Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر مرتضایی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرستان کاشان در بخش صنعت و گردشگری دارای ظرفیت های فراوانی است، اظهار داشت: وجود ناحیه ویژه اقتصادی، گمرک مستقل، چندین شهرک صنعتی و همچنین جاذبه‌های فراوان گردشگری کاشان تنها بخشی از ظرفیت های ممتاز این شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود راه های ایمن به عنوان یکی از شاخصه های توسعه ابراز داشت: قرار گرفتن کاشان در کریدور شمال-جنوب و همچنین اتصال به راه آهن سراسری باعث ارائه خدمات مطلوب به صنعتگران و بازرگانان و همچنین توسعه کاشان شده است.

 برگزاری همایش توسعه صادرات فرش ماشینی، فرصتها و چالشها در کاشان

فرماندار کاشان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کاشان در روزها و هفته های آینده شاهد دو رویداد مهم در بخش صنعتی و بازرگانی است، تصریح کرد: برگزاری همایش توسعه صادرات فرش ماشینی، فرصتها و چالشها و همچنین برگزاری نمایشگاه تخصصی فرش ماشینی و صنایع وابسته می تواند نقش مهمی در توسعه تجارت و همچنین تقویت مشارکت فعال تولیدکنندگان و صنعتگران داشته باشد.

وی با اشاره به اعزام تیم های بازرسی فرمانداری کاشان برای بررسی و ارزیابی دستگاه های اجرایی کاشان اظهار داشت: این تیم بازرسی تاکنون از دو اداره پست و ثبت احوال بازدید کرده اند و مسائل مرتبط در دو حوزه «حقوق شهروندی» و «حجاب و عفاف» مورد ارزیابی قرار گرفته اند.

مرتضایی با بیان اینکه این تیم بازرسی در هر هفته از دو دستگاه اجرایی بازدید می کند، ابراز داشت: ادارات کاشان در این دو حوزه و در شاخص هایی نظیر نحوه خدمات رسانی به مردم، امکانات و تجهیزات، رسیدگی به شکایات و غیره مورد ارزیابی قرار می گیرند.

وجود ۱۵۰۰ واحد تولیدی-صنعتی در کاشان

وی با اشاره به وجود یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی-صنعتی در کاشان و اهتمام فرمانداری کاشان برای رفع موانع تولید در هر یک از این واحدها تصریح کرد: به این منظور کارگروه رفع موانع تولید فرمانداری کاشان هر هفته از یک واحد صنعتی و تولیدی بازدید و برای رفع موانع تولید واحدهای صنعتی پیگیری های لازم را انجام می دهد.

کد خبر 4752882

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری کاشان واحد تولیدی اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین قزوین گرگان سانحه تصادف شهرکرد شیراز موکب مرز شلمچه خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدرحیمی ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی با منتخب مردم حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نرخ سود بانکی، نرخ مالیات، عوارض گمرکی در استان ایلام با مناطق برخوردار هیچ تفاوتی ندارد و از طرفی هزینه زیرساخت‌ها مانند قیمت زمین، هزینه‌های انرژی، هزینه مواد اولیه و …نسبت به سایر استان‌ها بالاتر است.

وی عنوان کرد: بنابراین برای اینکه بتوان سرمایه گذاران را جذب طرح‌های تولیدی در استان نمود بایستی در قوانین موجود بازنگری صورت گیرد و جذابیت‌های سرمایه گذاری از طریق بازنگری در قوانین موجود افزایش یابد.

محمدرحیمی گفت: پروژه‌های مهم صنعتی در شهرستان‌های جنوبی در حال اجرا هستند که سه پروژه مهم NGL، پتروشیمی دهلران و سیمان دهلران نیازمند پیگیری جدی برای رسیدن به بهره برداری هستنند.

رییس سازمان صمت استان ایلام خاطر نشان کرد: لازم است شرکت‌های بزرگ سرمایه گذاری وابسته به دولت برای مشارکت در پروژه‌های صنعتی استان به کار گرفته شوند.

وی با اشاره به وضعیت موجود حوزه تولید و تجارت استان بیان کرد: تعداد ۴۹۵ فقره پروانه بهره برداری صنعتی با سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریال و ۱۰ هزار نفر اشتغال وجود دارد.

وی گفت: ۵۱۳ فقره جواز تاسیس در دست اجرا با سرمایه مورد نیاز ۷۷۰ هزار میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال ۱۷ هزار نفر در دست اجرا می‌باشند که در صورت رسیدن به مرحله تولید می‌توان شاهد شکوفایی صنعت استان باشیم.

رضا محمدرحیمی ادامه داد: استان ایلام از نظر معادن فلزی که دارای ارزش افزوده بالا هستند فقیر است اما در گروه کانی‌های غیر فلزی ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و به تبع آن صنایع معدنی مانند سیمان، گچ، آجر، سایر مصالح ساختمانی استان از کیفیت و رقابت پذیری بالایی برخوردار هستند.

محمدرحیمی بیان کرد: در حوزه بازار ۳۹ هزار پروانه صنفی موجود است که در قالب ۱۰۱ اتحادیه و ۱۰ اتاق اصناف فعالیت دارند که نقش مهمی در اشتغالزایی ایفا می‌کنند.

کد خبر 6088493

دیگر خبرها

  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل + فیلم
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران