Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – فاطمه اکبرخانی؛ افروز بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادآنلاین درباره موضوع افزایش سرمایه صندوق ضمانت صادرات و تبدیل سرمایه از ریالی به ارزی اظهار کرد: این موضوع از سه طریق در حال پیگیری است؛ افزایش سرمایه صندوق هم از طریق شورای عالی صادرات پیگیری می‌شود و اخیرا نیز در کمیته کارشناسی این شورا مطرح و به اتفاق آراء تصویب شده است، در این راستا هم نماینده بانک مرکزی و هم نمایندگان بخش خصوصی بر ضرورت افزایش سرمایه صندوق تاکید نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از طریق طرح موضوع در جلسات سران قوا و نیز هیات وزیران نیز  در حال پیگیری موضوع هستیم .

بهرامی تاکید کرد: در ضرورت افزایش سرمایه صندوق به دلیل افزایش تعهدات، عملکرد و ریسک های ناشی از تحریم اتفاق نظر وجود دارد همچنین با توجه به ارزی بودن مقوله صادرات و اینکه بیش از ٩٠ درصد تعهدات صندوق ارزی است، در تبدیل سرمایه از ریال به ارز اتفاق نظر وجود دارد و در حال حاضر صرفا محل تامین منابع مورد بحث است که آن هم به زودی تعیین تکلیف خواهد شد.

 او همچنین در بخش دیگر این گفت‌وگو درباره عمده مشکلات صادراتی کشور توضیح داد: در حال حاضر محدودیت‌های نقل و انتقالات بانکی به دلیل تحریم ها یکی از موانع است البته من معتقدم ما تحریم را دور نمی‌زنیم بلکه راه مدیریت آن را یاد گرفته‌ایم تا بدون اینکه تحریم مانعی ایجاد  کند کار کنیم.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات اضافه کرد: ضمانت‌ نامه های مورد نیاز صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی همچنان با مشکل روبه رو است چراکه کارفرماهای خارجی ضمانت‌های بانکی ما را به خاطر تحریم قبول نمی‌کنند و فعالیت پیمانکاران ما در سایر کشورها با مشکل مواجه شده است

بهرامی با گلایه از پایین بوده سهم صادرات از مانده تسهیلات بانکی گفت: یکی دیگر از موانع اصلی بر سر راه صاردات این است که سهم این بخش از مانده تسهیلات بانکی تنها ٢درصد بوده که این میزان بسیار ناچیز است و به طور حتم باید بررسی شود.

او افزایش قیمت تمام شده و مشکلات تامین  مالی صادرات، اقتصاد بانک محور، مشکلات بازار سرمایه، عدم شفافیت و مناسب نبودن فضای کسب و کار را از دیگر مشکلات فعالان اقتصادی  دانست و تاکید کرد: صادرکنندگان خط مقدم این جنگ اقتصادی هستند و برای بهبود شرایط اقتصادی کشور تمام تلاش خود را می‌کنند زیرا همانطور که شاهدیم در حال حاضر با وجود کاهش درآمد نفتی، نیازهای کشور از طریق صادرات غیرنفتی پوشش داده می‌شود و از همین رو ما نیز حامی صادرکنندگان خواهیم بود.

وی در پایان با اشاره به عقد تفاهم بین ایران خودرو و صندوق ضمانت صادرات بیان کرد: یکی از مشکلات ایران خودرو کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش برای افزایش تولید و صادرات به کشور سوریه است؛ در این راستا تفاهمنامه‌ای بین صندوق ضمانت صادرات و شرکت ایران خودرو بسته شد تا اعتبار خریدار به میزان ١٥میلیون دلار از طریق بانک توسعه صادرات و با ضمانت صندوق ضمانت صادرات به این شرکت تخصیص داده شود و از این طریق ایران خودرو بتواند محصولاتش را به صورت اعتباری به سوریه بفروشد.

بهرامی گفت: این تفاهم نامه اجرایی شده و نمایندگان ما و ایران خودرو امروز عازم سوریه هستند تا کارهای نهایی آن را انجام دهند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صندوق ضمانت صادرات ایران شورای عالی صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳

بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ نگاهی به احکام بودجه 1403 در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از 31 هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید 70 درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود 700 میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.30 درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به 93 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

100همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود 100 همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز 19 میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال 1403 حدود  19  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

640 همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳