Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@11:54:13 GMT

پیشرفت 47 درصدی روند احداث مترو قم

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۰۸۹۴

پیشرفت 47 درصدی روند احداث مترو قم

معاون فنی و عمرانی شهردار قم گفت: در حوزه مترو هم اتفاقات خوبی در پیش رو است در حالی که کل کشور درگیر شرایط نامطلوب اقتصادی و عمرانی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، علیرضا قاری قرآن در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه عمرانی در شهرداری قم اظهار کرد: شهرداری در بخش آسفالت در سال 94 تا سال 97 جهش کلی داشتیم که بالغ بر 300 هزار تن آسفالت را توزیع کردیم که این آمار در سال 97 حدود 250 هزار تن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای سال 98 پیش‌بینی توزیع 250 هزار تن آسفالت در شهر را انجام‌ داده‌ایم تصریح کرد: تاکنون حدود 130 هزار تن آسفالت در مناطق توزیع شده است و مابقی هم به تناسب در ماه‌های آینده خصوصا در دو ماه پایانی سال انجام خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهردار قم تصریح کرد: نگاه کلی به وضعیت توزیع آسفالت نشان می‌دهد که شهرداری روند مطلوبی را در توزیع آسفالت پی گرفته است؛ در دو سه ماه اول سال حجم کمتری در توزیع داشتیم که در ماه‌های اخیر شدت یافته است و این روند ادامه خواهند یافت، البته بضاعت مناطق در تامین محل برای توزیع آسفالت کمی کمتر شده به جهت تامین ابعاد مختلف پروژه.

وی با بیان اینکه شهرداری منابع قیر خوبی برای تولید آسفالت دارد گفت: امکانات و تجهیزات مطلوبی هم برای کارخانه آسفالت تامین شده است.

قاری قرآن با تاکید بر اینکه سهم 2 تا 2.5 برابری در فضاهای مختلف شهری هزینه شد افزود: توسعه فضای سبز، توسعه وسائل حمل و نقل عمومی، پروژه‌های بهسازی ورودی‌ها، پل‌های تقاطع غیرهمسطح و... جزو پروژه‌هایی بوده که در سال‌های اخیر در دستور کار شهرداری بوده است.

وی بیان کرد: تکمیل تقاطع غیرهمسطح جعفریه، میدان ولیعصر، پیاده‌راه چهارمردان و... هم جزو پروژه‌هایی است که در آینده تکمیل می‌شود.

معاون شهردار قم با اشاره به پروژه‌های ورزشی و فرهنگی شهرداری افزود: مجموعه‌های ورزشی در دو تیپ کوچک و بزرگ در دستور کار قرار گرفت و امیدواریم در نیمه اول سال آینده کل پروژه‌های در حال ساخت بهره‌برداری شود که تاکنون دو مورد افتتاح شده و باید پس از افتتاح این پروژه‌ها به دنبال دور دوم ساخت پروژه‌های ورزشی و فرهنگی باشیم.

وی با بیان اینکه در ابتدای کار ورود مناطق به این موضوع با سختی اتفاق افتاد تصریح کرد: البته سازمان فرهنگی ورزشی هم باید خود را برای بهره‌برداری از این مجموعه‌ها تجهیز کند.

قاری قرآن خاطرنشان کرد: پیشرفت کلی پروژه مترو هم 47 درصد در فاز اول است؛ برنامه‌ای در بدو ورود تیم جدید به شهرداری به شورا ارائه کردیم که اولویت‌بندی در اجرای پروژه‌ها تا سال 1400 بود که در ابتدا تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره را در دستور کار قرار دادیم.

وی با اشاره به پروژه‌های تکمیل‌شده در سال‌های اخیر بیان کرد: از جمله این پروژه‌ها که در شهر گره‌های ترافیکی هم ایجاد کرده بود تقاطع غیرهمسطح 15 خرداد بود، همچنین پروژه پل میثم و تقاطع کریمی هم از این دست پروژه‌ها بود. تقاطع شهدای مدافع حرم، شهرک قدس، بلوار آیت‌الله بروجردی و... نیز از دیگر پروژه‌های شاخص اجراشده بوده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به احداث پیاده‌راه ارم تصریح کرد: این پروژه مسائل مختلفی داشت اما امروز شاهدیم که این محور یک عملکرد مثبت را در مرکز شهر ایجاد کرده و آرامش مطلقی را برای مردم فراهم کرده است.

وی با اشاره به وضعیت بلوار جمهوری گفت: فاز اول این پروژه را میدان امام حسین تکمیل شد؛ مترو در پروژه‌های اصلی به صورت فازبندی اجرا کردیم که تونل آن را میدان ولیعصر تکمیل شد و تونل دستی هم تا میدان بقیة‌الله تکمیل شده و تا مسجد جمکران حفاری و ایستگاه‌ها باقی مانده است.

قاری قرآن بیان کرد: خط دو مترو نیز در مرحله مطالعات است و منوریل هم وضعیت نامشخصی دارد.

وی با بیان اینکه در سال 98 و افق بعدی احداث پل امینی بیات را در دستور کار داریم گفت: با تکمیل تملکات این پروژه تکمیل خواهد شد همچنین باغ پرندگان، بلوار فردوسی هم در دستور کار شهرداری است. تقاطع خیابان امام خمینی و بلوار شهید کیوانفر هم تامین مالی شده که در دستور کار برای احداث امسال است.

قاری قرآن با تاکید بر اینکه تقاطع ورودی جعفری و کمربندی امام علی، بوستان‌های کوثر، شهربازی و... هم در مرحله تکمیل هستند اظهار کرد: تا سال 97 و 98 بالغ بر 23 پروژه کلان در شهر اجرایی شده که با پروژه‌های جزئی سطح شهر بیش از 500 پروژه احداث شده است.

وی بیان کرد: پروژه‌های بزرگ شهری سهم 70 درصدی از بودجه عمرانی شهرداری را به خود اختصاص می‌دهد.

معاون شهردار قم یکی از پروژه‌های شهرداری را اجرای نیوجرسی وسط کمربندی امام علی عنوان کرد که به شهرداری تحمیل شد و افزود: 6 کیلومتر از پروژه تکمیل شد و مابقی آن نیز تا پایان سال اجرایی می‌شود.

وی گفت: نیوجرسی‌ها آماده وجود ندارد و به همین خاطر زمان‌بر است و به مرور با تولید نیوجرسی نصب انجام خواهد شد.

قاری قرآن با بیان اینکه پروژه ورودی جعفریه به مرور در حال تکمیل است گفت: از نظر حجمی پروژه، خاص نیست اما از نظر مدیریت ترافیک وضعیت خاصی دارد و باید به مرور تکمیل آن انجام شود چراکه مسیر قابلیت انسداد ندارد و به نظر می‌رسد با این وضعیت تا اواسط سال آینده درگیر پروژه باشیم.

وی با اشاره به وضعیت شهربازی غدیر گفت: کار عمرانی پروژه تقریبا تمام شده است و نصب تجهیزات توسط سرمایه‌گذار از پروژه کمی عقب‌تر است.

معاون شهردار قم به پروژه تقاطع فردوسی و پیامبراعظم اشاره کرد و افزود: این پروژه شبیه به تقاطع کریمه است اما در این پروژه بخش‌هایی تکمیل شده و بخش‌هایی در مرحله بتن‌ریزی است و سعی داریم تا دو ماه آینده مجموعه پل برای عبور زیرگذر تکمیل شود و زیرگذر تا بهمن‌ماه آماده بهره‌برداری و بازگشایی شود تا به مرور راست‌گردها را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

وی گفت: پل مستقیم تقاطع میدان ولیعصر نیز تا آبان ماه بازگشایی خواهد شد و به مرور پل جهتی نیز آماده‌سازی خواهد شد؛ اگر زمان به ما اجازه دهد تلاش داریم قبل از پایان سال کامل پل را افتتاح کنیم که کابل‌کشی در این پروژه اهمیت زیادی دارد؛ امکان حذف ترافیک دور میدان نیست وگرنه قابلیت افتتاح پروژه زودتر فراهم می‌شد.

قاری قرآن با اشاره به پروژه مترو هم گفت: در ایستگاه a9 در مرحله نازک‌کاری هستیم؛ نقشه‌های فاز دو هم تکمیل و ابلاغ شده و کماکان منتظر بحث ابلاغ شورای عالی فنی برای قیمت پروژه هستیم که اگر انجام شود سرعت کار بسیار بالا خواهد رفت. در بخش‌هایی به دنبال روسازی هم هستیم.

وی با اشاره به تقاطع غیرهمسطح جمهوری بیان کرد: بخش اول این پروژه از میدان امام حسین تا سه راهی سواران و نور است که در مرحله اول تکمیل نقشه صورت گرفت؛ در بخش دوم ورودی از سمت امام حسین و در بخش سوم یادگار امام و بخش پایانی هم ادامه آن است. نقشه‌ها در حال حاضر ابلاغ شده تا سه جبهه کاری فعال شود. انبوهی از تاسیسات در بخش اول پروژه داریم که باید جابجا شود.

معاون شهردار قم با تاکید بر اینکه سال گذشته و امسال اقدام ویژه‌ای در تامین مالی پروژه‌ها صورت گرفت افزود: اگر در حوزه تملکات هم این گونه گام برداریم سرعت پروژه‌ها بسیار بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در کل شهر تهران تنها یک پروژه به عنوان تقاطع غیرهمسطح کار می‌شود گفت: باید در استان و شورا همه دست به دست هم دهند تا فضای کاری که شکل گرفته تقویت شود و کارهای بزرگی در شهر برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

قاری قرآن تصریح کرد: در حوزه مترو هم اتفاقات خوبی در پیش رو است در حالی که کل کشور درگیر شرایط نامطلوب اقتصادی و عمرانی است.

 

بیشتر بخوانید: آغاز عملیات احداث تقاطع سه سحطه بلوار جمهوری با بلوار محمودنژاد اجرای طرح تحول در شبکه اتوبوسرانی با هدف کاهش ترافیک و سهولت در تردد شهروندان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترافیک حمل و نقل عمومی قرآن قم مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۰۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر

ایسنا/گیلان فرماندار آستانه اشرفیه، احداث محور آستانه به کیاشهر را جزو پروژه‌های سفر اول رئیس جمهور به گیلان دانست که هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و متذکر شد: این پروژه به زودی برای بهره‌برداری در سفر دوم رئیس جمهور به استان آماده می‌شود.

خسرو آرنگ امروز، ۵ اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان از پروژه‌های شهرستان آستانه اشرفیه، با اشاره به بازدید از ۱۰ پروژه شهرستان در دو بخش آستانه اشرفیه و کیاشهر، اظهار کرد: هدف از این بازدیدها تسریع در عملیات اجرایی و تخصیص منابع مالی لازم در کارگروه‌ها و کمیته‌های برنامه‌ریزی است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهر آستانه اشرفیه با حضور معاون عمرانی استاندار و مدیران دستگاه‌های مرتبط، افزود: شهرداری آستانه اشرفیه مجری پروژه «حرم تا حرم» بوده که باید یک بلوار ۳۵ متری را احداث کند.

فرماندار آستانه اشرفیه یکی از پروژه های مهم را تامین آب زراعی شهرستان دانست که در قالب طرح «پل تا پل» اجرایی می شود و گفت: شرکت آب منطقه ای کارفرمای این پروژه در حوزه رودخانه سفیدرود است.

آرنگ احداث محور آستانه به کیاشهر را جزو پروژه های سفر اول رئیس جمهور به گیلان دانست که هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و متذکر شد: به زودی روکش محور انجام می شود و اقدام به نصب روشنایی و علائم راهنمایی و رانندگی خواهیم کرد و آماده بهره برداری در سفر دوم رئیس جمهور به استان است.

وی با اشاره به ظرفیت های زراعی و کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه از جمله برنج و بادام زمینی، خاطرنشان کرد: تامین آب زراعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لذا اقدام به بازدید از ایستگاه های پمپاژ شهرستان کردیم.

فرماندار آستانه اشرفیه پل ولایت را یکی از پل‌های مهم شهرستان دانست که اقدام به مقاوم سازی آن شده و عنوان کرد: اسکله صید و صیادی کیاشهر دغدغه مردم منطقه است و لذا با برنامه ریزی اداره کل شیلات گیلان، به دنبال تبدیل این اسکله به منطقه صیادی و گردشگری هستیم که توسط شهرداری کیاشهر اجرا می‌شود.

آرنگ همچنین به پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه پیاده راه فرهنگی کیاشهر اشاره کرد و گفت: طرح سالم سازی ساحل کیاشهر نیز در دست احداث بوده که در فصل گردشگری به بهره‌برداری می رسد.

وی در ادامه به پروژه پل تا پل اشاره و تاکید کرد: پل ۷۰۰ متری آستانه تا پل کابلی مسافت دو کیلومتری دارد و لذا دیواره سازی ۷۰۰ متر از این مسیر را انجام دادیم تا علاوه بر تامین آب مطمئن برای کشاورزی، موجب ساماندهی گردشگری در منطقه شود.

اسکله کیاشهر اولین اکوپورت کشور خواهد بود

ابراهیم نجفی، نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیز، با اشاره به آخرین وضعین اسکله صید و صیادی بندر کیاشهر، اظهار کرد: در جلسه با ادارات کل شیلات و حفاظت محیط زیست استان مقرر شد که اداره کل شیلات فراخوان انتخاب سرمایه گذار را اعلام کند و در مرحله اول شناسایی سرمایه گذار را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اداره کل حفاظت محیط زیست نیز باید الزامات مربوط به لایروبی آبراهه‌های اسکله کیاشهر را انجام دهد، گفت: اسکله کیاشهر اولین اکوپورت کشور خواهد بود، زیرا تمام الزامات زیست محیطی در آن رعایت می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان شناسایی و انتخاب سرمایه گذار را منوط به همراهی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان دانست و تاکید کرد: کاربری این اسکله را صیادی و گردشگری تعریف خواهیم کرد.

نجفی با اشاره به اجرای پروژه «پل تا پل» ذیل تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، خاطرنشان کرد: براساس قانون، در صورت عبور رودخانه از محدوده شهر، می توانیم بهره برداری را به شهرداری واگذار کنیم؛ البته شهرداری آستانه اشرفیه پیمانکار را انتخاب نکرد و لذا پروژه به شرکت آب منطقه ای استان واگذار و پیمانکار انتخاب شد؛ در این راستا مقرر شد که پیمانکار تا سقف ۲۵ میلیارد تومان و به طول ۷۰۰ متر، برای دیواره سازی بدنه سفیدرود و تثبیت بستر اقدام کند.

وی طرح توسعه حرم سید جلال الدین اشرف(ع) آستانه اشرفیه را دارای اعتبار ملی دانست و از تخصیص ۵۰ میلیارد تومان دیگر خبر داد و گفت: شاهد بازگشایی بخشی از محور هستیم؛ البه طرح توسعه حرم ۱۹ بلوک دارد و از بخش خصوصی دعوت می کنیم تا در هر یک از این بلوک‌ها سرمایه‌گذاری کنند و شهرداری و شورای شهر آمادگی حمایت از سرمایه‌گذاران را دارند.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس بندر کیاشهر را دارای نوار ساحلی ۳۷ کیلومتری دانست که ظرفیت گردشگری محسوب می‌شود و بیان کرد: دانشگاه گیلان آمادگی دارد تا در صورت تخصیص زمین از سوی اداره کل شیلات استان، دانشکده گردشگری را در بندر کیاشهر راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • لزوم تکمیل دیوار ساحلی منطقه جوادیه بجنورد تا پائیز+فیلم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • بررسی روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های امور آب و فاضلاب سلماس
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد