Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@10:36:35 GMT

ماجرای هشتگ‌های جنسی و خاله‌‌های اینستاگرامی

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۴۶۰۵۳

ماجرای هشتگ‌های جنسی و خاله‌‌های اینستاگرامی

فرارو- دیروز روزنامه جام جم گزارشی تکان دهنده در مورد جذب دختران ایرانی در اینستاگرام، برای قاچاق به کشور‌های همسایه با هدف بهره برداری جنسی منتشر کرد. اولین آدرسی که این گزارش داده بود جذب دختران از طریق اینستاگرام بود.
به گزارش فرارو، برای پیگیری موضوع سری به اینستاگرام می‌زنم یک آگهی در قسمت تصویر‌های تصادفی اینستاگرام توجه‌ را به خود جلب می‌کند، با هشتک‌های جنسی و مثبت ۱۸! روی هشتک "خاله" کلیک می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزاران عکس با نام‌های مختلف بالا می آید که با اسم "خاله" شماره تلفن اعلام کرده‌اند. گویا همگی در یک دوی ماراتن برای گرفتن قربانی، می‌خواهند از یکدیگر سبقت بگیرند. وقفه‌ای میان پست‌های جدید نمی‌افتد. هر ثانیه به تعداد تبلیغات "خاله‌های مجازی" افزوده می‌شود.   پدیده تن‌فروشی و خاله‌های مجازی بیشتر از هر موردی در اینستاگرام به چشم می‌آید. آمار هشتک‌های جنسی و جلب مشتری، غم انگیز‌تر از موضوع قاچاق دختران ایرانی به کشور‌های همسایه است. نمی‌شود بی خیال از کنار این موضوع رد شد. دست به کار می شوم، البته به دست آوردن شماره‌های آن‌ها کار آنچنان سختی هم نیست. در ده دقیقه بیش از ۲۰ شماره تلفن پیدا می‌شود.
برخی از آن‌ها برای جواب دادن شارژ ۱۰ هزار تومانی و ۲۰ هزار تومانی طلب می‌کنند، برخی دیگر همان ابتدا نوشته اند که فقط با تماس تصویری جواب می‌دهند تا اعتمادشان جلب شود.
اما یک عده‌ی دیگر، انگار از هیچ چیز ترسی ندارند. به سختی جواب می‌دهند، تلفن‌ها مرتب مشغول است. چند دقیقه طول می‌کشد تا یکی از آن‌ها جواب بدهد. باید به زبان خودشان حرف زد، اگر لحظه‌ای احساس کنند که فریب است، گوشی را قطع می‌کنند. به زبان دوم شخص حرف می‌زنند، سرشان شلوغ است، کوتاه و مفید سوال می‌پرسند و جواب می‌دهند. سریع هم تلفن را قطع می‌کنند تا فرصت به نفر بعدی هم برسد.
نفر اول زنی جوان است. با صدای خواب آلوده اش سلام می‌کند. منتظر می‌ماند تا لحن صدا را تشخیص دهد. سعی می‌کنم به زبان خودشان، صمیمی‌تر حرف بزنم تا اعتمادش جلب شود.
می‌پرسد: ایرانی هستی یا افغان؟ انگار تابعیت برای شان مهم است و قیمت‌ها برای ایرانی و غیر ایرانی تفاوت دارد. جواب می‌دهم: ایرانی.
می‌پرسد: برای چه زمانی می‌خواهی؟‌
می‌گویم: برای امروز‌.
می‌گوید: غروب بیا فلکه اول تهران پارس، تماس بگیر آدرس را می‌گویم.
قیمت را می‌پرسم. می‌گوید: بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان.
می‌پرسم: کجا بیایم.   می‌گوید: جایی که من می‌گویم و سریع قطع می‌کند. انگار پشت سر هم مشتری دارد. می‌خواهد جواب نفر بعدی را بدهد.
شماره نفر بعدی را می‌گیرم. کمی دیر جواب می‌دهد. زنی سن و سال دار است، حدود ۴۰ تا ۴۵ ساله! بی حوصله و عصبی است. صدای دختری جوان و چند کودک توی اتاق می‌پیچد. از تبلیغات اینستاگرامی اش می‌پرسم. موضوع را تایید می‌کند. پشت هر جواب سرفه می‌کند، مریض احوال به نظر می‌رسد.
می‌گویم: برای تهران داری؟ می‌گوید: آره دارم.
می‌گویم برای غروب.... مکث می‌کند. انگار شک کرده است، شروع به فحاشی می‌کند و می‌گوید که نه ندارم و دوباره فحش می‌دهد. یقین پیدا می‌کنم که اعتماد ندارد. سعی می‌کنم اعتمادش را جلب کنم، تا به حرف بیاید.
می‌گویم: عصبی نباش، من که حرف بدی نزدم، فقط سوال پرسیدم. راضی می‌شود که دوباره حرف بزند. می‌گوید: برای تهران دارم. غروب بیا فلکه دوم صادقیه.
در مورد قیمت سوال می‌پرسم. می‌گوید: ۲۵۰ هزار تومان. می‌گویم پس می‌آیم. با بدخلقی می‌گوید: امیدوارم که نیایی و قطع می‌کند. پلیس فتا از خاله‌های اینستاگرامی با خبر است به دنبال شماره‌ای از پلیس فتا می‌گردم تا موضوع خاله‌های اینستاگرامی و تن فروشی مجازی را بیشتر پیگیر شوم. شماره تماس رئیس پلیس فتا پایتخت را پیدا می‌کنم. سرهنگ تورج کاظمی صمیمانه از این گفتگو استقبال می‌کند. او در این رابطه، می‌گوید: "پلیس فتا مرتب این موضوع را رصد می‌کند و ده‌ها مورد در این رابطه شناسایی و پس از پیگیری به پلیس امنیت اخلاقی اعلام شده است."
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ، ادامه می‌دهد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که ۹۰ درصد این تبلیغات در فضای اینستاگرام منجر به کلاهبرداری شده است. در واقع آن طرف خط، خاله‌ای وجود ندارد و بیشتر مواقع برای کلاهبرداری و اخاذی این اتفاق‌ها رخ می‌دهد. البته بسیار کم منجر به تن فروشی هم شده است.
سرهنگ تورج کاظمی در پاسخ به اینکه تاکنون شکایتی از سوی این قربانیان انجام شده، می‌گوید: "اکثر قربانیان از ترس آبرو، شکایت نمی‌کنند. البته سابقه شکایت و پرونده سازی در این رابطه وجود دارد. مثلاً همکاران ما در پلیس فتای دیگر استان ها، ده‌ها مورد را به اتهام اخاذی در قالب خاله‌های مجازی بازداشت کرده اند که اکثر آن‌ها مرد بوده اند."
وی اضافه می‌کند: "موضوعاتی همچون خاله‌های اینستاگرامی که جنبه عمومی دارد، به صورت مداوم تحت رصد پلیس فتا قرار دارد. این موارد توسط همکاران ما در بخش‌های مختلف تحت بررسی و پس از طی پروسه، به پلیس امنیت اخلاقی اعلام می‌شود."

منبع: فرارو

کلیدواژه: روسپی گری تن فروشی کلاهبرداری مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی؛ پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس

سردار سعید منتظرالمهدی با تشریح گوشه‌ای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن ها به خارج از کشور می‌ کردند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در فاز نخست این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آن ها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آن ها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و … تبلیغ می‌ کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذایقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به پایان نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء و … می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تعرض جنسی به زنان به بهانه حضورشان بر سر مزار مادر!
  • بازداشت ۱۸ کلاهبردار کنکوری / فروش سوالات در ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی
  • جزئیات پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی؛ پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • جزئیات پرونده‌های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • جزییات پرونده های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس
  • دستگیری دو بازیکن 19 ساله لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسی
  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • پاکسازی و مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجار شکن
  • ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این استان پاکسازی و مسدود شد