Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر علیرضا جهانگیری فرد، فلوشیپ بیهوشی قلب گفت: جراحی قلب و بیهوشی در همه سنین امکان پذیر است چرا که برخی از افراد به صورت مادرزادی دچار مشکل قلبی هستند و بلافاصله پس از تولد باید جراحی شوند در برخی از افراد نیز این مسئله در سنین ۱ تا ۴ سالگی بسته به نوع بیماری و مشکل انجام می‌شود و حتی برخی از بیماری‌های مادرزادی قلب در سنین بزرگسالی شناخته شده و آن زمان نسبت به درمان و جراحی آن اقدام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس انجمن بیهوشی قلب ایران ادامه داد: جراحی قلب و بیهوشی در سالمندان و افراد بالای ۸۰ سال نیز انجام می‌گیرد که البته بستگی به شرایط فرد و نوع بیماری داشته و این مسئله در افراد مختلف متفاوت است.
دکتر جهانگیری فرد درباره اینکه گفته می‌شود داروهای بیهوشی چینی به بازار آمده و سبب بروز مشکلاتی برای بیماران شده است، گفت: این مسئله صحت ندارد و تنها یک تصور اشتباه است البته کیفیت داروهای بیهوشی با یکدیگر متفاوت بوده ولی همه داروهایی که در این زمینه در کشور استفاده می‌شود استانداردهای لازم را دارا است و جای نگرانی در این زمینه نیست.

رئیس دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب ایران گفت: مجموعه شرایط شناخته شده می تواند به آسیب مغزی بیمار حین بیهوشی قلب منجر شوند که در جراحی قلب مشکل آسیب مغزی بیشتر امکان وقوع دارد چرا که به دلیل خارج شدن خون و قرار گرفتن آنها بر روی پمپ قلبی_ ریوی احتمال میکرو آمبولی و آمبولی پلاک خون وجود دارد که این مساله می‌تواند سبب بیدار نشدن بیمار پس از بیهوشی، مشکلات عصبی و یا حتی مرگ مغزی و کما شود.
وی ادامه داد: آمار مرگ و میر بیماران نیاز به بیهوشی قلب در دنیا کمتر از یک درصد است که کشور ما نیز آمار متفاوتی در این زمینه ندارد.
جهانگیری فرد در مورد هزینه‌های داروهای بیهوشی گفت: با اجرای طرح تحول سلامت در حال حاضر مشکل مالی برای بیماران جهت تامین و تهیه دارو وجود ندارد و کمبود دارویی چندانی نیز نیست البته ممکن است برخی داروها با تاخیر به کشور وارد شود که مدیریت لازم در این زمینه توسط وزارت بهداشت صورت گرفته است، ولی استفاده از ابزارهای پیشرفته حائز اهمیت است و تحریم و گرانی‌ها سبب شده که مراکز درمانی کمتر جهت خرید این دستگاه ها استقبال نشان دهند و این مسئله می‌تواند کیفیت خدمات ارائه شده را کمتر کرده وبرای بیماران آسیب زا باشد.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر همه مراکز جراحی قلب کشور دارای فلوشیپ بیهوشی قلب هستند، گفت: اعمال جراحی قلب بسیار پیچیده بوده و بیهوشی آن نیز متفاوت از جراحی‌های عادی محسوب می‌شود و به میزان قابل توجهی با سایر بیهوشی ها تفاوت دارد چرا که حمایت قلبی و ارگانهای مختلف در این نوع جراحی متفاوت بوده که باید برای بیمار اقدامات پیشرفته بیهوشی انجام گیرد.
رئیس انجمن بیهوشی قلب ایران در مورد اینکه بیماران در مورد انجام بیهوشی قلب چقدر می‌توانند اطمینان خاطر داشته باشند، گفت: کشور ایران در این زمینه در میان کشورهای منطقه پیشرو است و موفقیت‌های زیادی حاصل شده و با کشورهای پیشرفته به جلو می‌رود. همچنین خوشبختانه امروزه با تکنولوژی و دانش جدید خطرات بیهوشی قلب به شدت کاهش یافته و عوارض نیز بسیار اندک شده است البته گاهی مواقع ممکن است عوارضی در برخی از بیماران با شرایط خاص ایجاد شود که همین میزان نیز قابل درمان است.
جهانگیری فرد گفت: در حال حاضر ایران در زمینه پیوند از جمله پیوند قلب موفقیت های بزرگ و پیشرفت های چشمگیری داشته و از پیشگامان این خدمت در منطقه است.

گفتنی است؛ دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب که از ۱۳ تا ۱۵ آذرماه سال جاری برگزار می شود.

انتهای پیام/

20 / 20 رئیس دومین کنگره بین المللی بیهوشی قلب داروهای بیهوشی مرگ و میر بیهوشی قلب آمار مرگ و میر بیهوشی قلب در جهان دکتر علیرضا جهانگیری فرد فلوشیپ بیهوشی قلب هزینه‌های داروهای بیهوشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: داروهای بیهوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روزهای ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

کد خبر 6086051 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سروش مهر: نبود پیست استاندارد تنها مشکل اسکیت سواران است/ ما چیزی از قهرمانان جهان کم نداریم
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • اینفوگرافیک| هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۳
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • موفقیت مخترعان شیرازی در اختراع کیسه مدرج جمع آوری خون از ناحیه جراحی
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین