Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، آبدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت این اثر تاریخی گفت: احداث این اثر همزمان با انتقال مرکز حکومت به تبریز بوده است و با توجه به ویژگی‌های فاخر آن، تقریبا در تمام نقشه‌های قدیمی تبریز نام چهار منار وجود دارد و ارزش آن موجب شده است تا نام محله در ادوار پیشین به چهار منار تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبدار با تاکید بر ضرورت ساماندهی و صیانت از آثار تاریخی ادامه داد: در سال‌های اخیر مرمت و ساماندهی این اثر در دستور کار اداره کل قرار گرفته است و در سال جاری با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال در قالب اقداماتی نظیر؛ بازسازی دیوار‌ها و اجرای پایه‌های آجری، حفر چاه و شمع بندی و استحکام بخشی دیواره­‌ها، ایجاد سرویس بهداشتی و ... تداوم یافته است که تاکنون بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق برنامه ریزی صورت گرفته، در نیمه اول سال ۹۹ به پایان خواهد رسید.

در قسمت پایینی این بنای فاخر که در دوره‌های تاریخی مختلف مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته است بقایای مربوط به دوره سلجوقی و در بخش فوقانی تزئینات دوره ایلخانی قابل مشاهده است. این بنا همچنین در دوره صفوی به طور کامل و در دوره قاجار بخش فوقانی گنبد آن مرمت و بازسازی شده است.

مقبره چهار منار تبریز که به شماره ۱۶۵۱۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

 

انتهای پیام/ش

تاکید بر ضرورت ساماندهی و صیانت از آثار تاریخی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر

روستای تاج آباد کهنه از توابع شهرستان رفسنجان استان کرمان واقع شده است. این روستا یکی از روستا‌های قدیمی و به جا مانده از دوران صفوی است، اما با حفاری‌هایی که در این روستا انجام شده گاهی به دوران پیش از اسلام نیز اشاره می‌کنند.

در این روستا قلعه تاریخی وجود دارد که اکنون تبدیل به خرابه و محل تجمع حیوانات و گاهی معتادان متجاهر شده است. تصمیماتی به جهت بازسازی و نگهداری این قلعه گرفته شد، اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از این موضوع ابراز نارضایتی کرد و از مسئولان درخواست رسیدگی دارد.

منبع: اکبرزاده - کرمان

بیشتر بخوانید:

وقتی بازسازی قنات روستای زازرم علیا به فراموشی سپرده شد + تصاویر

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • افشای اسرار گورهای تاریخی (+عکس)
  • اسرار مخفی گورهای تاریخی افشا شدند
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • اسراری که گورهای تاریخی افشا کردند
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی