Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق کریمی کیا روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: طی سه سال گذشته طرحهای مدونی در حوزه اجتماعی اجرا شده که به خاطر اهمیت موضوع، شخص مقام معظم رهبری در این رابطه ورود کرده‌اند.

وی همچنین در خصوص اختصاص منابع مالی برای انجام طرحهای اجتماعی در استان، گفت: اعتبارات خوبی در طول این مدت به استان خوزستان اختصاص داده شده که با هدف توانمندسازی مناطق محروم و حاشیه نشین هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان با تاکید بر اینکه در۵۰ تا ۶۰ درصد از آسیب های اجتماعی مانند طلاق، خودکشی وخشونت رد پای سوء مصرف مواد مخدر دیده می شود، گفت: به همین منظور باید در زمینه فعالیت‌های پیشگیرانه بیش از پیش تلاش شود.

کریمی کیا از معرفی شهرستان اندیکا به عنوان محروم ترین شهرستان استان به وزارت کشور خبر داد و گفت: بر همین اساس نیاز بود که برای انجام فعالیتهای پیشگیرانه این شهرستان مورد توجه قرار بگیرد.

وی ادامه داد: بنا شد تمام طرحهایی که به صورت کلان در حوزه آسیب های اجتماعی استان اجرایی شده و یا عملیاتی خواهد شد را با نسخه شهرستان، در اندیکا اجرا کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان افزود: در حال حاضر تدوین طرح مستقل پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ویژه شهرستان اندیکا در دست تهیه و تدوین است.

این عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ادامه داد: یکی از اقدامات ضروری که در تلاش برای انجام آن هستیم راه‌اندازی دفتر توسعه محلی در اندیکا است.

او ادامه داد: این دفتر به هیچ عنوان قرار نیست در کنار فرمانداری شهرستان به موازی‌کاری بپردازد بلکه رسالت اصلی این دفتر شناسایی آسیبها و موانع موجود در مسیر توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اندیکا است.

وی در تشریح محرومیت این شهرستان، اذعان داشت: بخش زیادی از ادارات با وجود گذشت چندین سال از شهرستان شدن اندیکا هنوز مستقر نشده‌اند و این یکی از موانع در مسیر توسعه شهرستان محسوب میشود.

کریمی کیا یادآور شد: این شهرستان از استعدادهای بسیار خوبی در بخش کشاورزی برخوردار است اما متاسفانه شاخصهای توسعه در این شهرستان ارتقا پیدا نکرده و این شاخصها با اجرای پروژه‌های عمرانی محقق خواهد شد تا در کنار اشتغالی که چنین پروژه‌هایی به همراه دارند، معیشت مردم منطقه نیز تقویت شود.

بر اساس این گزارش، استان خوزستان دومین استان کشور از نظر داشتن دفاتر توسعه محلی محسوب می‌شود.

بر اساس دستور دولت هر استان یک شهرستان محروم خود را که در تمام بخش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دچار مشکل است را معرفی کرده تا در قالب طرح توسعه مشکلات آن برطرف شود که از خوزستان شهرستان اندیکا معرفی شده است.

شهرستان اندیکا در شمال شرق خوزستان و با مرکزیت شهر قلعه خواجه، در سال ۸۴ از مسجد سلیمان جدا و به شهرستان تبدیل شد.

در سال ۹۶ و ابتدای سال ۹۷ برای توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تدوین شده که بر اساس آن طرح توسعه اندیکا عملیاتی خواهد شد.

جاده مسجد سلیمان -  اندیکا - چهار محال بختیاری از جمله طرح هایی است که بهره برداری از این مسیر در رونق هر چه بیشتر منطقه تاثیر گذار است.

طرح دیگری به نام پاشنه زاگرس مطرح است که در این طرح شهرستان دزفول با احداث یک جاده به طول ۶۰ کیلومتر به شهرستان ایذه وصل میشود و این جاده از کنار شهرستان اندیکا عبور کرده که در رونق اقتصادی این منطقه تاثیر گذار خواهد بود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقام معظم رهبری ایرنا دولت اندیکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۴۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح همیاران آرامش در گرگان و گنبد
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران