بخش سلامت دنبال می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر دستگاه‌های دولتی توانایی تهیه امکانات و تجهیزات را ندارند و این امر مستلزم خیرخواهی و کمک خیران است.

36 پروژه بهداشتی و درمانی مجمع خیرین سلامت خراسان جنوبی احداث می شودکمک مردمی 400 میلیارد تومانی به مجمع خیرین سلامتمجمع خیرین علم و فناوری استان اردبیل راه‌اندازی می‌شود

افتتاح پایگاه بهداشتی در روستای مرزی شهرستان بانه

وی در بخشی دیگر از سخنان خود از افتتاح پایگاه بهداشتی در روستای کوپیچ علیا شهرستان مرزی بانه خبر داد و افزود: عملیات ساخت این پروژه از سال گذشته آغاز شده و هم‌اکنون دارای 98 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان بیان کرد: این پایگاه سلامت با زیربنای 150 متر و در زمینی به مساحت 395 مترمربع ساخته ‌شده و شامل تمام خدمات بهداشتی و درمانی از جمله اتاق مامایی، تزریقات، داروخانه، اتاق پزشک و واکسیناسیون، بهداشت محیط، مراقبت‌های مادران و کودکان و مبارزه با بیماری‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 5 میلیارد و 435 میلیون و 500 هزار ریال اعتبار برای ساخت این پایگاه بهداشتی هزینه شده که پس از تهیه تجهیزات، استقرار نیروهای پزشکی، بهداشتی، خدماتی و افتتاح به یکهزار و 150 نفر خدمات ارائه می‌دهد.

مسیمر یادآور شد: خیرین از سال 88 تاکنون، 38 میلیارد تومان به بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی جهت اجرای طرح‌های عمرانی، درمانی و خدماتی، تهیه زمین، تجهیزات پزشکی و مصالح ساختمانی کمک کرده‌‌اند.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کردستان افزود: از ابتدای امسال تاکنون، 7 میلیارد تومان از سوی خیرین به این مجمع کمک شده که 2 میلیارد تومان آن اجرایی و 5 میلیارد تومان آن نیز تعهد شده است.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برنامه‌های هفته سلامت با مشارکت مردم در حال اجراست، گفت: تقویت خدمات بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی در حاشیه شهر‌ها، اجرابی برنامه سلامت با رویکرد کارآفرینی، خود مراقبتی با محوریت ارتقای سطح زندگی سالم در جامعه، ارتقای نظام مدیریت بیماری بویژه کنترل بیماری‌ها نوپدید و بازپدید، و توسعه زیرساخت‌های بهداشتی بهداشتی در ارائه خدمات بهداشتی از جمله راهبرد‌های برنامه‌های هفته سلامت است.
دکتر واعِظ افزود: ارتقای سلامت و حوزه بهداشتی در سطح منطقه بویژه در شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر و توسعه سلامت در خانواده از دیگر راهبرد‌ها و برنامه‌های هفته سلامت است که با مشارکت مردم انجام می‌شود.
یکم تا هفتم اردیبهشت بعنوان هفته سلامت نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • افتتاح ۲ طرح بهداشتی در جوین
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان