Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم از آمادگی برای راه‌اندازی اولین شهرک تولید انرژی خورشیدی در مجاورت دریاچه نمک خبر داد.

به‌گزارش برنا از وزارت نیرو، "بهرام سرمست" صبح امروز در آیین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پنج پروژه صنعت برق استان قم که با حضور همایون حائری معاون برق و انرژی وزیر نیرو در سومین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران برگزار شد، گفت: درخصوص استفاده از انرژی پاک تاکنون ۲۶ واحد مجوز دریافت کرده و‌ جانمایی شده‌اند، اما به‌دلیل نوسانات ارز برنامه اجرایی آن محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امسال تابستان بدون مشکلی را سپری کردیم، افزود: طرح‌های مهم امروز سرمایه‌گذاری مناسبی است، اما با توجه به قرار گرفتن در ‌نزدیکی تهران، نیازمند تقویت بیشتر شبکه‌های برق هستیم.

استاندار قم، صنعت برق را به‌عنوان مهم‌ترین زیرساخت، برای شهرک‌های صنعتی، با اهمیت دانست و افزود: احداث پست ۴۰۰ کیلوولت با توجه به نیاز قم و ‌احداث پست ۶۳ کیلوولت در هسته مرکزی قم از دیگر نیازهای برقی استان است.

 

سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی وزارت نیرو در صنعت برق قم

"غلامرضا خوش‌خلق" مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران نیز در آیین بهره‌برداری و کلنگ‌زنی پنج پروژه صنعت برق استان قم گفت: در ‌چند سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در صنعت برق قم صورت گرفته که بیش از ۲۲۰ میلیارد ‌تومان آن امروز به بهره‌برداری‌ می‌رسد.

وی افزود: در پست 230 کیلوولت نیزار قم که در منطقه‌ای صنعتی واقع شده تا برق مورد نیاز مشترکان صنعتی تامین شود، یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های امنیتی و حفاظتی به‌کار گرفته شده است.

خوش‌خلق با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت خوبی در صنعت برق استان ایجاد شده است، اظهار کرد: در چند سال گذشته تعداد تراسفورماتورهای قم ۳۸ درصد‌ افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران افزود: با ‌وجود افزایش مصرف برق قم‌ که به‌دلیل تغییر تعرفه اتفاق افتاد، اما در ‌چند سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در ‌قم داشته‌ایم که بیش از ۲۲۰ میلیارد ‌تومان آن امروز به بهره‌برداری‌ می‌رسد.

‌وی با اشاره به اینکه در حال‌حاضر در این استان معادل ۶۰۰ میلیارد تومان پروژه در حال اجرا داریم، گفت: برق تهران حدود ۱۵۰۰ میلیارد ‌تومان اعتبارات طرح و‌ پروژه دارد ‌و تاکنون ۷۰۰ کیلومتر کابل زیرزمینی در استان‌های تحت پوشش احداث کرده است.

در سومین هفته پویش #هرهفته_الف_ب_ایران و افتتاح هفتگی طرح‌های آب و برق در سراسر کشور، صبح امروز با حضور معاون برق و انرژی وزیر نیرو در استان قم، پنج پروژه صنعت برق به ارزش 226 میلیارد تومان بهره‌برداری و کلنگ‌زنی شد.

بیشتر بخوانید: کلنگ زنی احداث نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی سولاری در جزیره قشم نیروگاه تولید برق غدیر قم آبان‌ماه امسال فعال می‌شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی خورشیدی قم استاندار قم تولید برق برق خورشیدی تولید برق خورشیدی دریاچه نمک قم دریاچه نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم

استاندار فارس با اشاره به سیاست و تلاش دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از اقتصاد طبقه کارگری گفت: در همین زمینه، مدیریت ارشد فارس سیاست احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شیراز گفت: بر اساس تفاهمنامه اداره کل راه و شهرسازی و مجتمع‌های تولیدی، دولت متعهد به پرداخت تسهیلات پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن شده و سایر هزینه‌های احداث به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال نیز توسط صاحبان صنایع و با حمایت بانک‌ها پرداخت می‌شود.

وی حیات اقتصادی کشور را وابسته به تلاش کارگران دانست و افزود: سیاستگذاری دولت در جهت حمایت از معیشت، مسکن، درمان و سایر نیاز‌های طبقه کارگر است.

استاندار فارس بر لزوم ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده تاکید کرد و ادامه داد: حداقل ۲۵ درصد از سهمیه اشتغالزایی استان باید به دانش آموختگان با مدارج عالی تحصیلی اختصاص یابد.

ایمانیه افزود: فعالسازی کارخانه‌های راکد و نیمه راکد در سال ۱۴۰۲ اقدامی مهم بود که موجب احیا و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد شد و امروز حتی برخی واحد‌های تولیدی استان با کمبود نیروی کار مواجه هستند.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ سهمیه اشتغالزایی فارس بالاتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسید و برای سال جاری نیز تحقق بیش از میزان تعیین شده هدف‌گذاری شده است.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به راه‌اندازی تعاونی‌های مصرف کارخانه‌ها و مجتمع‌های تولیدی گفت: هدف از اتخاذ چنین تصمیمی کاهش نقش واسطه‌ها است.

ایمانیه فعالسازی این تعاونی‌ها را راهگشا دانست و افزود: استان فارس بیشترین تولیدات در عرصه محصولات کشاورزی را دارد و کارگران نباید هزینه‌های گزافی که از تولید تا فروش به کالا افزوده می‌شود را متحمل شوند.

دیگر خبرها

  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • اولین تیم سقوط کننده از لیگ برتر به لیگ یک
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • نصب ۱۲۰ پنل خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی