Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان قرآنی دانشگاهیان جهاددانشگاهی به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه دانشجویان سراسر کشور اقدام کرده است از جمله این طرح‌ها می‌توان به طرح دانشجومعلم و دانشجومتدبر قرآن اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با این دو طرح، گفت‌وگوی خبرنگار ایکنا با یکی از شرکت‌کنندگان این دوره‌ را می‌خوانید؛

مهدیه قاسمی فلاورجانی، متولد سال 1377 از قم و دانشجوی ترم سوم مقطع کارشناسی رشته شیمی کاربردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هنگامی که برای حضور در غرفه دانشگاهش در نمایشگاه بین‌المللی قرآن تهران حضور پیدا می‌کند، با این دوره‌ها آشنا می‌شود.

وی با گلایه از اینکه تبلیغات و اطلاع‌رسانی در دانشگاه‌ محل تحصیل آنها انجام نشده بود و یا تبلیغات در مکان‌هایی بود که قابل رؤیت نبود، اظهار کرد: قطعاً اگر در نمایشگاه قرآن حضور پیدا نمی‌کردم، نمی‌توانستم از برگزاری این دوره‌ها مطلع شوم. غرفه دانشگاه‌ ما در کنار غرفه سازمان قرآنی دانشگاهیان جهاددانشگاهی بود. با دعوت یکی از دوستان و با تشویق وی، اینکه در صورتی که بتوانی به طور مسلط قرآن بخوانی و سپس در تست اولیه موفق شوی، می‌توانی در دوره حضور پیدا کنی، در این دوره‌ها نام‌نویسی کردم.

قاسمی با اشاره به اینکه در دوره‌های جهاددانشگاهی برای نخستین بار است که حضور پیدا کرده‌ام، بیان کرد: مطالب مفیدی در این دوره ارائه شد، اما اوایلش برای ما دانشجویانی که در گذشته در دوره‌های قرآنی حضور داشته‌ایم، مطالب کمی خسته‌کننده بود، اما به تدریج مطالب ارائه شده تخصصی‌تر شد و با اشتیاق بیشتری در کلاس حضور پیدا می‌کردم.

وی هنگامی که دانش‌آموز مقطع ابتدایی بوده است، آموزش قرآن را شروع و در مقطع راهنمایی در دوره‌های تجوید پیشرفته شرکت کرده است و به اذعان خودش تقریبا از قاریان خوش‌خوان و ممتاز استان قم است. 

این دانشجوی رشته شیمی ـ کاربردی با اشاره به تجربیاتی که از دوره دانشجومعلم کسب کرده است، اظهار کرد: اساتید در تدریس و روش تدریس تجربیات خوبی را به ما منتقل کردند و تمام سعیم را می‌کنم تا از آنها در تدریسم استفاده کنم. زیرا تمایل دارم برای افراد و دانشجویانی که از قرآن چیزی نمی‌دانند، تدریس داشته باشم، به گونه‌ای که کلاس برای آنها جذاب باشد تا در این راه ماندگار و در زمینه فراگیری قرآن استمرار داشته باشند.

قاسمی درباره دوره دانشجومتدبر قرآن، اظهار کرد: قرآن، کتاب آسمانی ما است و وظیفه ما تدبر در مفاهیم و ترجمه و نکات تفسیری آن و از سوی دیگر بکارگیری آنها در زندگی است. بنابر این همین دوره‌ها چون دانشجومتدبر قرآن موجب می‌شود تا در این زمینه‌ها تلاش و بهتر آموزه‌های قرآنی را درک کنیم.

وی در پایان پیشنهاد داد: اطلاع‌رسانی این گونه‌ دوره‌ها باید در سطح تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها انجام شود به ویژه دانشگاه‌هایی که رشته‌های دیگری جز علوم قرآنی دارند؛ چراکه نیازمند این هستیم تا تمامی دانشجویان با تمامی رشته‌ها و گرایش‌ها با آموز‌ه‌های قرآنی آشنا شوند و این نباید تنها محدود به رشته‌های الهیات و علوم قرآنی شود. چه بسا قاریان و حافظان خوبی که در دیگر رشته‌ها مشغول به تحصیل و کار بوده و در این عرصه نیز زبده هستند. از سوی دیگر بهتر است سطح‌بندی میان دانشجویان انجام شود تا مطالب ارائه شده در دوره برای برخی خسته‌کننده و سطح پایین و برای برخی دیگر تخصصی به نظر نرسد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

محمد بهرامی چهارشنبه شب در یک محفل قرآنی و در جمع برخی از فعالان قرآنی شهر یاسوج افزود: در خصوص مشارکت همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که در سطح کشور بالاترین مشارکت را داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی اظهار کرد: امیدوارم برخی از مسئولان این مردم را که با انگیزه بالا و اعتماد پای کار آمد و مشارکت بالایی را رقم زدند، پشیمان نکنند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون به نمایندگی بعنوان قدرت نگاه نکردم، خاطرنشان کرد: یک خوشنامی قبل از مجلس دارم امیدوارم خداوند کمک کند که این خوشنامی که خدمت به مردم است، بماند.

بهرامی تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم نیاز به حمایت همه دارم، این جریان مربوط به قومیت، جریان سیاسی و گروه خاصی نیست بلکه جریان مردمی و متعلق به همه مردم است و تاکنون سعی کردم نگاه و رفتار ما مردمی باشد.

وی ادامه داد: خیلی از مشکلات در حوزه فرهنگی و نرم است که اگر از قرآن مجید الگو بگیریم بهترین الگو برای ماست.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون عنوان کرد: دو موضوع که دنیا بعنوان فرهنگ غنی به آن توجه کرده انسان محوری و علم محوری است و در این زمینه باید از همه داشته های که داریم استفاده کنیم.

بهرامی تاکید کرد: مشکل جامعه ما اینست که کمتر به مسایل قرآنی توجه می شود و در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در گذشته ارزش‌های بین شورا و شهرداری بود که الان یا گیر نمی آیند و یا کم رنگ شده اند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: چرا اگر مسئولان و دستگاه‌ها ناکارآمد هستند به پای دین نوشته می شود، باید برای جوانان و نسل امروزی تشریح و تبیین شود که راه خیر و صواب همین راه قرآن و دین است.

بهرامی افزود: طی کردن راه توسعه ناشی از حوزه فرهنگی است و در این حوزه اصل قرآن و مسایل قرآنی است.

همچنین سید الیاس چراغ زاده از فعالان قرآنی در این نشست با بیان اینکه دغدغه اصلی مردم هم اکنون معیشت است، گفت: از آنچه ضربه می خوریم تهاجم فرهنگی غرب است که آثار مخربی را برجای گذاشت و یکی از دلایل این مسأله فاصله گرفتن از قرآن است.

وی خطاب به منتخب شهرستانهای بویراحمدی دنا و مارگون افزود: در مجلس شورای اسلامی روحیه فرهنگی خود را حفظ کرده و قرآن را یاری کنید.
علی نسب یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: تقاضای فعالیت های قرآنی در سطح ملی داریم و نیاز است که مدیران بیشتر به قرآن توجه داشته باشند.
جلالی از فعالان قرآنی در ادامه با بیان اینکه دغدغه های قرآنی، فرهنگ قرآنی و خدمت به مردم باید مدنظر مسئولان باشد، گفت: خدمت به مردم دغدغه قرآن و فرهنگ قرآن است.

وی افزود: تا چشم بر هم بزنیم چهار سال دوره نمایندگی مجلس تمام می شود بنابراین آنچه می تواند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی انجام دهید.
جلالی بیان کرد: اگر به قرآن و فرهنگ قرآنی توجه می شد این همه مشکلات بخصوص مشکلات معیشتی، مسایل اجتماعی و فساد اقتصادی در جامعه نداشته ایم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: همه ما مسئول هستم و وظیفه داریم در حوزه قرآنی کار کرده و در اشاعه فرهنگ قرآنی بتوانیم ادای دین کنیم.

حسنی یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: هر که می‌گذرد از قرآن عقب تر می مانیم و باید طوری عمل کنیم که این عقب ماندگی را جبران کرد. بهترین جا برای ترویج فرهنگ قرآنی مدرسه است و باید جلوی بی سوادی و ضعف قرآنی در مدارس گرفته شود و آموزش و پرورش تلاش ها و فعالیتهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی بیان کرد: مجلس دوازدهم می تواند به آموزش قرآن توجه بیش از پیش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین گودرز خلفی از دیگر فعالان قرآنی با نامید بر عملکرد آموزش و پرورش در سطح کلان گفت: باید به رشته های فنی و مهندسی و علوم انسانی بیشتر توجه شود مدرک گرایی در دانشگاه‌ها کنترل شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند