Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا اعلام کرد: هفته آینده کمیته تخصصی مرگ و میر مادران با موضوع بررسی علت مرگ مادر همدانی در بیمارستان بوعلی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، دکتر رشید حیدری‌مقدم سه‌شنبه ۳۰ مهر در جمع خبرنگاران، درباره بررسی علل مرگ‌ومیر مادران در بیمارستان بوعلی شهر همدان توضیح داد: هفته آینده کمیته تخصصی مرگ و میر مادران با موضوع بررسی علت مرگ مادر همدانی در بیمارستان بوعلی با حضور نمایندگان پزشکی قانونی و بیمارستان بوعلی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در زمینه خدمات دارویی و مارکتینگ دارو نیز اظهار کرد: کسی که دارویی را ارائه می کند باید عوارض و تداخل های آن را نیز ارائه دهد و سایر اطلاعات و خدمات مربوط به مصرف دارو را به مشتریان ارائه کند.

حیدری مقدم در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر موارد تخلف نحوه پذیرش و معاینه بیماران در بیمارستان فاطمیه نیز گفت: کم کاری و تخلف پزشکان را به صورت موردی و مکتوب اعلام کنید تا با طرح شکایت مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه باید استراتژی ها را بر مبنای نیاز روز تغییر دهیم و ابزارها را بروز و مدیریت کنیم، اظهار کرد: توسعه دانشگاه‌های نسل سوم و کارآفرین یکی از راهکارهای به‌روز شدن خدمات آموزشی دانشگاه است.

وی درباره دانشجویان خارجی که به کشور وارد شده اند، اعلام کرد: دانشجویان خارجی تا دو سال اول تحصیلشان در دانشگاه های کشور می توانند به زبان انگلیسی صحبت کنند و در ادامه تحصیل باید با زبان فارسی آشنا شوند و این زبان را به عنوان میراث ملی ما بیاموزند.

حیدری مقدم در ادامه گفت: آموزش ها در دانشگاه های بین المللی کشور به زبان فارسی یا انگلیسی است و این دو زبان آکادمیک دانشگاهی باید برای دانشجویان و اساتید به عنوان اولویت مطرح شود.

وی از ایجاد گلوگاه هایی برای جذب اساتید در دانشگاه های بین المللی سخن گفت و افزود: مهارت هایی چون یادگیری تافل برای پذیرش اساتید در دانشگاه های بین المللی درنظر گرفته شده و علاوه بر آن لازم است سایر افراد جامعه نیز با افزایش ارتباطات خود با دانشجویان خارجی سطح کاربرد زبان انگلیسی خود را ارتقاء دهند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نیز در سخنانی بیان کرد: روند تبدیل به دانشگاه های نسل سوم و بین المللی در حدود پنج سالی است که آغاز شده و تعداد رشته مقاطع به ۱۳۰ رشته ارتقاء یافته است.

دکتر فرهاد فراهانی گسترش رشته های PHD و دستیاری را ۹۰ درصد اعلام کرد و گفت: ۱۱۰ نفر از دانشجویان دانشگاه پردیس ایرانی و ۸۳۰ نفر در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.

وی تعداد رشته های دستیاری و دندانپزشکی را ۱۹ رشته دانست و اضافه کرد: امسال ۱۰۰ رشته داریم که رشته هایی چون پزشکی قانونی و تغذیه را نیز شامل می شود.

فرهانی دانشگاه های نسل سوم را به عنوان دانشگاه هایی که نیازمند منابع مالی خارجی ندارند، معرفی کرد و افزود: حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه به عنوان پدیده ای مثبت است که علاوه بر ورود ارز سطح کیفی دانشگاه را نیز ارتقاء خواهد داد و نیاز به فرهنگسازی دارد.

وی با اشاره به برگزاری دوره MBBS(پزشکی عمومی منهای کارورزی) برای دانشجویان خارجی گفت: امسال ۷۴ دانشجوی خارجی داریم و ۷۳ نفر پس از اربعین ثبت نام کرده اند و ۹۰ دانشجو از پاکستان وارد دانشگاه شده اند.

فرهانی تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا را اعلام کرد و گفت: در مجموع ۲۳۷ نفر جذب دانشگاه شده اند که کمتر از ۲۰ نفر بورسیه هستند و اکثرا شهریه می پردازند و هزینه های خوابگاه، تغذیه و بیمه درمانی بر عهده خودشان است.

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا نیز در سخنانی اظهار کرد: فعالیت این معاونت از تابستان آغاز شده و حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای بهبود فضای خوابگاه، سلف سرویس و سالن های ورزشی دانشگاه هزینه شده است.

دکتر سیده زهرا اصغری افزود: روزانه ۳۵۰۰ پرس غذا در سلف دانشگاه توزیع می شود و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای آشپزخانه سلف هزینه شده است.

وی تعداد دانشجویان دختر و پسر را اعلام کرد و گفت: ۱۴۰۰ دانشجوی دختر و ۱۰۰۰ دانشجوی پسر در خوابگاه های دانشگاه اسکان داده شده اند و حتی به دانشجویان متقاضی خوابگاه استان همدان نیز خوابگاه تعلق گرفته است.

اصغری حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه را به عنوان موضوع اولویت دار فرهنگی معرفی کرد و یادآور شد: پذیرش و انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی به دانشجویان خارجی موضوعی است که از نظر فرهنگی دارای اهمیت است.

وی از برگزاری همایش پنج روزه برای والدین دانشجویان جدیدالورود سخن گفت و خاطرنشان کرد: ضوابط و مقررات دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی به والدین اعلام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مرگ مادر باردار دانشگاه علوم پزشکی همدان دانشجوی خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر بابک ثابت، دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی از برگزاری آزمون میان دوره پیش کارورزی به صورت الکترونیک در ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ برای واجدین شرایط خبر داد و گفت: جاماندگان آزمون اسفند ۱۴۰۲ و دانشجویان پزشکی که تا پایان خرداد ماه تمامی بخش های خود را در دوران کارآموزی به اتمام رسانده باشند می توانند در آزمون امسال شرکت کنند.

وی افزود: با توجه به تعداد دانشجویان، این آزمون به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و در مراکز آزمون الکترونیک دانشگاه های منتخب برگزار می شود.

کد خبر 6098111

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی