Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید اسماعیل موسوی روز سه شنبه در همایش مدیران کل سیاسی و انتخابات استانداری های سراسر کشور اظهار داشت: برنامه های آموزش مجریان انتخابات با جدیت در حال انجام است و به امید خدا مرحله اول آنکه به فرمانداران و بخشداران و اعضای ستاد انتخابات استان ها اختصاص دارد در انتهای آبان ماه به پایان می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن و بعد از ثبت نام داوطلبان، دوره آموزش و تربیت مربیان با شرکت نمایندگان فرمانداری های سراسر کشور اجرا خواهد شد.
مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور همچنین گفت: اعضای هیات های اجرایی حوزه های اصلی و فرعی، نمایندگان فرماندار و اعضای شعب، گروه های دیگری هستند که تحت آموزش قرار خواهند گرفت تا با آموختن دقیق قوانین و مقررات و با بهره گیری از تجارب گذشته، انتخاباتی باشکوه و در کمال صحت و سلامت برگزار کنند.
دبیر ستاد انتخابات کشور با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور، تاکید کرد: برای کلیه کسانی که در آموزش ها شرکت کنند و در ارزیابی پایان دوره موفق باشند گواهی معتبر آموزشی صادر خواهیم کرد.
موسوی افزود: منابع مالی لازم برای ساخت دستگاه های احراز هویت الکترونیکی تامین شده و بنا داریم در انتخابات اسفندماه، در همه شعب اخذ رای از دستگاه های مخصوص احراز هویت استفاده کنیم. در این خصوص جلسات مستمر کارشناسی و مدیریتی بین وزارت کشور و شورای نگهبان در حال انجام است.
وی گفت: با تشکیل گروه های استانی در ستاد انتخابات کشور، کارشناسان مجرب انتخابات، پاسخگوی ستاد انتخابات استان ها و فرمانداری ها و بخشداری ها هستند. در همین راستا تمام سئوالات و ابهامات انتخابات مربوط به ادوار گذشته را جمع بندی کرده ایم و انشاءالله مطابق قانون پاسخ تهیه و در اختیار استان ها قرار می دهیم.
موسوی در پایان با اشاره به نقش محوری دبیران ستاد انتخابات استان ها در برگزاری انتخابات اظهار داشت: فرایند تهیه و تامین همه اقلام انتخاباتی را که مورد نیاز است احصاء و در حال تامین هستیم به گونه ای که مجریان انتخابات دغدغه ای برای تامین آنها نداشته باشند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور شورای نگهبان ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که وزیر صمت در جلسه اخیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از پیگیری این وزارتخانه برای اجرای دستورالعمل واردات خودروی کارکرده سخن گفته، اما اسناد رسیده به «شرق»، از مخالفت این وزارتخانه با مصوبه یادشده حکایت دارد.

شرق در خبری نوشت: بر اساس این سند، معاون سابق وزیر صنعت، سال گذشته، در حین بررسی این مصوبه، رسما با واردات خودروی کارکرده مخالفت کرده و در نامه‌ای، خواستار بازنگری در این تصمیم شده است.

منوچهر منطقی، معاون سابق صنایع حمل و نقل وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای خطاب به علی بهادری جهرمی، دبیر هیات دولت خواستار بازنگری در قانون واردات خودروهای کارکرده شد.

منطقی در این نامه به برگزاری نشست‌هایی در کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دفتر هیات دولت اشاره کرده و تاکید کرده است که با توجه به مباحث مطروحه در این نشست ها واردات خودروهای کارکرده تبعاتی اقتصادی دارد که از جمله آن می‌توان به ارزبری پنهان واردات خودروهای کارکرده مانند واردات قطعات این خودروها اشاره کرد.

او در ادامه به چالش‌های تایید اصالت و سابقه این نوع خودروها و احتمال پولشویی، خروج ارز، رفع تعهد ارزی و...، پرداخته و با تاکید بر اینکه: «افراد سودجو بی‌گمان به دنبال منافع خاصی مانند پولشویی، خروج ارز، رفع تعهد ارزی صادرکنندگان می باشند»، خواهان بازنگری در مصوبه واردات خودروهای کارکرده شده است.

این موضوع در حالی رخ می‌دهد که امروز خبرگزاری صداوسیما به نقل از بهادری جهرمی، نوشته بود که «سال گذشته مجوز واردات خودروهای کارکرده از مناطق آزاد و تجاری صادر شد و باید فرآیندهای اداری آن طی شود. هر میزانی از سایر روش‌های واردات خودروهای نو یا کارکرده که نیاز باشد با نگاه به همه جوانب موضوع، در دستور کار دولت قرار خواهد گرفت و تسهیل خواهد شد. واردات خودروهای کارکرده صرفا از مناطق آزاد تصویب شده است.»

علاوه بر این، دیروز، «عباس علی‌آبادی»، وزیر صنعت، معدن و تجارت خانه ملت وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه نشست کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در خصوص واردات خودروهای دست دوم گفته بود: «واردات خودرو در بودجه دیده شده و به محض ابلاغ آیین نامه واردات انجام می‌شود همینطور ارز برای واردات خودرو جانبازان بالای ۷۰ درصد تخصیص یافته و در حال انجام است و پس از آن نوبت به جانبازان ۵۰ درصد می‌رسد.»

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898856

دیگر خبرها

  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروی وارداتی دست دوم/ دولت مخالف است؟